Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Enhance Your Mind 10.0%, Other Half Brewing Co., United States
5 notes
3.7
Enhance Your Mind
10.0% Triple IPA
Triple IPA. This one is packed with Mosaic, Citra, Simcoe, Motueka, Citra Cryo and Simcoe Cryo.

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Enhance Your Mind, United States
4.0
Other Halfin mielenparannusta sunnuntain ja lämpimän syyspäivän kunniaksi. Humalasopassa tällä kertaa Mosaic, Citra, Simcoe, Motueka, Citra Cryo ja Simcoe Cryo. Tölkitetty 13.08. (Nyt 6,5 viikkoa) Tuoksu on yllättävän ruohoinen ja makea, sekä hieman kuivayrttinen. Kevyet katkerot. Maku on lyhyesti sanottuna jännä. Hieman liikaa kaikkea. Tropiikkia, sitrusta, märkäruohoisuutta, kuivayrittisyyttä ja humalapellettiä. Alkoholi on piilossa. No joo. Ihan ok. Sekava tipa, eikä ihan mun mieleen. Ei todellakaan parasta Other Halfia.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Enhance Your Mind, United States
4.2
13.8.2020 tölkitettyä ollen nyt päälle 6 viikkoista. Greippisen happamaa ja makeamman trooppista hedelmäisyyttä. Kepeästi yrttistä ja osin kuivan ruohoista humalaisuutta. 10,5% sulautuu nätisti sekaan eikä alkoholi maistu. Voltit pehmentävät katkeroa. Ihan mukava, joskaan ei maultaan ihmeitä tarjoa.

Post author: Grey
Grey
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Enhance Your Mind, United States
4.5
OLUT: Enhance Your Mind PANIMO: Other Half Brewing Co. OLUTTYYPPI: TIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10,0% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (14.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Moninaisesti raikasta ja dänkimpää hedelmäisyyttä. Kepeä luonteinen. VAAHTO: Todella kestävä. Moussemaisen paksu ja tiivis. GREY’S VIEW Mosaic, Citra, Simcoe, Motueka, Citra Cryo & Simcoe Cryo humaloitu TIPA. Ensipuraisu on jom-jom-tasoa. Mauissa mielenkiintoista nuorekkaan mäntyisen maltaista ja raikkaan hedelmäistä sekoitusta. Papayaa, mangoa, aprikoosia, marmeladimaista kumkvattia ja appelsiinipyrettä. Raikasta ja helppoa se on. Suutuntu on reilun keskitäyteläinen, laaja-alaisella kuplalla ja miellyttävällä humaloinnin ja maltaan yhteismeiningillä koottuna. Jälkimaussa mandariiniteemäistä vibaa, makeampaa hedelmämarmeladia, lievän humalaöljyisyyden sekä kuivahumalan rapsakkuuden saattelemana. MUUTA MAINITTAVAA: Miellyttävää, melko tuhtia, mutta raikasta ja hyvin koottua olutta. Mielenkiintoista. CANNED 19/6/2020 TASTED 7/7/2020

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
Enhance Your Mind, United States
4.1
Tölkitetty 12.12.19. Ihan selvästi ikä painaa hiukan, mutta siltikin on raikkaitakin hedelmiä vielä mukana. Mango ja appelsiini ainakin melko selvästi havaittavissa. Hiukan kypsempää ananasta. Alkoholi ehkä hieman turhan ärhäkkänä ja kypsempää, tuhdimpaa makua, mutta hyvää on edelleen.