Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Quadrangle Test High Density Hop Charge 10.0%, Other Half Brewing Co., United States
8 ratings
3.8
Quadrangle Test High Density Hop Charge
10.0% Triple IPA
The original triangle test involved making 3 different all citra beers, one with all T-90 Citra pellets, one with all T-45 Citra pellets and one with all Cryo citra pellets. We also made a version with all 3 pellets styles. This beer is a new version of the last beer but with the addition of a new hop product, Citra Incognito, hence the quad part. A true citra explosion.

Reviews

Post author: orson
orson
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
3.6
Toinen maisto tätä. Tölkitetty yli 6 viikkoa sitten. Viime aikaiset arviot muualta kertovat että ikä alkanut heikentää. No katsotaan... Tuoksussa makeutta, guavaa, mangoa ja välillä alkoholia. Suutuntuma lähes matalahiilihappoinen, runsas, pehmeä ja makea. Aluksi myös alkoholia suutuntumassa, mutta häviää muutamien hörppyjen jälkeen lähes kokonaan. Maussa makeutta, sitrusta, greippiä, mandariiniä, rusinaa, kuivattuja hedelmiä ja ylikypsien trooppisten hedelmien makeutta. Ei tainnut ihan tällaista olla viimeksi. Itselleni muutenkin näiden TIPOjen pitää olla just eikä melkein omaan makuun osuvia tai toimivat suht heikosti. Esim. juuri makeus ja greippisyys on monesti iso no nou. Samoin jos alko tulee läpi.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
4.6
Viimeinen OH tällä kertaa. OHn ja Trilliumin kehuttu DIPA testiin. Nyt viisiviikkoinen. (22/01/2020) Törkeän kiva tuoksu! Suorastaan huumaava. Runsas määrä humalaa ja hedelmäisyyttä. Mangoa, passionia ja sitrusta. Maku on kyllä todella ihana. Pehmeän makea hedelmäisyys ja samalla katkeroa sopiva määrä. Ensisuullisesta lähtien tuli vau-fiilis. Iski makuhermoihin näin päivän ensimmäisenä oluena isosti. Lukekaa muiden arviot tästä, mä keskityn nyt nauttimiseen. Nam!

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
4.3
Eilinen

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
4.4
Other Halfin HDHC-versiota ovat kaikki aina olleet huikeita. Tässä Trilliumin kanssa yhteistyössä tehdyssä 10% DIPA:ssa on Citraa kaikissa muodoissa. Kuulostaa oikein hyvältä. Olut on tölkitetty 22/01/20 ollen tänään siis noin neliviikkoista. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja samean utuisena. Olut on todella paksua ja muodostaa pinnalleen reilun sormen korkean kuohkean kermaisen vaahdon. Tuoksu on todella puhdas ja raikas. Reilusti sitruunaa, sitruunamehua ja hivenen appelsiinia ja kiwiä. Pehmeää greippistä humalaa ja mietoa katkeroa. Oikein hyvä. Maku on todella pehmeä ja pyöreän silkkinen. Vaikka alkoa on todella reilusti, niin olut on todella helppoa juotavaa. Kypsempää appelsiinia, sitruunaa, mangoa ja kiwiä on tarjolla runsaasti. Suutuntuma on todella paksu ja pyöreän mehuisa. Alkoholi on piilossa. Kyllä tästä huomaa että humalaa ei ole säästelty. Maku oli huomattavasti erilainen kuin mitä odotin, mutta miellyttävällä tavalla. Tämä erottuu joukosta todella hyvin mielenkiintoisella makupaletillaan. Ei todellakaan ole tylsä. Vahvaa suorittamista.

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
4.5

Post author: Grey
Grey
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
4.4
OLUT: HDHC Quadrangle Test PANIMO: Other Half Brewing x Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 10,0% VÄRI (EBC): Ananaksenkeltainen (10.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Tuoksuelimen huumaannuttavan trooppinen. Sylkirquhaset herättävän herkullinen. VAAHTO: Kaato useammassa osassa ja vaahto kestää pitkään. Kauttaaltaan pienikuplainen ja näyttävä. GREY’S VIEW Onpas miellyttävän raikas ja kepeä. Sitruunamehua, kuivattua sitruunaa, aavistus greipinkuorta, cantaloupemelonia, ananasta. Hieman myös karkkimainen viba tuossa svengaa mukana. Tästä tulee hyvä fiilis; kepeää, helppoa, raikasta ja tuo kyllä lomafiilinkiä reilusti. Suutuntu on kepeän nopsakka, hieman cocktailmainen, vaikkakin vain häiveisesti. Hiilihapot ovat tasaisen varmat ja klassisen konservatiiviset tässä. Jälkimaussa karhea ja Citran eri muodot voi lähes maistaa tässä. On se, pieni pala ihanaa aurinkoa. MUUTA MAINITTAVAA: Monella tapaa Citra humaloitu DIPA. Winzardille älyttömän suuret kiitokset tästä! On kyllä niin sopiva kesälomajuoma, että oksat pois. Nyt mä vaan nautiskelen 🙂 Canned 22/1/2020 Tasted 19/2/2020

Post author: orson
orson
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
4.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Quadrangle Test High Density Hop Charge, United States
4.4
Tölkitetty 22.1.2020 ja nautittu 11.2.2020 eli päivää vaille 3 viikon ikäistä collabia. Kovat panimot tehneet 10% collabin, jota kelpaa maistella. Kevyt valkea vaahto nousee samean tummemman keltaisen IIPAn ylle. Tuoksussa raikkaan happamahkoa pehmeää sitrusta, kepeää kukkaista humalapellettiä, raikkaan mehuisaa makeaa trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia, kevyttä persikkaa ja hunajamelonia) ja kevyttä vaaleaa mallasta. Maussa happamaa ja osin kuivattavaa mieluisaa sitruunaisuutta (kevyellä greipillä), kukkaisuutta, kepeää ruohoisuutta ja kevyttä yrttisyyttä, makean mehukasta trooppisen raikasta trooppista (ananasta, mangoa, mandariinia, persikkaa, kevyesti verkkomelonia ja hieman passionhedelmää) ja vaaleaa ohramallasta. Katkeroa kepeästi rungon pehmentäessä sitä. Jälkimaussa pehmeää makeahkoa trooppista hedelmää (ananasta, mandariinia ja kevyttä mangoa) ja kevyttä humalointia. Suutuntuma on kirpsakka kepeän hiilihappoinen suht täyteläisellä mehuisalla rungolla ——————— Odotuksia oli ja pääosin ne toteutettiin. Isot tämän tyylin nimet kimpassa ja lopputulos on todella herkullinen ja erittäin helposti juotava. Todella kevyttä, mutta täyteläistä ja raikasta juotavaa ottaen huomioon isommat prosentit (10%). Vaaleaa hedelmäisyyttä paljolti ja sitrusta. Citraa on monella tapaa, joka on hyvä, mut jättää toivomaan vähän enemmän. Juotavuus on loistava, mutta 10% odottaisi täyteläisen rungon lisäksi myös aromien ja maun osalta enemmän runsautta. Syvyys jää osin uupumaan.