Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Proprietor's Bourbon County Brand Stout (2018) 14.4%, Goose Island Beer Company (AB-InBev), United States
2 ratings
Proprietor's Bourbon County Brand Stout (2018)
14.4% Imperial Stout
Proprietor’s Bourbon County Brand Stout is meant to show our immense gratitude to our neighbors here in Chicago – the loyal and adventurous fans whose support helped bring Bourbon County Brand Stout to towering new heights. Each year this release will differ from the previous year; a special variant created for Chicago and unique to the year it was released. Whether your first sip is today or was from that first batch in 1992, thank you for lifting us up on your big shoulders and joining us every year to celebrate the original bourbon barrel aged stout. This year’s Proprietor’s explores the broad spectrum of chocolate. Using a combination of dark chocolate and two types of cocoa nibs, this rich and decadent beer highlights the whole range of chocolate from smooth and silky milk chocolate flavors to deep and earthy dark chocolate.
Barrel aged

Reviews

Post author: Grey
Grey
4 years ago
Proprietor's Bourbon County Brand Stout (2018), United States
4.3
Olutmerkintä #998 ja ihan hilkkua vaille... OLUT: Proprietor's Bourbon County Brand Stout (2018) PANIMO: Goose Island Beer Co. OLUTTYYPPI: Imperial Stout MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 14,4% VÄRI (EBC): Musta (100.0) KATKEROT (EBU/IBU): 60.0 TUOKSU: Tynnöinti tietoa en löytänyt, mutta Bourbonhan tässä kärjessä on. Kevyen kuusenkäpyinen ja havunneulainen myös. VAAHTO: Nopea. Käväisee sormen mitassa. Suklaanruskea. GREY’S VIEW Ensipuraisu on vain sellainen universumin pysäyttävä. Maussa on ruista monella tapaa, raakaa tummasuklaata sekä -ganachea, ruiskukkaa ja aimo annos maltaita sekä edelleen Bourbon vibaa. Tiedä sitten. Hieman pähkinää ja tupakkakasvia nousee taustalta. Mutta äärimmäisen moninaista ja miellyttävää skaalaa tämä esittelee. Suutuntu on keskitäyteläinen ja notkean suklaakiissellinen. Lipuvan öljyinen ja edelleen suklainen. Mallas on tässä erittäin miellyttävän karheaa ja se yhdistyy makuihin oikeinkin ryhdikkäästi tehden tästä aavistuksenomaisesti jopa taistelulientä...ja sehän meiziin uppoaa, aina! Hiilihapot ovat erittäin pieniä, nopeita, mutta selkeästi niitä on. Mukavasti pitkittää makujen kestoa. Jälkiliuku on...kuin horisonttiin lipuvien kesäpilvien seuraamista. Ihastuttavan jykevää, voimallista ja niin vienon hitaasti kaukaisuuteen lipuvaa. Maut tässä ovat kerrassaan upeat. MUUTA MAINITTAVAA: Tämä olisi nyt selkeästi pitänyt saada jakaa jonkun nimenomaisen loppasuu-veljen kanssa ja hieman harmittaa, että tuo ei nyt ollut mahdollista tälläkertaa. Ryhdikäs teos, jossa maut ovat ronskit, miellyttävät ja selkeälinjaiset. Hieno olut. Varmasti keskustelua herättävä. Bottled 9/10/2018 Tasted 15/2/2020

Post author: Jirka
Jirka
5 years ago
3.8
Tänään aiemmin juotu 2016 ja 2018 perusversiot BCBS:stä. Nyt vuorossa suklaalla maustettu versio. Suklaisuus on oudossa muodossa tässä, tuoksussa tuntuu että tässä olisi kahvia, sillä tuoksussa on paljon marjaisaa ja "vihreää" tuoksua. Maussa suklaisuus tulee enemmän esiin, mutta en saa tästä kunnon suklaista ilotulitusta, ja pohjaolut jää jalkoihin, sillä samaa tummaa hedelmää ja mielyttävää toffeeta ei enää tässä versiossa löydy. Bourbonia löytyy mielyttävästi mausta, mutta tämä on myös alkoholisempi kuin perusversiot.