Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fundamental Summation (2017) 13.8%, Bottle Logic Brewing, United States
3 ratings
Fundamental Summation (2017)
13.8% Imperial Stout
Player Two has joined the game! To aid in our quest for knowledge and beer, we continue to forge zymological alliances with fellow innovators. The combination of the legendary Mostra-roasted Jamaican Blue Mountain coffee beans from 3 Sons Brewing's Summation and the layered vanilla decadence of Fundamental Observation meet here as the pinnacle of the collaborative craft spirit.

Reviews

Post author: Zaa Z
Zaa Z
5 years ago
Fundamental Summation (2017), United States
4.5
Tastingissa. Herkullista makeaa vaniljaa, miellyttävää kahvisuutta, pehmeää bourbonia, katkeroa tuovaa greippisyyttä, tummaa suklaista paahdettua maltaisuutta. Kevyt rusinaisuus tulee mukaan jälkimaussa. Miellyttävän pehmeä kokonaisuus ja sopivaa katkeroa.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Fundamental Summation (2017), United States
4.6
Fobin ”isoveli”. Three Sonsin kanssa tehty collab ja variaatio Fundamental Observationista on hurjan vaniljainen tyynyri imppi. Makeahkoa jopa jäätelöistä vaniljaa, mutakakkua ja kepeää lakritsaisuutta. On kyllä todella hyvää, kun hetken ensin tekeytyy lasissa. 💪🏻💪🏻💪🏻

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Fundamental Summation (2017), United States
4.3
Todella mustaa ja paksua olutta. Tuoksussa todella reilusti vaniljaa ja kevyttä maitosuklaata. Lakritsaa, tynnyriä ja kaakaota. Maku on pehmeän kahvinen, runsaan vaniljainen, miedon kahvinen ja lakritsainen. Alkoholi on hienosti piilossa.