Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Piki 11.0%, Mallassepät, Finland
50 Bewertungen
3.7
Piki
11.0% Imperial Stout
Schalte den Mallassepät-Sticker frei, indem du ein Bier der Brauerei in der Pint Please-App bewertest!
56,0 EBU. 26,1 ‘P.
IBU: 56

Bewertungen

Post author: Timo K
Timo K
1 year ago
4.0

Post author: Thyy
Thyy
@ Mallassepät
3 years ago
Piki, Finland
3.7
Pari vuotta jemmassa kypsytetty olunen. Olut on värltään musta ja vaahdoton. Tuoksu suklainen, vaniljainen, romminen Maku suklainen, romminen, siirappinen, jälkimaussa vaniljaa ja taas rommin maku alkaa puskee läpi.. Hitaasti nautittava olunen.

Post author: Esa M
Esa M
3 years ago
Piki, Finland
4.2
Huikeen hyvä imppi mallassepiltä! Hetken hyllyllä odotellut juoma on todellakin pikimusta, herkullisen tuoksuinen ja täyteläinen paketti.

Post author: Theukka
Theukka
4 years ago
Piki, Finland
4.2
Suorastaan huumaava tuoksu; vaniljaa, rommia, suklaata ja lämmettyään jopa lakritsiakin. Maku alkuun miedon romminen ja kahvinen, lopussa vaniljaa ja paahteista katkeruutta. Pieni lakritsin pilkahdus viimeisissä siemauksissa. Oikein bueno, kiitos Tuomo J lahjaoluesta 🙏🏻

Post author: ZekeWolf
ZekeWolf
@ Alko Verkkokauppa
4 years ago
Piki, Finland
4.0
Black Imperial Stout with a modest brown foam head. Sweet aroma of roasted malts, milk chocolate and vanilla. Taste continues the aroma but with more roasted malts bitterness to balance the sweetness and addition of rum. Not too sweet. Smooth with subtle oily feel but still lighter bodied than I expected. Like it but a bit more rum wouldn’t hurt 😁.

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
4 years ago
3.5

Post author: Hexbeer V
Hexbeer V
@ Herrankukkaro
4 years ago
4.3

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Mallassepät
4 years ago
Piki, Finland
4.2
Kiva capuccinon oloinen vaahto kertyi kaataessa olutta laseihin. Tuoksu on moccainen, vaniljainen ja terävän alkoholinen (romminen) Todella paksu paahteinen siirappi ja kahvi sekä ohuen lämmittävä alkoholi nousee suussa alkuun. Vaniljan ja moccainen makeinen maku puskee kivasti paahteisen kahvin makuun miellyttävää vaihtelua. Tämä maku jää viimeiseksi mieleen ennenkuulumaton maut häviää suusta ja mielestä. Pehmeästi toi alkoholi kulkee maun mukana ja on tosi paksu koostumukseltaan. Vaniljan makeus pehmentää makuja. Olut on todella erinomainen kahvin korvike ja korvaa hyvin jälkiruuan sekä mielestäni myös kevyemmin myös jälkkäri konjakin.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
4 years ago
4.0

Post author: Eemil L
Eemil L
@ Alvar
4 years ago
3.5
Tämä jäi eilen arvioimatta, kun loppu akku. Vanilijainen ja kahvinen. Hivenen liian kitkerä. Makua ja paksuutta löytyy.