Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
High Brightness 9.5%, Other Half Brewing Co., United States
4 notes
High Brightness
9.5% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
High Brightness, United States
4.6
Mukavan ja kiireisen päivän jälkeen on mukava odotella saunan lämpeämistä, ja maistella samalla olutta. Otetaan lasiin Other Halfin ja Hudson Valleyn collab DIPA, joka on tölkitetty 05/09/19. Ikää oluella ln tänään siis tasan neljä viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan ja tuoremehumaisen keltaisena. Olut on täysin samean mehuisaa, ja vaalea kuohkean kermainen vaahto nousee oluen pinnalle. Tuoksu on miellyttävän raikas ja reilun troopishedelmäinen. Kuivahkoa humaloinnin tuomaa katkeroa on myös mukana. Hedelmistä appelsiini, persikka, mandariini, ananas ja kiwi ovat eniten esillä. Maki jatkaa tuoksun kanssa samalla linjalla. Miellyttävän paksu ja todella mehuisa suutuntuma yhdistettynä raikkaan pirskahteleviin hedelmiin. On appelsiinia, kiwiä, persikkaa, ananasta ja mangoa. Alkoholi on hienosti piilossa, ja jälkimaun kruunaa hienosti reilun humaloinnin tuoma kuiva katkero. Oikein mukava ja raikkaan paksu DIPA. Vähän jäin syvyyttä vielä kaipaamaan, mutta näinkin oikein hyvä.

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
High Brightness, United States
4.8
Alle neljäviikkoista Hudsonin ja OHn dipaa lasiin. Tätä Zaa Z kehui vuolaasti puolitoista viikkoa sitten ja Miitrellekin toki maistui. Tuoksussa on kyllä huima määrä humalaa sekä tropiikin hedelmäisyyttä. Aivan käsittämätön tuorehedelmäkeitto. 😍 Happamuutta, makeutta, katkeroa... Oho, on muuten maussa greippistä happamuutta ja mukava määrä katkeroa! Lämmetessä makea hedelmäisyys nousee hienosti esille enemmän. Mangoa, appelsiinia, mandariinia ja ananasta, mutta ei kypsää vaan tuoretta ja ihanan raikasta. On kyllä ehkä parhaimpia tämän vuoden imperial ipa -osaston oluita. Alkoholia en huomaa yhtään. (Toisin kuin eräs tämän oluen eilen juonut henkilö) Happamuus ja katkeruus on läsnä koko nautinnon ajan sekä tietenkin sitä upeaa raikasta tropiikkia. Jokaisen rahan arvoinen. UT-pisteet nyt 4.37. -ansaitusti.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
High Brightness, United States
4.6
Maanantai. Ja koska Ewiq taas painosti, niin kaadetaan nyt lasiin yksi aivan hiljattain ZaaZ:n hypettämä Other Halfin ja Hudson Valleyn yhteishopsi. 🙂 Oranssinkeltainen mehu. Vaahtoaa silkkisellä vaahdolla melko runsaastikin. Vaahto jättää hemmetisti pitsiä. Tuoksu on aika maaginen. Todella mehuisaa tropiikkia kera mangon, appelsiinin, persikan ja ananaksen. Todella makoisa tuore tuoksu. Suutuntuma on kermaisen pehmeä. Maussa edellämainituista hedelmistä eniten ananasta ja suht reipas appelsiinimehuisuus. Kivaa kirpsakkaa sitruksisuutta myös ja kuivattavaa greippisenkuorista ruohoisuutta. Kepeähköt greippisänsitruunankuoriset katkerot. On todella maukas kahden kovan panimon collab. Mehuisuutta riittää vaikka muille jakaisi. Ihan ZaaZin lukemiin en arviossani pääse, sillä vähän kymmenyksiä lähtee alkoholisuudesta. Ehkäpä ZaaZ oli ottanut ennen tätä jo alle jotain ”kepeää”, kun jäi huomaamatta. 😉🥴🤭

Post author: Zaa Z
Zaa Z
5 years ago
High Brightness, United States
4.9
Tölkityksestä tasan 2 viikkoa, joten mukavan tuoretta Other Halfin ja Hudson Valleyn dipaa tiedossa. Kevyt valkea vaahto nousee pinnalle ja jää pitkään. Erittäin sameaa tummemman keltaista ja hieman oranssista dipaa. Tuoksussa runsaasti tuoretta ja makeaa mehuista trooppista hedelmää (mangoa, persikkaa, aprikoosia, appelsiinia, ananasta), kepeää sitruksisuutta, kevyttä ruohoisuutta ja hienoista kukkaisuutta. Maussa kirpeähköä happamaa sitruunamehuisuutta ja kepeää kuivattavaa greippisyyttä, kepeää kuivahkoa yrttisyyttä ja ruohoisuutta, runsaasti makean mehuisaa pehmeää trooppista hedelmää (ananasta, appelsiinia, mangoa, monipuolista melonisuutta (cantaloupemelonia, verkkomelonia, hunajamelonia ja vesimelonia), persikkaa/aprikoosia, kepeästi papaijaa ja kevyesti passionhedelmää), kevyttä vaaleaa makeahkoa maltaisuutta taustalla. Katkeroa kepeästi. Jälkimaussa appelsiinista mangoisuutta ja kepeää sitruksisuutta. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen hiilihappoinen keskitäyteläisellä hyvin pehmeän mehuisalla rungolla. ———————— Niiiiin raikasta ja tuoretta dipaa, et huh huh. Ja et täs oli vielä 9,5%, ei aromeista havaitse mitenkään. Äärimmäisen helppoa juotavaa. Kaikki niin nätisti tässä. Todella herkullista trooppista hedelmää. Nam. On mennyt hetki kun näin hyvää dipaa on lasissa ollut ja näin tuoreena. Ekan hörpyn jälkeen oli suupielet lähes korvissa ja sanaton olo, ja sitä se on myös seuraavien kulausten jälkeenkin. Loistava dipa.