Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Orwellian Nightmare 2020 12.0%, Orava Brewing, Finland
39 ratings
3.3
Orwellian Nightmare 2020
12.0% Imperial Stout

Reviews

Post author: Arttu K
Arttu K
1 year ago
3.6

Post author: Sakke
Sakke
1 year ago
3.7

Post author: Petrus
Petrus
@ Graali
2 years ago
0.5
Oluen maistelu on herkkää hommaa. Hyväkin olut voi muuttua sappiseksi sammioksi kuralientä jos tilanne on täysin väärä. Tässä tapauksessa olut oli sen verran huonoa, että se sai epäilemään oliko tynnyrissä, josta olut tuli, jotakin vikaa? Onko minussa jotain vikaa? Enhän minä nyt niin montaa juonut? Oli miten oli, olkoon tämä siis varoitus: älä juo tätä olutta illan viimeisenä, koska se on myös se maku, jonka maistat kun juokset kyyneleet silmissä kohti käymälää ja aamulla kun haukot ilmaa hiestä märkänä. Maku alkoi viileän umamisena ja päättyi vahvaan paaihteiseen suklaamämmiin, tämän mäskin viiltää lopuksi pistävä alkoholi. Alkoholi ei ollut mitenkään tasapainossa näiden raskaiden muiden makujen kanssa. Melko lailla helpommalla pääset jos ensi pääsiäisenä ostat vain tokan mämmiä. Lusikoit mämmin pannuun, poltat sen pohjaan ja lisäät siihen reippaan desin kossua. Silti kaiken sen jälkeen mielesi tekee kuitenkin kokeilla ja tutkia tätä harvinaista makujen tuskasinfoniaa samalla kun ensimmäiset vainoharhat iskevät ja itseinho kasvaa joka kulauksella. Ja se on hyvin orwellilaista painajaista - mitä olut taisi luvatakin. Eli ihan 5/5.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
2 years ago
3.5
Näftinsormenleveydenverran maitokahvinväristä vaahtoa tummanruskean hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean kaakaoisen vaniljaisen kahvisen maltaiselle ja maistuu ohuehkon kuivan kahvisen katkeran tummasuklaisen vaniljaisen lämmittävän viipyilevän tammiselle, kolme ja puoli bojoo. PE: 31.03.2025.

Post author: Anne S
Anne S
@ Roudaribaari IHME
2 years ago
Orwellian Nightmare 2020, Finland
4.5
Suklainen ja kahvinen tuoksu, hyvä paahteinen maku.

Post author: Esa M
Esa M
3 years ago
Orwellian Nightmare 2020, Finland
3.6
Ehkäpä hieman liian kepeää tuntumaltaan. Vanilja, espressomainen kahvi, rommi ja alkoholi selkeimpinä makuina. Mukavan viipyilevä katkero tekee oluesta uudestaan haluttavan.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Alko Verkkokauppa
3 years ago
Orwellian Nightmare 2020, Finland
2.3
Scent of vanilla and oak. Taste has oak, vanilla, chocolate, lot of alcohol. Bit coffee. Dry and bitter finish. Flat and super light body. Aging hasn't done anything to improve this (10 months~ in cellar). How can 12% abv feel like this?

Post author: Rami R
Rami R
@ Orava Brewing
4 years ago
5.0
Samettista vaniljaista linnunmaitoa. Piste. Liekö aika kypsyttänyt tämän paremmaksi kuin muistinkaan. Loistoa tämä oli tuoreenakin, mutta nyt tämä on itse täydellisyys.

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
4 years ago
3.3

Post author: Mikko P
Mikko P
4 years ago
3.4