Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Lush 8.0%, Frost Beer Works, United States
6 ratings
3.6
Lush
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Dan Ackerman
Dan Ackerman
7 months ago
3.1
Creamy. Grassy. Nice body.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Lush, United States
4.1
Ikäisekseen todella mallikas suoritus. Raikkaan hedelmäinen ja lopuksi juuri sopivan katkeroinen. Miellyttävää juotavaa alusta loppuun. Joku vertasi Vicinityyn, mutta sitä en kyllä tästä tunnista. Hieno dipa anyway. Ensi kerralla tuoreempana kiitos.

Post author: Anthony Beerdead
Anthony Beerdead
@ Sori Taproom
5 years ago
Lush, United States
4.0
Todella tasapainoinen mehu dipa. Hajusta huomaa humalointimällin, muuten hyvä mehukka!

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
Lush, United States
4.2
Amerikan dipa lasiin. Taitaa olla samalla mun ensimmäinen Frostin olut. UT-pisteet 4.22 ~22000 arviolla. Toki tämä on 12.06 tölkitetty, eli ei ihan tuoretta, joten se pitää ottaa huomioon. Oi että kun on kivan värinen mehu. 😍 Niin ihanan keltaista. Pieni määrä vaahtoa. Tuoksussa hedelmäsalaattia, sitrukset päällimmäisenä. Hieman persikkaa. Humalaa kiva määrä. Myös maku aikasta jees! Tropiikin hedelmiä ja humalaa. Ikä ei pahemmin maistu, mikä on kiva asia. Ihanan kevyt myöskin eikä alko maistu yhtään. Katkerot maltilliset. Voisin kyllä tilata mieluusti toisenkin tölkin. Tätä jos saisi pariviikkoisena.. 🤤

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
5 years ago
Lush, United States
4.1
Itselleni uusi panimo jenkkilästä. Frost Beer Works ja heidän Lush DIPA. UT:ssa yli 21k arviota keskiarvolla 4,22 tietää yleensä hyvää. Yksilö on tölkitetty 12/06/19, joten ikää on kertynyt tänään jo yli 10 viikkoa harmittavasti. Olut kaatuu lasiin melko vaalean keltaisena, mutta ehkä ikä on tuonut mukaan jo hieman tummuutta. Olut on paksun ja mehuisan sameaa. Niukka vaahtorengas käväisee oluen pinnalla. Tuoksu on melko kevyt. Appelsiinia, persikkaa, sitruunaa ja ananasta. Hieman kuivahkoa humalakäpyisyyttä. Maku ei kyllä ole lainkaan hassumpi. Ehkä hieman on ikä puraissut, mutta siitä huolimatta erittäin raikkaan ja runsaan appelsiininen, mandariininen, persikkainen ja ananaksinen. Jälkimaussa aavistus kuivaa katkeroa ja sellaista hedelmäkarkkista makeutta. Alkoholi on täysin piilossa. Miellyttävä ja mukava DIPA. Vähän olisi saanut olla vielä syvemmät ja voimakkaammat maut. Tätä olisi mukava maistaa todella tuoreena.

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Beerdome
5 years ago
Lush, United States
5.0
Uusi panimotuttavuus ja mitkä näytöt lyökään pöytään. Kerkesin melkein jo alkamaan tylsistymään mehuipoihin, mutta tämä kyllä pelastaa. Makumaailmaltaan muistuttaa Trilliumin Vicinityä (lue: saatanan kova). Täysin hiottu ja tasainen runko. Huikeat aromit ja tasapaino katkeroiden ja hedelmäisyyden kanssa.