Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rubus Of Gold 7.2%, Mikkeller Baghaven, Denmark
10 notes
3.4
Rubus Of Gold
7.2% Sour / Wild Ale
Wine Barrel Fermented Danish Wild Ale Aged on fresh golden raspberries

Avis

Post author: Kaide
Kaide
@ El Barril
23 days ago
4.5

Post author: orson
orson
@ El Barril
24 days ago
Rubus Of Gold, Denmark
4.3
Beer tasting 5/6 Blend 1 Älyttömän hyvä. Kunnon syvänpään villihiiva menoa. Paljon happamuutta, nahkaa, hevostallia, vadelmaa ja tynnyriä.

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Rubus Of Gold, Denmark
4.0
Utuinen, appelsiinin keltainen. Lähes vaahdoton. Tuoksu vadelmaa ja sitrusta. Maku kuiva, kirpsakka vadelmainen, persikkainen ja sitrushedelmäinen(BB06/29) Miellyttävä olut.

Post author: Jani V
Jani V
3 years ago
3.5
Ei vadelmaa mutta sitruunainen maku

Post author: Reiska
Reiska
3 years ago
3.0
Tää on happamampaa ku sitruuna. Varauksella vain pro-osastolle. Lambic-homma. Nam

Post author: Matti
Matti
3 years ago
3.4

Post author: Markus
Markus
3 years ago
1.5

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Rubus Of Gold, Denmark
4.0
MKLR Xmas #24. Viimoinen luukku. Kiitos. Vaahtoa ei juuri muodostunut, ainakaan korkeutta katsoessa, vaan vaahto teki pyörteisen utuisuuden oluen pintaan. Tuoksusta löydän semmoista kirpeää ufo-karkkimaista tiukkaa sitrus/lakritsi sisustaa ja etikkahappoisuutta. Ikään kuin nenään menisi jotain kirpeää pulveria. Vadelmaisuus tuntuu suolaiselta nenään ja viimeiseksi omaan nenään hiivaisuutta. Jotenkin tuntuu jo tuoksussa, että hammaskiille liukenee mahalaukkuun. 😎 Mausta löydän silmät kiinni metodilla (ettei ala silmät vuotaa) semmoista happoa, että jopas. Happoisuudessa on läsnä semmoinen tiukan kirpeä sitrus/lakritsi meininki, enkä tiedä mistä semmoinen tulee itelle kerta tässä on vadelmaa käytetty. No on tässä vadelmaakin semmoisella happaman suolaisella tavalla ihan kiitettävästi. Vesiputous eilisen tapaan suussa. Lopussa tulee hiivaisuutta ja marjaisuutta, hieman myös sokerisuutta. Pätee myös jälkimakuun, jonka kesto on pitkä. Suutuntuma on hapan, suolainen, happoinen ja kirpeä = vesiputous suussa. Unohtamatta naamaa mutristavuutta. NAPAKKA. Jos tämän makumaailmasta olisi eilisen tapaan löytynyt limeä, niin kummarrus. Happoisuutta tässä on itelle varmaan enemmän, kuin missään tähän asti maistamistani wild ale soureista tuoksusta lähtien. Se tekee tästä itelle hitaan juotavan. Ja myös haastavan. Ehkä vähän liiankin, mutta tuoksua ja makua on sen verran, että 4/5. Ja sitten vielä Mikkeller 2020 Xmas kalenterin pikku yhteenveto. Jätti ihan hyvän fiiliksen, vaikka paljon oli tuota hapanta ja funkyä. 2 tummaa ja jonkin verran ipa-akselia ja samoin perinteisempää osastoa. 3v oon kalentereita ostanut ja aina ihmetellyt tummien vähyyttä. Noh, tälle kalenterille irtoo 3,6/5.

Post author: Valamankallio
Valamankallio
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Rubus Of Gold, Denmark
3.7

Post author: Peetu
Peetu
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.1