Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tiramisu Stout (2023) 10.4%, Mallassepät, Finland
101 notes
3.7
Tiramisu Stout (2023)
10.4% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Débloquez l’autocollant Mallassepät en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
The Tiramisu Stout delights as a luxurious dark beer marrying rich espresso, velvety cocoa, smooth amaretto, crunchy cookies, and luscious mascarpone for a sublime dessert experience in every sip.
IBU : 35
Non filtrée

Avis

Post author: Juho K
Juho K
@ Alko Hämeenkylä
12 days ago
Tiramisu Stout (2023), Finland
4.3
3.2.2024. Hyvin on saatu tiramisun maku olueeseen, samalla säilyttäen kuitenkin Imperial Stoutin tunnusmerkit. Näitä lisää!

Post author: Markus P
Markus P
@ Alko Nokia
20 days ago
4.3
Kaakota, eikä pelkkää aromia! Rikas, makea, suklaisan ja kahvisan runsas stout. Erinomainen jälkiruokaherkku BBQ-aterian jälkiseksi.

Post author: Harrit
Harrit
2 months ago
3.5
En ymmärrä stoutteja, joten jätän lyhyeksi. Paljon kahvia, kaakaota, mascarponea, kaakaon tummuus taittuu lähes lakritsiksi. Todella paksu suutuntuma, bodyä reilusti. Ei oma juttuni, mutta toisille varmasti toimii.

Post author: Grey
Grey
@ Alko Arkadia
2 months ago
Tiramisu Stout (2023), Finland
4.0
🔥 Tämä olut piti hankkia ihan vaan meidän Pintin Jnilan suosituksesta 🔥 OLUT: Tiramisu Stout (2023) PANIMO: Mallassepät OLUTTYYPPI: Imperial Pastry Stout MAA: Suomi VAHVUUS (ABV): 10.4% VÄRI (EBC): Musta (76.0) KATKEROT (EBU/IBU): 35.0 TUOKSU: Runsas. Pähkinää, suklaata, browniekakkua. Herkullisen lupaava. VAAHTO: Näyttävä. Kauttaaltaan pienikuplainen ja hyvin kestävä. GREY’S VIEW Rakennusainetietoja ei saatavilla. Katsotaan ensisiemaus sitten. Viskositeetti on lupaava. Maussa pähkinäsuklaata, krokanttia, hienosti suklaa ganachea, lievemmin mineraalista puhtautta, rannikkomaista kivimäisyyttä (mistä pidän näissä tummissa), sekä, sameaa lähes täysin pehmeää mallasta. Hyvä, hyvä! Runko on samettinen, sitten taas toisaalta puhdas ja rannikkoinen. Pienesti livakka se haluaa olla, vaikka hitaahkosti itsensä esiteeleekin. Moninainen pikku herkku siis. MUUTA MAINITTAVAA: Mallassepät on tässä pääsemässä melko nätisti yli turhan kevyiden runkojen kanssa näissä IS tyylin oluissa. Tässä on jo ryhtiä, hyvä! Nätisti makuja esittelevä ja todella puhdas kokonaisuus. Rehdin runsaalla paletilla se on liikkeellä. Hienoa! Matka jatkuu vielä vaan, mutta hienoa polku on nyt käynnissä. CANNED 9/2023 TASTED 3/2024

Post author: Saija H
Saija H
2 months ago
4.0

Post author: Jani R
Jani R
2 months ago
4.0

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Mallassepät
2 months ago
Tiramisu Stout (2023), Finland
4.5
Nyt on maukas. Kaakaoinen, maitosuklainen ja kahvinen. Alkaa pehmeästi ja vahvistuu loppua kohti. Toimii.

Post author: Tryffelisika
Tryffelisika
@ Alko Hämeenkylä
2 months ago
3.8
Olipahan makea mälli tämä. Mukava kahvisa jälkiruoka.

Post author: Thyy
Thyy
@ Mallassepät
2 months ago
Tiramisu Stout (2023), Finland
3.8
Olut on väriltään musta ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on makea, kaakaoinen, espressomainen. Tuoksu muistutaa jälkkäriherkkua! Maku on makea, öljyinen, kaakaota, sultaa, Jälkiruoka herkku! Todella samettinen runko! Sopii suklaaherkkujen, voimakkaiden juustojen kera nautittavaksti tai ihan nautiskelu-/seurustelujuomana!

Post author: Jnila
Jnila
2 months ago
Tiramisu Stout (2023), Finland
4.9
Oi kyllä, kuolin ja pääsin taivaaseen(?) Tää on ihan helkkarin pehmeetä, kaikin puolin. Ihan helevetin hyvä.