Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Jjjuliusss! 6.8%, Tree House Brewing Company, United States
20 notes
4.2
Jjjuliusss!
6.8% India Pale Ale
Julius gone wild (not funky wild, like insane hop saturation wild) For the second special edition of Julius brewed specifically for the third anniversary party, we pushed the level of citrus to the fringes of obscenity through additional kettle and dry hopping with the base Julius hop blend. The result is perhaps the most juicy and delectable creation we have ever made! Preposterous Julius, in the best way imaginable.

Avis

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
5 months ago
4.3

Post author: Johan B
Johan B
7 months ago
Jjjuliusss!, United States
5.0
Aroma: Lovely citrus, mango and passion fruit. Guava, yes. Orange is the main fruit. Tropical. Taste: Crazy good! More dense and creamy than Julius. Big on the citrus (Orange & lemon), mango, passion fruit, pine, bitterness. Another version that I enjoyed equally much as the original.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Addicted2Craftbeer
11 months ago
Jjjuliusss!, United States
4.5
Tölkitetty 26.5.23 eli on tuoretta. Mitähän tästä sanoisi. Värion syvä, mutta yllättävän ruskeaan taittuva. Maku on selkeä, sitruksinen ja samalla trooppinen. Makeutta vähän, mutta ei täysin kuiva. Jälkimaussa joko pieni katkero, pieni hop burn tai molemmat. Makua enemmän kuin alle 7% yleensä. Kokonaisuus priimaa. Hiton hyvä bisse.

Post author: grzagerard
grzagerard
@ Monterrey
2 years ago
4.8

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Jjjuliusss!, United States
4.5
Tölkitetty 13.5.21. Tuoksussa makeahkoa appelsiinia ja hieman happamuutta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, täyteläinen, upean pehmeä, jopa silkkinen ja kuivahko. Huikea suutuntuma! Maussa sitrusta, greippiä, appelsiinin kuorta, karvautta, happamuutta ja hieman rypäleisyyyttä. Jälkimaku on vaan jotenkin niin upea ja itselle aika ennen kokematonkin. Tulee hyvällä ryhdillä päälle ja poistuu upean silkkisen pehmeänä. Lopulta kuitenkin jättää sellaisen fiiliksen, että piru kun tuo olisi vielä kunnossa niin lentäisin paratiisisaarille. Se tuo on makupaletti ja aika selvä appelsiinivetoisuus. Jotenkin tuo appelsiini ei koskaan ole aivan täysillä pärissyt ipoissa.

Post author: JSJ
JSJ
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Jjjuliusss!, United States
4.6
Canned 13.5.2021

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Jjjuliusss!, United States
4.9
Nose filled with refreshing citrus and some fresh piney hop cone! Taste starts with some ripe orange but then quickly evolves to this great zesty tangerine hoppiness. Nice tart orange juice with some pineapple too. In the malt bill I can find some unmalted grains by their slightly ”doughy” taste. Bitterness is light and kind of zesty that dries out the palate. Mouthfeel is nicely foamy and pillowy thick. Gggreat beer! One of the best IPA’s I’ve had. Full of taste and with good body despite it has only 6,8% ABV.

Post author: Nahka-asa
Nahka-asa
4 years ago
Jjjuliusss!, United States
4.5
Illan toinen jenkkistyge taitaa olla aikamoinen klassikko. Odotukset on aika korkeella tästä. Ihanan samean keltaista liejua on tämäkin. Tuoksu on taas silkkaa tropiikin näytelmää - löytyy meinaa hedelmää. Mangoa, ananasta, appelsiinia, sitrusta ja passionhedelmää. Aika positiivista et mallasrunko pääsee esiin mausta. Silkkaa raikasta hedelmäisyyttä, pehmeetä maltaisuutta ja katkeruutta. Humalaa tähänkin on laitettu paljon ja muutenkin runkoa löytyy voltteihin nähden uskomattomasti. Makeus ja katkerot tosi hyvässä balanssissa. Onhan tää nyt hyvä. Ei mitään valittamista. Yks parhaimmist IPA-oluista ehdottomast mitä juonut. Varmaan en saa näistä kaikkea irti, mutta ei se haittaa. Ameriikan lisät lisätty pisteisiin. Kiitos jaani.tv tarjoilusta.

Post author: Jerkku
Jerkku
4 years ago
Jjjuliusss!, United States
4.5
Ja toivelistalta tipahtaa taas yksi pois. Untappedissa elää aivan törkeällä 4,6 arvosanalla. Ja vielä ensimmäinen Tree House tämäkin. Tuoksu täyteläinen, trooppinen, hedelmäinen, kevyen öljyinen ja hennon havuinen. Ohhoh. Nyt on runkoa ja makua. Reilusti makeaa hedelmää, ananasta, mandariinia, appelsiinia, melonia, sitrusta ja varmaan kaikkea muutakin mitä en vaan löydä. 😅 Hedelmäistä skaalaa tässä kyllä on. Suutuntumaltaan täyteläistä ja tuntuu rungon puolesta, että voltteja olisi reilusti 6.8% enemmän. Humalointi tuhtia, mutta ei mene millään tavalla överiksi. Sitruunaa, greippiä, havuisuutta, ruohoa ja pientä öljyisyyttä - mutta mikään ei kuitenkaan ole hallitsevana. Ei edellinen Trillium ollut millään tavalla huono, mutta on tämä omaan suuhun hieman tasapainoisempi ja makean hedelmäisempi. Hieno olut. ...kunpa näitä saisi käteensä vaan helpommin.

Post author: Knapu
Knapu
4 years ago
4.9
Amerikan julle meni lasiin ekaa kertaa ja näiden jenkkihypeoluiden kaiketi aatelia. Ainoa kokemus näistä on verrata äskeiseen vicinityyn ja onhan tämä vielä mahtavampi kokemus. Vahvaa tropiikkia; mangoa, ananasta, appelsiinia, kiiviä ja mitä vielä. Näihin voltteihin nähden käsittämättömän puhtaat ja syvät maut eikä pahaa sanottavaa löydy. Tiedä sitten, paljonko ennakko-odotukset parantaa tätä makua mutta kyllähän tätä haluais loputtomiin lisää..... Kiitos jaani.tv!