Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Streets On Streets 10.8%, Trillium Brewing Company, United States
7 ratings
3.6
Streets On Streets
10.8% Triple IPA
We took The Streets and treated it with our classic double dry-hopping technique. The result is a ridiculously hoppy Triple IPA that represents the highest expression of our Street Series.

Reviews

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Streets On Streets, United States
4.9
BEER: Streets On Streets (2021) BREWERY: Trillium Brewing Co. BEER STYLE: TIPA COUNTRY: USA ABV.: 10.8% COLOUR (EBC): Mango Juice Yellow (14.0) BITTERS (EBU/IBU): - AROMA: Beautiful and room filling. Bit of dank and rustic with deep feel of tropical fruits. HEAD: Tight and tiny bubbled. GREY’S VIEW Amarillo, Mosaic, Galaxy, El Dorado, Simcoe, Nelson Sauvin, Vic Secret, Enigma & Citra DDH TIPA. Damn. My mouth is watering from the aroma. First sip...and my eyes closes, my soul calms down to listen and what else!? It’s absolutely incredible. Thick and slowly runny being with perfectly dosed DDH to go with tiny bubbled and semi soft carbonation. Taste is out of this world. It might even be equally perfect to ’Trillium - Dialed-Up (w/ Mosaic & Riesling Juice)’ which is to me the most perfect IPA style beer ever made. This one offers deeply tropical elements with that adorable twist of white wine grapejuice, earthyness and stonefruits. You can almost hear the toucans singing! It’s so plenty in flavours that it’s incredible. And everything is in perfect balance too. Aftertaste is slowly and calmly drying, white grapey, bready and tad ripe fruity. OTHER NOTES: Unbelievable. Thank you Trillium once again. CANNED 11/3/2021 TASTED 23/4/2021

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
3 years ago
Streets On Streets, United States
4.3
Tölkitetty 11.3.2021 ollen nyt päälle 5 viikkoista. Streetsin isoveli, joka väriltään hieman tummempi. Ensihörppy tuo näiden eron heti esille, humalointi on selvästi tiukempaa ja runsaampaa. Maultaan tuttua sitrusgreippivetoista makeampaa mehuista trooppisuutta, johon pureutuu kuivakka yrttisen ruohoisa pellettisyys. Lämmetessä vähän tasoittuu tuo tietty jyrkkyys, mutta onhan tämä enemmän kokemus kuin nautinto ellei erityisesti pidä pitkäkestoisesta katkeron puraisusta ja kuivahumaloinnin aiheuttamasta kihelmöinnistä suussa. Streets osui omaan makuuni paremmin näistä.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Streets On Streets, United States
4.5
2021- vuoden versio Streets on Streetsistä. Viime vuonna tosiaan jäivät koronan takia mottiin jenkkeihin, ja tulivat vasta useiden kuukausien päästä laivarahdilla. Nyt on kuitenkin tuoretta tavaraa lasissa. Tölkitetty 11/03/21, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut syöksyy lasiin oranssinkeltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalle nousee puoli sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksussa on voimaa ja syvyyttä. Appelsiinia, persikkaa, kiwiä ja passionhedelmää. Yrttisyyttä ja paljon humalakäpyisyyttä. Maku on 10,8% TIPA:ksi pelottavan pehmeä ja raikas. Ihanan raikasta appelsiinia, greipinkuorta, persikkaa, ananasta ja kiwiä. Jokaisen huikan jälkeen tekee mieli vain maistaa lisää. Pientä yrttisyyttä ja runsaasti kuivattavaa humalakäpyisyyttä. Suutuntuma on erittäin runsas, ja alkoholi on piilossa. Voimakas ja miellyttävä TIPA, joka on ansainnut paikkansa Trilliumin legendojen joukossa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Streets On Streets, United States
Ah.. Alkosimulaattorissa ollutta Trilliumia. Nämä lienee tölkitetty joskus maaliskuun lopussa/huhtikuun alussa, ja jäivät koronan takia varastoon, josta matkasivat rahtilaivalla eurooppaan. Siitäkin huolimatta näyttää edelleen ihan pirteälle, eikä ole kauheasti ottanut väriä. Tuoksusta on kyllä aromit karanneet jo, ja tilalla on melko dänkkiä havuisuutta ja kypsempää hedelmää. Maku on runsas, kypsä ja voimakas. Tämä on edelleen täysin juotavaa, mutta tosiaan ne parhaimmat aromit ovat jo haihtuneet. Ei tämä tuoreenakaan varmasti mitään raikasta ollut, mutta nyt kääntyy kyllä vahvasti kypsän puolelle. Luonnollisesti en anna tälle pisteitä ollenkaan, mutta tästä voisi moni panimo ottaa laadullisesti oppia.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Streets On Streets, United States
Ei arvosanaa, koska Alko-simuloitu 3,5kk rahtilaivassa. Mutta toisin kuin perus Streets, niin yllättävän hyvässä kunnossa. Antaisin todennäköisesti sokkona päälle nelosen.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Sama kuin The Streetsin kanssa, 3,5kk ollut varastoissa ja laivassa kiitos koronan. Lyhyet kommentit. Ihan samankaltainen kuin äskeinen Streets, mutta katkero ja humalointi asteen runsaampaa jättäen makean ylikypsän hedelmän vähän enemmän alleen. Juotavissa tämäkin, muttei erityisemmän nautittavaa. Kyllähän tää kyrpii.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Streets On Streets, United States
4.4
OLUT: Streets On Streets PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 10,8% VÄRI (EBC): Persikankeltainen (20.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Eli antaa sen lämmetä vaan niin tuoksutkin irtoaa paremmin. Miellyttävän kuivan rypäleinen ja etäisen hedelmäinen. VAAHTO: Sormen mitassa piipahtava. Lopuksi kestävä, erittäin kestävä. GREY’S VIEW Tosiaan Trilliumin DDH käsittelyn saanut The Streets vuoroon. Rakennettu 9 eri humalalla ja kuivahumaloinnit kaupanpäälle. Yhtään en odota mitään muuta kuin harrasta hetkeä tämän oluen äärellä. Korvissa soi sopivan tiukkaa settiä ja edessä hekumoi tämä olut. Katsotaan siis tarkemmin sitä. Ensipuraisun mukana suuhun kaatuu rypäleistä, kuivan ananaksista, greippistä, mandariinista, kepeän litsistä ja myös tasaisen miellyttävää humalan puraisua. Täyttävää ja miellyttävää tavaraa se näyttäisi olevan. Tämä näyttäisi olevan juurikin sellainen yhdeksän humalan kuivahumaloitu olut, mikä sykäyttää niin, että nauttija vain ihmettelee, että mitä kaikkea tässä nyt tapahtuukaan(?). Kuivattavuus tulee hyvinkin jälkeisesti omaan löpinäluukkuun ja voi että kun tuo lopputuntu onkin sitten sellainen kaktuksinen! Vie nauttijansa sinne hiekkaerämaan kuivuuteen, suoran auringon alle ja loputtoman erämaan eteen. Hey! Challenge accepted! Suutuntu on kepeä, mutta hyvinkin napsakka. Humalointi vie tätä nauttijaa sinne ja tuonne. Karbonaatio on kuohkeaa jos sitä tahtoo, muutoin pysyen hyvinkin maltillisena. Runko pysyy mukavan kepeänä ja nautinollisena läpi matkan. MUUTA MAINITTAVAA: Trillium - Streets On Streets Periaattessa voisi sanoa, että DDH The Streets (2020), mutta mitäpä näistä. On erittäin runsas kokonaisuus, hyvin se DDH sieltä pyrkii eteen kuin se tallin nuorempikin varsa, mutta sopivissa käsissä se tyytyy hienostikin asettumaan. Mainio olut, vaikka ei olekaan täysin poikkeuksellinen. CANNED 25/3/2020 TASTED 10/4/2020