Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
All Citra Everything 8.5%, Other Half Brewing Co., United States
35 arviota
4.2
All Citra Everything
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Our standard All Citra Everything double dry hopped with an extra dose of Citra lupulin powder.

Arviot

Post author: Miikka
Miikka
@ Craft + Carry
1 month ago
All Citra Everything, United States
4.5
Excellent dipa!😄

Post author: Janne O
Janne O
3 months ago
4.5

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
4 months ago
All Citra Everything, United States
4.2
Hailakan, kirkkaan ja kevyen maitomaisen keltaista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean ja kypsÀn trooppisen hedelmÀinen (ananasta, mangoa, persikkaa) sekÀ sipulinen ja topakan tunkkainen. Maku makean, kypsÀn ja tunkkaisen trooppisen hedelmÀinen (ananasta, persikkaa, mangoa), topakan dÀnkkisen ja tallimaisen tunkkainen, kevyen petroolinen, pehmeÀn vaalean maltainen ja kevyen viljainen sekÀ maltillisen humalaisen katkera. Runsahkot, mutta melko tunkkaiset eikÀ mielestÀni tÀysin onnistuneet maut. Suutuntuma on melko tÀytelÀinen ja pehmeÀ. Runsaan hedelmÀinen ja topakan tunkkainen DIPA. Odotin kyllÀ jotain huomattavasti raikkaampaa ja vielÀkin runsaampaa tykitystÀ. Oikeinkin mukavaa juotavaa, mutta silti pettymys.

Post author: Riku K
Riku K
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
4 months ago
All Citra Everything, United States
4.6
Jouluaatto kÀyntiin kunnon Jenkki mehulla. Viron omatuontia. 19.9 tölkitetty. 3kk ikÀÀ. Katsotaan kunto. TÀydellisen paksu vaahto tarjolla. PientÀ kuplaa ja pysyvÀÀ. VÀri on myös ensiluokkainen. Harmaan keltainen ja paksun samea. UlkonÀkö on kunnossa. Tuoksussa sitruunaa ja greippiÀ pehmeÀnÀ, kirpeÀnÀ ja makeana. Ananasta ja mangoa yllÀttÀen. Trooppista ja raikasta. Huumaavan kukkainen tuoksu. On kyllÀ trooppinen. Pieni kauraisuus. Mangoa on kyllÀ helvetisti muuten ja ananasta. Maku on pehmeÀ ja kermainen. Voltit tÀysin kateissa. LÀmmittÀÀ kyllÀ silti mukavasti. Sitrusta paljon. GreippiÀ on. Miten voi olla nÀin lempeÀ. Mukavan kuiva maku. Silti hedelmÀÀ on rutkasti. PehmeÀ trooppinen katkeruus. Oikein sellainen pureksittavan paksu maku. Aika röyhkeÀ single hop. Vittu nyt on kova. Vaikka 3kk ikÀÀ. NÀitÀ voisi kyllÀ juoda elÀÀkseen. MiellyttÀvÀ kukkaisuus, parfyymia on. Saakeli miten pehmeÀ. Onhan tÀmÀ top 5 oluita mitÀ juonut. TÀmÀ on kovin single hop mitÀ juonut. Ei tÀmÀ paras ole mitÀ juonut mutta saatanan kova. On tÀmÀ kova. Pakko se on sanoa. Edes lÀmpöisenÀ ei voltit maistu yhtÀÀn. Alusta loppuun laatu kamaa. Olis kiva maistaa suoraan tankista.

Post author: Esa J
Esa J
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
5 months ago
All Citra Everything, United States
3.9
SirL:n kanssa pökkiin. 19.9. tölkitetty, rapia 2,5kk vanha. Mehuisan keltainen ja samea. Ohut valkea vaahto. PehmeÀn sitruksinen tuoksu. VÀhÀn ruohoa taustalla. Matalat hiilihapot. Suutuntuma on todella jauhoinen ja mukavan tÀytelÀinen. KyllÀ Citrasta saa paljon irti, kun osaa. On sitrusta, makeaa ja kirpeÀÀ. Hieman ruohoa ja runsaasti appelsiinia. HÀivÀhdys ananasta ja persikkaa. Humalan polte on jo vaimennut, mutta tuntuva edelleen. Kokonaisuus on sopivasti kuivan ja makean vÀlimaastossa. JÀlkimaku on humalapölyinen, sitruunainen ja makean ananksinen. Onhan tÀmÀ kyllÀ hyvÀÀ. Ja ihan ok hintainen tÀÀllÀ EtelÀisessÀ HelsingissÀ. VÀhÀn alkaa varmasti ikÀ maistua.

Post author: Sir L
Sir L
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
5 months ago
4.1
Mehukas tuoksu. Melko tÀytelÀinen suutuntuma. Humalassa ei ole sÀÀstelty. Persikkaa, appelsiinia ja greippiÀ. Mehuisaa loppuun asti. Onhan tÀmÀ laadukas.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Drikbeer
5 months ago
All Citra Everything, United States
4.3
Had this particular beer 3,5 years ago and again now in the wilderness when I was on a hunting trip. Still an excellent beer to be honest.

Post author: Joni K
Joni K
@ Crafters
6 months ago
4.0

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
6 months ago
All Citra Everything, United States
4.4
A beautiful bright yellow hazy beer with a meadiun head. Aroma is fragnant with Satsuma peel and notes of fresh tropical fruits. Taste has zesty raw Satsuma, fresh orange juice, light sweet honeydew melon and tart tropical fruits. Lightly doughy unmalted grains. Medium grapefruity bitterness. Soft and velvety mouthfeel but still refreshing. Tangy hops but not any hop burn👍 Possibly the best single hop Citra NEIPA I’ve had!💚

Post author: Joakim P
Joakim P
11 months ago
4.5