Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Skull Crusher 8.0%, Sudden Death Brewing Co., Germany
10 notes
3.4
Skull Crusher
8.0% Sour IPA / Wild IPA

Avis

Post author: TheClassicTwitch
TheClassicTwitch
4 years ago
3.5

Post author: Vico_le_soiffard
Vico_le_soiffard
4 years ago
3.4

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Craft Beer Winter Wonderland 2020
4 years ago
Skull Crusher, Germany
4.0
Todella hyvä sour ipa! Ei ole menty happamuuden kanssa liiallisuuksiin vaan tässä oli enemmänkin sellaista hedelmäistä kirpeyttä ja happamuutta. Paletissa mm. mangoa, sitruunaa, pomeloa, mandariinia sekä mallasta. Ihan kuin tässä olisi aavistus laktoosia tuomassa makeutta, mutta voin olla väärässä 🤔

Post author: Vellu R
Vellu R
4 years ago
Skull Crusher, Germany
2.5
Samea keltainen olut kaatuu lasiin parin sormen vahvuisella vaahdolla joka häviää nopeasti. Tuoksussa makeata mangoa ja maltaita. Suutuntuma neutraali. Maussa aluksi mangomehua ja kirpeätä hedelmäkarkkia. Seuraavaksi havuja ja kirsikankiveä. Lopuksi metallinen katkero. Mallasrunko reipas. Kokonaisuutena aika erikoinen sourIPA. Ei kovin souri, muttei kovin IPAkaan. Kummallista mehua maltillisella katkerolla.

Post author: Esko N
Esko N
@ Brewdog Tampere
4 years ago
Skull Crusher, Germany
4.0
Kohtalaisen erinomainen IPA, hedelmäisyys paistaa läpi. Tässä kaikki toimii!

Post author: Chtul
Chtul
5 years ago
3.0

Post author: hermo_j
hermo_j
5 years ago
3.0

Post author: NaeZae
NaeZae
5 years ago
Skull Crusher, Germany
4.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
Skull Crusher, Germany
4.2
Sudden Deathin sour ipa lasiin. En ymmärrä miksi tämä on luokiteltu 8% oluena IPA-kategoriaan. Näköjään ensimmäinen ”versio” Sour Attitude” -olutsarjasta. UT nyt 4.05. Elokuun alussa pullotettu ja päiväys helmikuu 2020. Erittäin paksu ja mehuisa koostumus. Näköjään tässä on käytetty kaurahiutaleita ja sen huomaa. Tumman keltainen väri. Vau miten kirpsakat sitrukset tuoksussa. 😍 Upea tuorehedelmäinen tuoksu. Lisäksi ihana määrä pehmeämpää tropiikkia kuten ananasta, pomeloa ja persikkaa. Iso määrä humalaa. On muuten mukavan hapan maku aluksi. Sitruksien (greippi, appelsiini) jälkeen persikkaa, ananasta ja mangoa. Vasta oluen lämmetessä kuivahumaloinnin huomaa, mistä aina annan yhden lisäpisteen. Kahdella sanalla jos tätä kuvailisin: Raikas (D)IPA. Kyllä Sudden Death on hieno panimo ja jatkaa ”tilaa uutuudet aina kun mahdollista” -listalla.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Biererei TapRoom
5 years ago
Skull Crusher, Germany
4.1
Hanasta. Samean keltaista sour dipaa. Tuoksussa kirpeähkön sitruunan kylkeen iskee heti makean pehmeää trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia, appelsiinia) ja pehmeä kepeän vaalea maltaisuus. Maussa hapanta mehuisaa kirpeähköä sitruunaisuutta, makeaa trooppista mehuisaa hedelmäisyyttä (appelsiinia, aprikoosia, ananasta, persikkaa, mangoa), kevyttä yrttiä ja ruohoisuutta. Katkeroa on kepeästi. Runkoa reilumman keskinkertaisesti mehuisalla pehmeällä rungolla. ———––——— Onpas kiva tapaus. Raikkaan mehuisa kokonaisuus.