Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
20,000 Containers Under the Sea 11.0%, Neon Raptor Brewing Co., England
9 notes
3.8
20,000 Containers Under the Sea
11.0% Imperial Stout
Raspberry and vanilla imperial stout

Avis

Post author: Morgane D
Morgane D
3 years ago
4.5

Post author: Malt_Houblon_Mousse
Malt_Houblon_Mousse
@ Le rabelais
4 years ago
3.9

Post author: Krys
Krys
@ Le rabelais
4 years ago
4.4

Post author: James Š
James Š
@ James' House
4 years ago
20,000 Containers Under the Sea, England
4.6
The first of my Christmas advent, playing catch up as I’ve only just returned home ⚓️ Deliciously sweet and chocolatey with the slight bitterness of dark chocolate. A tart finish from the raspberries round this beer off perfectly. It’d be a top draw imperial stout by itself but the raspberries add something else.

Post author: Ben A
Ben A
4 years ago
4.3

Post author: Winzard
Winzard
@ Left Field Beer
4 years ago
20,000 Containers Under the Sea, England
4.0
Illan viimeiset hitaat Neon Raptorin IS:n kanssa, jossa mukana vadelmaa ja vaniljaa. Parasta ennen 30/09/20, ja tölkitetty 21/08/19. Ikää siis tänään vain reilu 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin ruskean mustana, ja melko ölkyisena paksuna. Ruskea puolen sormen korkea vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksussa on selvästi vadelmaa, herukkapuskaisuutta, tummaa mallasta, vaniljaa, suklaata ja kahvia. Oikein miellyttävä. Maku on runsaan vadelmainen, maitosuklainen, happaman herukkapuskainen ja kevyen kahvinen. Mukana on myös maitosuklaata, vaniljaa ja katkeroista greippisyyttä. Happoja on todella vähän, ja suutuntuma on öljyisen paksu. Alkoholi on piilosssa. Miellyttävä vadelmainen IS, joka ehkä hivenen jää kaipaamaan tynnyriä ja syvyyttä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Left Field Beer
4 years ago
20,000 Containers Under the Sea, England
4.1
Tuoretta NeonRaptoria lasiin. Tällä kertaa elokuun lopussa, 21.08., eli aikalailla tasan neljä viikkoa sitten tölkitetty vanilja-vadelma -imperial stout. Ajattelin nauttia tämän tuoreena. Kuten monesti näissä britti-oluissa viime aikoina, nimillä ei ole mitään merkitystä. UT-pisteet lähes 400 arviolla on nyt 4.05. Ensimmäinen arvostelu Pintissä. Tumman imperialin tuoksussa on tietenkin vadelma melko isossa roolissa. Mallasta, kaakaopapua, hieman raastettua vaniljatankoa sekä tietenkin paljon vadelmasosetta, joka tuo happamuutta tähän runsaasti. Kannatti todellakin avata tämä tuoreena. Maku on loppukesän tuorepuskaisen vadelmainen, joka on tässä nyt sopivan voimakasta sekä hapanta. Paahdettu mallas, tummankaakaoinen suklaisuus sekä pieni nokare vahvaa kahvia antaa kirpeydelle sopivasti ihanaa pehmeyttä. Alkoholi on käsittämättömän upeasti piilotettu. Kannattaa avata tämä olut tuoreena, viimeistään tämän vuoden aikana. Hapan jälkkäri-stout.

Post author: Paul G
Paul G
4 years ago
4.3
Very lovely but very intense. Massive flavours of raspberry, chocolate and vanilla with an unusual sharpness. It’s delicious but served in a 440ml can which is a lot to get through. A single third at the end of the night would be great.

Post author: King Goblin
King Goblin
@ Neon Raptor Brewing Co.
4 years ago
3.0
Very sharp and sweet. Disappointed