Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Caramel Fudge Stout (Cognac Edition) 11.1%, Brouwerij Kees, Netherlands
11 notes
3.7
Caramel Fudge Stout (Cognac Edition)
11.1% Imperial Stout

Avis

Post author: King Goblin
King Goblin
1 month ago
5.0

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De Bierliefhebber
4 months ago
Caramel Fudge Stout (Cognac Edition), Netherlands
4.0
Ensimmäinen olut tästä sarjasta itselle vaikka usein mainannut päätyä ostoskoriin. Halpa ja suht laadukas imppi stout. Cognac BA 2023 versio. Pohjaolut on tässä ihan kiva kuten etenkin tuoksusta käy ilmi; suolaisen makeaa toffeeta, suklaata ja paahteisuutta. Maussa tynnyri alkuun vahvemmin mukana, tuo vähän väkevyyttä ja ylikypsää hedelmää mukaan. Loppua kohden taas kuivempaa paahteisuutta ja aavistuksen tahmeaa suolaista karamellia. Suussa pehmeä, kohtuu täyteläinen, tahmaava ja lämmin. Hinta-laatusuhteltaan hyvä imppi. Ehkä tuo tynnyri ei sopinut tähän täysin tai olisi kaivannut hieman aikaa pehmentyäkseen. Täytyy kokeilla joskus toisiakin versioita tästä sarjasta.

Post author: Markus H
Markus H
@ Hoptimaal
3 years ago
4.0

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Caramel Fudge Stout (Cognac Edition), Netherlands
4.4
Tuoksussa kevyttä paahteisuutta ja vahvaa toffeeta. Maussa samat aineet, konjakkitynnyri tulee hyvin esiin, suklaisuutta ja pientä humalan purevuutta. Täyteläinen ja paksuhko suutuntuma. Kyseessä lienee sama olut, vaikka tölkin ulkoasu on muuttunut ja tässä abv on 11,5 %.

Post author: Porcupine
Porcupine
4 years ago
3.4

Post author: KingArppo
KingArppo
4 years ago
3.4

Post author: NaeZae
NaeZae
4 years ago
Caramel Fudge Stout (Cognac Edition), Netherlands
3.8

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
4 years ago
Caramel Fudge Stout (Cognac Edition), Netherlands
3.9
Seitsemäs olut tätä sarjaa. Edelliset 6 ovat olleet melko vaihtelevia. Muistaakseni sanoin etten näitä enempää jaksa hommata, mutta äh, halpaa ja suht maukkaita kuitenkin. Eli sama perus Fudge Imperial -stout pohjana ja eri tynnyriversio. Nyt siis konjakkitynnyri vuorossa. Eipä tämäkään versio ihmeitä tarjoillut, mutta ainakin pehmeämpi ja maukkaampi olemus tässä, kuin esimerkiksi Moonshine-versiossa. Makeus on paremmin läsnä ja myös oluen runko on hieman paksumpi. Parempaa sarjalaista tämä. Alkoholi toki hieman hönkii taustalla. Tässä edellisten versioiden pisteet: BA Heaven Hill 4.2 BA Brandy 4.2 BA Woodford 4.0 BA PX 3.8 BA Moonshine 3.7 BA Early Times 3.6

Post author: Tuoppi A
Tuoppi A
4 years ago
4.0

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Beerdome
4 years ago
4.5