Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
HDHC Triple Mosaic Dream 10.5%, Other Half Brewing Co., United States
3 ratings
HDHC Triple Mosaic Dream
10.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
HDHC Triple Mosaic Dream, United States
4.5
Saunan päälle vähän kevyttä Other Halfia lasiin. HDHC-versio Triple Mosaic Dreamista. Tölkitetty elokuun lopussa, joten ikää noin 7 viikkoa. Olut kaatuu lasiin aavistuksen tumman keltaisena ja todella paksun samean mehuisana. Kellertävä sormen korkea todella paksu ja pitävä vaahto nousee oluen pinnalle. Tuoksussa mukavasti aavistuksen makeaa mutta silti raikasta appelsiinia, persikkaa, mangoa, verkkomelonia ja kiwiä. Mukana on myös kevyttä yrttisyyttä ja vihreää metsäisyyttä. Miellyttävä. Maku on aavistuksen makea, mutta ei missään nimessä liikaa. Raikasta appelsiinia, persikkaa, verkkomelonia ja mangoa on tarjolla runsaasti. Kevyttä yrttisyyttä ja ripaus humaloinnin tuomaa kuivaa katkeroa. Suutuntuma on todella paksu ja mehuisa. Alkoholi on piilotettu erittäin hyvin. Laadukas ja todella upea single hop TIPA. Vähän kärsii yksiulotteisuudesta, mutta muutoin oikein oivaa juomaa.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
HDHC Triple Mosaic Dream, United States
4.4
Arvion ”hyötykäyttö”! Hei vaan kaikki ”seurailijani”. Siirryn käyttämään pääasiallisena alustana Untappdiä, josta meitsin löytää jatkossa nimimerkillä ”Soulseller”. Jatkan toistaiseksi täppäilyä myös tänne, mutta vain kuvan ja desimaalien kera. Tervetuloa vaan kaikki myös UT-kaveriksi! It was a fun ride! 💪🏻🙂💪🏻 Psssst. Onhan tämäkin herkkua olutta! 😉

Post author: Zaa Z
Zaa Z
5 years ago
HDHC Triple Mosaic Dream, United States
4.7
Elokuun loppupuolella tölkitettyä eli ikää kuukauden verran. Sormen paksuinen valkea vaahto. Hyvin sameaa keltaista dipaa. Tuoksussa kepeää keväistä uutta ruohoisuutta, hienoista yrttisyyttä ja kukkaisuutta, kepeää happamahkoa sitruunaisuutta, reilummin makean mehuisaa tuoretta trooppista hedelmää (paljon ananasta sekä myös mandariinia ja appelsiinia, hienoinen melonisuus taustalla), ja kevyttä vaaleaa pehmeää mallasta. Maussa kirpeähköä, mutta pehmeää happamahkoa mehuisaa sitrusta ja vähän enemmän kuivattavahkoa mehuisaa greippisyyttä (jääden taustalle), kepeää yrttisyyttä ja ruohoisuutta, runsaammin makean mehuisaa herkullista trooppista hedelmää (ananasta, appelsiinia, mangoa, kevyttä persikkaisuutta ja kevyttä melonisuutta) ja kepeää vaaleaa maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku makeahkon appelsiininen ja ananaksinen, sekä kepeän happamahkon sitruunainen. Suutuntuma on hiilihappoinen lähes täyteläisellä pehmeällä mehuisalla rungolla. ——————— Ensi alkuun on todettava, et paras Mosaicilla humaloitu olut on tässä, mitä olen ikinä maistanut. Äärimmäisen hienot raikkaat aromit on saatu tähän puristettua mosaicista, ja tässä on vielä 10,5%. Vau. Paksuhkoa herkkua. No sit on pakko jotain pientä negaa heittää ja sen on tietenkin se, että tässä on vain mosaicia. Tölkin lopussa alkaa pieni tylsyys iskeä. Mut muuten erinomaista dipaa.