Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Curiosity Ninety 7.9%, Tree House Brewing Company, United States
5 notes
3.7
Curiosity Ninety
7.9% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Curiosity Ninety, United States
4.5

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity Ninety, United States
4.3
Puumajan Curiosity-sarjan numero 90. Kaikki sarjan oluet ovat olleet mielekkäitä, ja varsinkin etikettitaide miellyttää silmää. Tölkitetty 14/02/20, joten ikää tänään tasan 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella iloisen ja kirkkaan keltaisena. Olut on paksun ja samean mehuisaa. Pinnalle nousee kaksi sormea korkea vaalean kermainen vaahto. Tuoksu on todella miellyttävän raikas ja paksu. Paljon appelsiinia, persikkaa, ananasta, greipinkuorta ja kiwiä. Raikasta humalakäpyisyyttä ja hentoa havuisuutta. Maku on upean syvä ja intensiivinen. Paljon raikasta greippiä, appelsiinia, persikkaa, kiwiä ja passionhedelmää. Runsaasti humalakäpyisyyttä ja suuta kuivattavaa katkeroa. Suutuntuma on todella paksu ja kermainen. Alkoholi luonnollisesti piilossa. Oikein mukava ja erillainen Tree House. Paljon greippistä katkeroa ja syvempää makua.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity Ninety, United States
4.3
Tölkitetty 14.2.2020, joten nautintahetkellä 16.3.2020 ikää noin 4,5 viikkoa. Noin sormen paksuinen valkea vaahto. Samean keltaista dipaa. Tuoksussa happamahkoa pehmeää sitrusta, reilummin makean pehmeää trooppista hedelmää (mandariinia, ananasta, persikkaa ja hieman kiwiä) ja kepeää ohramaltaisuutta. Maussa hapanta sitruunaisuutta ja vihertävää tuoreehkoa kuivahumalointia, reilumpaa makean mehuisaa trooppista hedelmää (mandariinia, ananasta, persikkaa, kiwiä, kevyttä appelsiinia ja kevyttä mangoa) ja kevyttä maltaisuutta. Katkeroa reilummin kuivattaen suuta sopivasti hieman jäljessä. Jälkimaussa makeahkon mehuisaa hedelmäisyyttä, kevyttä happamaa sitruunaisuutta sekä kevyttä humalointia. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen suht keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Kivan mehuisa tapaus. Sopiva sitruksinen happamuus ja kuivahumalointi. Mukavan raikas hedelmäisyys. Helppo juotava.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Curiosity Ninety, United States
4.4
Todella maukas dipa jälleen. En tiedä. Kaikki natsaa, nautinto juoda. Ehkä hieman paksumpaa saisi olla niin olisi über.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Curiosity Ninety, United States
4.2
14.02. tölkitetty puumajan dipa. Nyt siis hieman yli kolmiviikkoinen. Törkeän hieno ja kaunis tölkki sekä uusi Libbeyn lasi. 😍 Uusi olut Pintissä. UT 4.30. Tuoksu melko perinteinen, laadukas jenkki. Sitrushedelmäisyyttä ihan hemmetisti sekä ruohoisuutta, humalapellettiä, kiwiä, appelsiinia, greippiä.. Oikein kiva tuoksu. Maku on aika samaa tuoksun kanssa. Kuivahumalointi on melko voimakasta ja tuhtia, mutta hedelmäistä makeuttakin löytyy juuri sopivasti. Alko piilossa ja suutuntuma keskitasoa. Mielellään näitä herkkuja juo, vaikkakin itselleni kuivahumalointi on tässä hieman liian ärtsynä esillä.