Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Citra Singularity 8.0%, TrimTab Brewing, United States
4 ratings
Citra Singularity
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Citra Singularity, United States
4.3
Pre-sauna & vilvottelukaverina mainio dipa, joka oikeastaan ylittää odotukset kaikin osin. Ei jaksa nyt tarkemmin näpytellä, mutta sen sanon, ettei uskoisi noin 3 kk ikäiseksi. Sen verran tuoreet on maut ja myös tuoksu. Citra todistaa jälleen monipuolisuutena hops-humalana. Hieno ensikosketus tähän panimoon kertakaikkiaan. 👌🏻👌🏻👌🏻

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
4 years ago
Citra Singularity, United States
4.1
Tämän tilasin Winzardin arvion perusteella tänne Sisilian lomalle. Myös Zaa Z kehui tätä hieman myöhemmin. Vaikka tämä onkin kesäkuussa tölkitetty, se on hyvin pitänyt maut ja tuoksun hyvänä. Leima ehkä 12/06/19, joten ikää olisi sitten jo 13,5 viikkoa. Näköjään mulle uusi panimo tämä jenkkiläinen Trimlab. EAN vie väärään olueen. Tölkki auki ja lasista löytyi tumman keltainen mehu. Täysin samea. Pientä sakkaa leijaili lasin pohjalle. Tuoksu on tietenkin erittäin sitrusvoittoinen Citra-humalan ollessa kyseessä. Verkkomelonia ja hieman persikkaa. On kyllä kiva. 🥰 Maku ei myöskään yllätä. Appelsiini, pomelo, mandariini, ja greippi tulevat ensimmäisenä esille ja sen jälkeen makeammat hedelmät. Äijät olivat oikeassa. 👌 Edelleenkin, vaikka onkin ns vanhaa, tämä on hieno ja raikas olut. Sanoisin ettei ikä maistuu yhtään, vaikka hedelmäisyys onkin hieman pehmennyt. Alkoholi täysin piilossa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
4 years ago
Citra Singularity, United States
4.2
Kesäkuun puolivälissä tölkitetty, joten ikää jo 11 viikkoa. Sormen paksuinen valkea vaahto. Sameaa tummemman keltaista dipaa. Tuoksussa runsasta makean mehuisaa aika tuorettakin trooppista hedelmää (mangoa, cantaloupemelonia, mandariinia/appelsiinia, ananasta), kepeää maukasta ohramaltaisuutta ja kevyttä ruohoisuutta. Maussa kirpeähköä happamaa sitrusta ja kuivattavaa ylikypsempää kepeästi kuivattavaa greippiä sekä kepeää kuivakkaa ruohoista humalaisuutta, makeaa pehmeää ja kypsempää trooppista hedelmää (appelsiinia, mangoa, ananasta, cantaloupemelonia, papaijaa, mandariinia), pehmeää vaaleaa ohramaltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on appelsiinisen mehuisa. Suutuntuma on kirpsakan runsaamman hiilihappoinen lähemmäs keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ———————— Hyvin on säilynyt tämä dipa. Maussa havaittavissa pientä pehmenemistä, kun hedelmät ei enää yhtä tuoreita kuin tuoksussa. Mehuisa ja pehmeä kokonaisuus. Kiva tapaus vieläkin.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
4 years ago
Citra Singularity, United States
4.1
Uusi olut ja uusi panimo Pintissä. Jenkkiläistä tupla Neipaa. Tölkityspäivää ei valitettavasti ole, mutta epäilisin tämän olevan tölkitetty kesäkuun alkupuolella. Olut kaatuu lasiin melko vaalean keltaisena, ja täysin samean mehuisana. Vajaa sormen korkea vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksussa on raikasta appelsiinia, kiwiä, sitruunaa, ananasta ja persikkaa. Miellyttävän pirteä ja pehmeä. Maku on mehuisan appelsiininen, ananaksinen, persikkainen ja mangoinen. Humalassa ei ole säästelty, ja jälkimaussa on kuivaa katkeroa mukavasti. Suutuntuma on todella paksun mehuisa ja miellyttävä. Alkoholi on täysin piilossa. Odotin tältä mukavaa makuelämystä, ja olut todentotta tarjoili sen. Miellyttävä kokonaisuus.