Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Straight Through Lima 9.0%, Other Half Brewing Co., United States
5 notes
3.7
Straight Through Lima
9.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Straight Through Lima, United States
4.3
Other Halfin ja Mortaliksen collab dipaa lasiin. Mortalis on itselle melkoisen tuntematon panimo, mutta tästä on kyllä tykätty. Tölkitetty 27/01/20, joten ikää tänään reilu 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssin keltaisena ja täysin samean mehuisana. Todella paksu kermainen vaalea vaahto nousee oluen pinnalle, ja pysyy siinä pitkään. Tuoksussa on oikein mukavaa appelsiinia, ananasta, persikkaa, mangoa, passionhedelmää ja verkkomelonia. Oikein miellyttävä kokonaisuus. Maku on melkoisen makean appelsiininen, mangoinen, passionhedelmäinen ja verkkomeloninen. Humalaa on jaettu aika isolla kädellä, ja jälkimaussa onkin kuivaa humalakäpyisyyttä, katkeroa ja yrttisyyttä. Suutuntuma on mahtavan paksu ja miellyttävän pehmeä. Alkoholi on luonnollisesti piilossa. Ei ehkä sitä ihan parasta Other Halfia, mutta erottuu kyllä mukavasti joukosta kivalla makupaletilla.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Straight Through Lima, United States
4.5
27. tammikuuta tölkitetty Other Half lasiin. (Kuusi viikkoa sitten) Oluen väri kuvan kaltainen. Mukana tässä häärinyt itselleni tuntematon Mortalis-panimo. Tuoksu erittäin miellyttävä. Puolikypsää hedelmäisyyttä (persikka, mango, appelsiini ja verigreippi) sekä iso määrä humalaa. 😍 Näköjään tässä Mosaicin ja Motuekan lisäksi Riwakaa, josta alkaa tulemaan mun uusi lempihumala. Juuri tätä fiilistä varten näitä ostetaan. On muuten pehmeää, nam! Ihanan hedelmäinen maku ja tuhti suutuntuma. Yllättävästi just sopiva mun suuhun. Oikeasti tämä yllätti. Katkerot erittäin maltilliset ja alkoholikin on upeasti piilossa alusta loppuun. Iso tropiikkimehu. Olispa kesä ja ☀️🥰

Post author: orson
orson
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Straight Through Lima, United States
4.4
Toinen maisto. Nyt ikää jo vajaa 6 viikkoa. Katsotaan mitä käynyt.... Aivan mahtava hapan trooppinen tuoksu. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, täyteläinen ja upean pehmeä. Maussa sitrusta, makeutta, ananasta ja mangoa. Oikein miellyttävän pehmeä ja lempeä makupaletti. Ei millään arvaisi prosentteja. Alkoholi täysin piilossa, wau! Jälkimaku tosi lyhyt ja ohut. Olut häviää nopeasti suusta. Melkein tekisi mieli haukkua vetiseksi. Itse olut ei kuitenkaan sellainen missään nimessä ole, mutta jälkimaku kylläkin. Todella laadukas ja hämmentävän vähän on aika tätä puraissut verrattuna joihinkin lajitovereihin.

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
Straight Through Lima, United States
4.3

Post author: orson
orson
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Straight Through Lima, United States
4.4
Aivan mahtavan trooppinen tuoksu. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, täyteläinen ja upean pehmeä. Maussa sitrusta, makeutta, greippiä ja mangoa. Jälkimaku tosi lyhyt. Olut häviää nopeasti suusta. Todella laadukas.