Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Dry Hopped Mettle 8.9%, Trillium Brewing Company, United States
6 betyg
3.8
Double Dry Hopped Mettle
8.9% Imperial IPA / Double IPA
In our first year as a brewery, we faced many formidable obstacles that required resilience, tenacity, and camaraderie from our team. To celebrate the sense of spirit exhibited to overcome these difficulties, we brewed Mettle - a Double IPA featuring an intense dry-hop of Amarillo and Citra. In the years since, we've released a few interpretations on that original recipe, from Black Mettle to Death Mettle, but it never received our classic doubly dry-hopped treatment; until now. Increasing our hopping rates to levels that only a select few beers in our portfolio receive, Double Dry-Hopped Mettle pours a gorgeous deep straw color. Pineapple, mango nectar, peach ring, and citrus zest all come together on the aroma offering a saturated, tropical bouquet. A pillowy, medium-bodied mouthfeel is complemented by a restrained bitterness.

Recensioner

Post author: Saka
Saka
18 days ago
Double Dry Hopped Mettle, United States
4.3
Persikka, appelsiini, ananasta pehmeys makeus…

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Double Dry Hopped Mettle, United States
4.5
Lci

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
3 years ago
Double Dry Hopped Mettle, United States
4.4
Tölkitetty 12.10.2020 ollen nyt päälle 4,5 viikkoista. Happaman mehuisaa osin kirpeähköä sitruunaisuutta ja greippisyyttä sekä lehtisyyttä ja yrttisyyttä, jotka yhdessä kuivattavat suuta. Makeampaa ananasta, mangoa, appelsiinia seuraa perässä hienoisen maltaan kanssa. Yllättävän mukava DDH dipa Trilliumilta, jolta ddh saattaa joskus mennä vähän yli. Ikä kenties pehmentänyt tai sit vaan sopii omaan makuuni. Laadukas.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Double Dry Hopped Mettle, United States
4.3
Taas se aika vuodesta kun Mettlä saa DDH-versiona. Koko Mettle-sarja on ollut loistava, ja uskon, että tämäkin palvelee oikein hyvin. Tölkitetty 12/10/20, joten ikää tänään vajaa 3 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee isokuplainen ja höttöinen vaahto hetkeksi. Tuoksu on todella pyöreän kokonainen ja miellyttävän pehmeä. On raikasta appelsiinia, persikkaa ja ananasta. Sitä taittaa runsas humalointi ja kuivahko katkero. Hieno kokonaisuus. Makupaletti on kyllä mukava. Runsasta humakäpyisyyttä, katkeroa ja yrttisyyttä. Sen vastapainoksi raikkaampaa appelsiinia, persikkaa ja anastas. Jälkimaku on hurjan humalakäpyinen ja katkeroinen. On siinä ja siinä, että tässä olisi hopburnia havaittavissa. Suutuntuma on hyvä, ja alkoholi on piilossa. Melko tiukka on kyllä humalointi tässä oluessa, mutta omaan suuhun se sopii hyvin. Oikein mukava kokonaisuus.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Double Dry Hopped Mettle, United States
4.5
OLUT: DDH Mettle PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,9% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Huumaavan hedelmäinen ja kevyen sitruksinen. VAAHTO: Todella nopea, käväisee sormen mitassa. GREY’S VIEW Ensipuraisussa aprikoosia, mandariinia ja sitruunaa monessa muodossa. Myös erittäin miellyttävää kepeää kermaisuutta, reilusti kauraa sekä pehmeämpää mangoa ja persikkaa. Suutuntu on täyteläinen, kuivahumalointi on mukavasti onnistunut ja korvaakin kepeämpää hiilihapotusta oikein hyvin. Jälkimaussa kepeästi dänkki, rapsakan havuhäiveinen ja hieman huulia tahmaava. Lämmetessään aukeaa lisää. MUUTA MAINITTAVAA: Citra & Amarillo tuplakuivahumaloitu DIPA. Raikas, helppo ja kuitenkin hieman ärhäkkä. Erittäin mukava tämäkin. Sopivasti hedelmiä ja sitruksia suhteessa kuivahumaloinnin määrään. Canned 20/12/2019 Tasted 11/1/2020