Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Underground Mountain Brown 11.9%, Founders Brewing Company, United States
282 ratings
3.5
Underground Mountain Brown
11.9% Imperial Brown Ale
Underground Mountain Brown is the harmonious drinking experience only achieved when our imperial brown ale, earthy sumatra coffee and a year aging in caves below Grand Rapids comes together. A team of malts complement the bold sumatra coffee perfectly, while time spent immersed in oak creates layers of depth and complexity. A celebration of the barrel, the bean and everything in between.
IBU: 30
Barrel aged

Reviews

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Beer Republic | NL
2 months ago
Underground Mountain Brown, United States
3.8
Olisi ollut tosi fiksua käyttää syysloma siihen, että laittaa uuden kodin muuton jälkeen tip top. Joo olisi, mutta käytin kaiken hurmaavuuteni ja neuvottelutaitoni ja toin perheen mökille arkea pakoon. Ei vaan jaksa, säätänä. Loman kunniaksi oli pakko ostaa lapsuudesta jo idolin statusta nauttineen Irwinin kirja, voi sitä aikaa kun äiti katsoi c-kasettien kappaleluettelon läpi ja antoi ostoluvan tai hylkäyspäätöksen sen jälkeen. Kuka v##tu muuten jaksaa lukea näin pitkää introa? Kotiteollisuuden biisi Ei kukaan antaa siihen vastauksen, no sori. Lasiin kaatuu 09/20 pullotettu olut, värihän on kuin Tummassa virrassa, vaahto taas on ihan muuta kuin Karjala takaisin maailmasta, tuoksu on tamminen ja hieman viskimäinen. Maussa mennään heti täysillä, tuhdit maut täyttävät virkaheiton arvostelijan suun, tammisuus, alkoisuus, vahva kahvimaisuus, tumma suklaa, pähkinä, toffeemaisuus, vanilja, tumman tumma paahteisuus, tumma leipä, rusinaisuus ja pyöreä makea maltaisuus. Jälkimaun lakritsa sointuu jännästi suklaan ja alkon kanssa, saaden kaveriksi tynnyrimäisyyden. Tämä on sellainen kaato, että jää mieleen. Ei kuitenkaan mikään tajuntaa räjäyttävä kokemus, mutta makujen vahvuus ja juoman voima tekevät vaikutuksen. Ei lasten käsiin.

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ Hoptimaal
2 months ago
Underground Mountain Brown, United States
3.9
Bourbontynnyröity brown ale kyseessä. Tammisuus ja borbon hallitsevat makua. Maku on alkuun makeahko, kahvinen, jonkin verran suklainen ja vaniljainen. Jälkimaussa reilusti maukasta bourbonia ja lievästi katkeroa. Runko ei ole täyteläisimpiä. Alkoholikin maistuu tässä selvästi. Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen olut kokonaisuudessaan. Foundersit yleensä ovat hyviä ja hieman erilaisia mitä yleensä juon.

Post author: Jeremy T
Jeremy T
2 months ago
4.5

Post author: V1lle
V1lle
@ Hoptimaal
3 months ago
Underground Mountain Brown, United States
3.8
Vahva suklainen tuoksu tulvahtaa nokkaan. Sama jatkuu maussa, ja tynnyrissä vietetty aika tuntuu. Jymäkkä olut, HUH!

Post author: Kuksaho
Kuksaho
@ Hoptimaal
4 months ago
Underground Mountain Brown, United States
3.7
Makeahko tumman ruskea olut vuorilta. Suklainen, vanilijainen ja siirappinen. Kaunis pullo etiketeillä poltettu.

Post author: oipaT
oipaT
@ Hoptimaal
4 months ago
Underground Mountain Brown, United States
3.5
Panimon kultaisen korkin sisäpuolella "Barrel aged series". Kohopainatus ruskeassa pullossa. Beige vaahto, musta juoma. Pullon takana tarinaa makumaailmasta. Voima maistuu heti. Kokonaisuus kuin terästetty kahvi. Hapokkuutta. Kookosta. Loppua kohden kääntyy lakritsisuuteen. Whiskeyn voima maistuu ja tuntuu. Kieltämättä kaikki tulevat makuun kerroksittain kuin malmit maan alla.

Post author: DanTheBeer
DanTheBeer
2 years ago
Underground Mountain Brown, United States
2.3
Real dessert. Smell exellent, Dry, dark chocolate. Sweet and really hipster beer which been aged at barrel 1year. 11,9% kicks a bit trough to me but not to my friend. Maybe I’m still a boy. Would not buy again.

Post author: Casperengdahl
Casperengdahl
2 years ago
3.6

Post author: Sjöberg.Jonas
Sjöberg.Jonas
2 years ago
3.3

Post author: Sfääri
Sfääri
2 years ago
3.8