Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Nelson 8.0%, Hill Farmstead Brewery, United States
7 notes
3.8
Double Nelson
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: JSJ
JSJ
@ J&B Craft Drinks
2 years ago
Double Nelson, United States
4.3

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Double Nelson, United States
4.1
Siivouskaljana Hill Farmsteadin tupla-Nelsoni. Tölkitetty maaliskuun 9. päivä, eli päivää alle 6 viikkoa sitten. HF-tyylisesti tuoretuotteille annetaan parasta ennen -päiväystä juurikin se 6 viikkoa. Se on vähän se. Kirpsakka yksihumala-DIPA tuoksun ja maun puolesta. Laadukas, maukas ja raikas. Happamuus on yllättävän korkealla tasolla. Ihan jees dipa. Ei toki mitenkään ihmeellinen, mutta luultavasti nelsonista on saatu aikalailla kaikki aromit irti.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Double Nelson, United States
4.0
Tölkitetty 9.3.2020, joten nautintahetkellä 18.4.2020 ikää päälle 5,5 viikkoa. Sormen paksuinen valkea tiivis vaahto. Samea tummemman keltainen dipa. Tuoksussa kepeää happamaa greippisyyttä, makeahkoa appelsiinia ja appelsiininkuorta sekä makeaa ananasta, kevyttä valkkarisuutta, yrttisyyttä ja kukkaisuutta. Maussa hapanta kuivattavaa greippimehua, makeahkoa appelsiinia, ananasta ja kirpeähköä sitruunankuorta, kuivahkoa yrttisyyttä, kepeää kuivaa heinäisyyttä ja kevyttä kukkaisuutta, kepeitä kuivia valkkarinsävyjä. Katkeroa reilummin kuivattaen. Jälkimaussa kuivakan happamaa greippisyyttä ja yrttisen valkkarista sävyä. Suutuntuma on kirpsakan kepeämmän hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Nelson Sauvin on kyl erikoinen humala eikä omaan makuuni ole oikein ikinä sopinut. Nyt tässä yksinään ei riittävästi toimi, mutta humalasta erityisesti pitävälle tämä on varmasti mainio tapaus.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Double Nelson, United States
4.4

Post author: Winzard
Winzard
@ Hill Farmstead Brewery
4 years ago
Double Nelson, United States
4.3
Pitkäperjantain illan voi mukavasti aloitella saunan lämmityksellä, ja hyvällä oluella. Laitetaan lasiin yhden maailman parhaimmiksi luettavien panimoiden DIPA, joka on humaloitu Nelson Sauvinilla. Olut on tölkitetty 09/03/20, joten ikää sillä on tänään vajaa 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin (joka on muuten HF:n oma lasi. Etsatut logot lasissa näkyvät näissä otoksissa vain vähän heikosti) aavistuksen oranssiin taittavan keltaisena ja paksun sameana. Pinnalle nousee vajaa kaksi sormea korkea vaalea ja todella pitävä vaahto. Laskiessaan jättää kauniin pitsin lasin reunaan. Tuoksu on mitä mahtavin. Todella raikasta reilua humalaa, rypäleisyyttä, valkoviinistä yrttisyyttä, vihreää metsäisyyttä, greipinkuorta ja pirskahtelevaa appelsiinia. Maku on raikkaan rypäleinen, greipinkuorinen, valkoviininen, verigreippinen ja runsaan appelsiininen. Mukana on myös vaaleaa yrttisyyttä ja sellaista mukavaa vihreää ruohoisuutta. Jälkimaku on aavistuksen hapan, ja se sopii tähän hienosti. Alkoholi on luonnollisesti piilossa ja happoja on melko vähän. Tämä todistaa, että oikeissa käsissä myös Nelson Sauvinista saa single-hoppina tehtyä mielenkiintoista olutta. Ei missään nimessä ole mitenkään tylsä tai yksiulotteinen. Todella laadukas ja hieno olut.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Double Nelson, United States
4.2
Oikein maukas dipa. Todella helppoa ja raikasta juotavaa. Odotettua kevyempi. Tai sitten aiemmat nelson -dipat on olleet vain erityyppisiä. Oikein hyvä.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Brewing NYC
5 years ago
Double Nelson, United States
4.5
Wow, baseball matsin jälkeen käytiin Mikkellerin New Yorkin panimolla pyörähtämässä ja sielä sattui olemaan Hill Farmsteadia hanassa 😍 Lasiin jälleen samean ja vaalean keltaista imperial ipaa. Ohut, noin sormen paksuinen vaahto. Tuoksussa todella freshiä hedelmää. Löytyy greippiä, papaijaa, persikkaa ja mandariinia. Valkoviinimäistä rypäleisyyttä sekä karviaista seassa. Todella fresh! Suussa olut on yllättävän reilun hapokas ja hieman mineraalinen (ei huonolla tapaa). Maussa makeaa hedelmää kuten passionia, papaijaa ja mandariinia. Sekaan astuu hiukan kitkerää greippisyyttä kuorineen sekä hapokasta karviaista. Valkoviiniä loppumaussa. Alko ei maistu eikä tunnu ollenkaan eli se on piilotettu äärimmäisen hyvin. Todella tasapainoinen ja super raikas sekä helposti juotava tupla ipa, joka ei mässäile runsaalla rungolla. Humala on selkeästi pääosassa tässä.