Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Permutation Series 6.46 7.6%, Trillium Brewing Company, United States
2 ratings
Permutation Series 6.46
7.6% India Pale Ale
A crisp breeze and trees bursting with color make autumn the perfect season for getting outside and soaking up New England's beauty before winter arrives. With Permutation 6.46, a heavily Citra-hopped IPA, we built a pillowy malt base with a pleasantly warming character to achieve a more fall-focused drinking experience. Saturated candied orange aromas jump out of the glass, followed by notes of citrus pith, honeydew melon, and fresh peach. A creamy, full-bodied mouthfeel makes Permutation 6.46 a welcomed addition to our fall portfolio.

Reviews

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Trillium Brewing, Fenway
5 years ago
Permutation Series 6.46, United States
4.1
Todella paksua ja täysin sameaa tupla ipaa lasiin. Hento ja ohut vaahto. Tuoksussa appelsiinia, appelsiinin kuorta, karamellia, mangoa, persikkaa, havuisuutta ja hienoisesti hunajaa. Keskitäyteläinen runko ja suutuntuma, jota seuraa maltainen, trooppisen hedelmäinen (hunajameloni, ananas ja persikka), sitruksinen, karamellinen ja aavistuksen dankki maku. Alkoholi maistuu liikaa läpi kun olut on täysin kylmää, mutta lämmetessään alkoholisuus pienenee huomattavasti. Suht täyteläinen ja mehukas olut, jossa kuivemman puoleinen lopetus. Alkoholi hieman häiritsi joten siitä vähän miinusta.

Post author: Grey
Grey
5 years ago
Permutation Series 6.46, United States
4.3
OLUT: Permutation 6.46 PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: IPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,6% VÄRI (EBC): Aprikoosinkeltainen (22.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Pehmeän trooppishedelmäinen. VAAHTO: Lähes kahden sormen mittainen, tiivis ja kuohkean kermainen. Hiilihapot pitävät hienosti vaahtoa yllä. GREY'S VIEW Ensi alkuun ärhäkän sitruksinen ja sokerijuurikkainen. Käytetyn Citran huomaa, mutta sitä on monipuolistettu melko paljon. Appelsiinia, mandariinia, hunajamelonia hieman jälkeisesti ja rapsakkaa keksisyyttä. Suutuntuma on kuohkean täyteläinen ja täyttävä. Hiilihapot odottavat villisti pääsevänsä irralleen kuin Mustang hevoset arolla. Ja ne pääsevätkin. Maltaat polkevat töitä kyllä sitä tahtia tässä, että huhhuh! On kuohkeaa. Jälkimaku on hieman lyhyt; kuivemman ananaskuorinen, kevyesti raastetun sokerijuurikkainen, aavistuksen greippinen ja hennon karamellimaisen tahmaava. MUUTA MAINITTAVAA: Permutation = Permutaatio (matemaattinen järjestys). Hienosti koottu Trillium. Alkuun hyvinkin viehko kunnes rohkaistuu ja antaa kyllä ihan hyvällä asenteella. Canned 9/2019 Tasted 10/2019