Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bourbon Barrel-aged Baltic Porter 10.0%, Cycle Brewing Company, United States
6 ratings
3.9
Bourbon Barrel-aged Baltic Porter
10.0% Imperial / Double Baltic Porter
Bourbon barrel-aged baltic porter Brewed at Cycle Brewing

Reviews

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Bourbon Barrel-aged Baltic Porter, United States
4.3
Mökillä juotu viime vklp. Cyclet toimineet tähän mennessä melko hyvin omaan makuun. Ennen kaikkea olen tykännyt heidän umamisesta profiilista näissä heidän tynnyröidyissä tummissa oluissa. Tässäkin tuo umamisuus tulee heti ensi nuuhkaisusta esiin voimakkaasti! Tynnyrin ja bourbonin tuoksut selkeänä vielä esillä vaikka tämä on jo vanhahko pullo. Paljon tummaa suklaata, tummaa karamellia, vähän tupakkaa ja tuhkaisuutta. Jykevä runko kuten odottaa sopi, silti tätä joi jotenkin todella helposti. Kenties johtui olun tasapainosta ja siitä, että oli vain 10%. Öljyisä tekstuuri ja kevyt hapotus. Maussa makeampaa sekä kitkerää suklaisuutta, tummia kuivahedelmiä, tammea, bourbonia, soijaa, reilusti karamellia, semi voimakasta paahteisuutta ja hieman kitkerää tuhkaisuutta. Oikein mainiossa balanssissa makeus ja paahteisuus.

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Bourbon Barrel-aged Baltic Porter, United States
4.7
Todella makea baltic porter jossa karamellisuutta ja bourbon vaniljaa. Jälkiruuaksi oikein sopiva makeutensa puolesta ja kyllä tätä voisi juoda vaikka vähän enemmän. Ehkä ihan hivenen pistävä jälkimaku, mikä kylläkin ihan sopii tähän.

Post author: Harala
Harala
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Bourbon Barrel-aged Baltic Porter, United States
5.0
Tuoksussa hienoa Bourbon tynnyriä. Maku on täytelaisen paahteinen ja Bourbon tynnyrinen, suklaisen makea, pehmeä, täydellinen.

Post author: Eetu
Eetu
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Bourbon Barrel-aged Baltic Porter, United States
4.4
Alkaa pikkuhiljaan sen verta jouluruoka tasaantumaan, että on aika iskeä lasiin jotain mukavampaa nautiskeltavaa. Kyseisellä tuotteella on UT:ssa noin 1000 arviota 4,3:n keskiarvolla, joten ainakaan ihan p*skasta tuotteesta ei pitäisi olla kyse. Tuoksu on kahvisen viskimäinen, vaniljaisen laktoosinen, kaakaomaisen maitosuklainen. Ensihuikassa tämän huomaa olevan ainakin bourbon tynnyrissä pyöritelty. Bourbonia seuraa makea suklaa, jonka perässä maukas kahvisuus iskee lusikkansa soppaan. Kaakao ja vanilja soljuvat suussa kauniissa harmoniassa. Pienehkö siirappisuus täydentää tätä valssahdusta. Kielen päällä lämmin tunnelma, mutta missä on JJ? ..alkoholia tarkoitan. Lopussa vielä höngähtää pieni salmiakin sävytteinen lakritsa. Monivivahteinen ja luonteeltaan miehekäs ja arvokas. Loppusointu on viipyilevä, ja käsi halajaa kaataa lisää nannaa koneeseen. Makeus on melko sopivalla tasolla. Jos jotain kaipaisi lisää, niin paksumpaa suutuntumaa, mutta luokittelu portteriksi antaa siimaa. Tämäpä olikin oikein oiva valinta. Maukas ja soljuva. Portteriksi en kuitenkaan luokittelisi. Erittäin miehekäs tapaus. Loistava olut.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Bourbon Barrel-aged Baltic Porter, United States
4.5
Peli-illan alkuun vähän olutta, joka on pyörinyt olutkaapissa kesästä asti, vaikka lukeekin, että drink fresh. En löytänyt Pintistä eli ehkä ensimmäinen arvio täällä. Oluen tietoja etsiessä huomasin myös, että on näköjään Untappdissa pisteet 4.31 eli voinee olla odotuksia. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee nätti maitosuklaan värinen vaahto. TUOKSU on aika huumaava. Viskiä ja suklaata sekä taustalla tummaa kahvia. MAKU on, että jaahas... Mitä tähän nyt sanot? Syvä ja vahva todella pehmeä öljyinen maku valtaa koko suun. Todella vahvaa viskisyyttä, tervaa, suklaata, kylmää kahvia, vaniljaa... Jälkimaku aaltoilee suussa hetkisen. Ohhoh. Alkoholi maistuu hieman läpi, mutta sopii oluen tyyliin. SUUTUNTUMA on pehmeä ja täyteläinen. No huhuh, tätä olisi tietysti voinut säästää, vaikka johonkin täysiin satasiin, mutta menee kyllä loistavasti kaverin kanssa Gears of Waria pelatessa. Tovi menee kyllä näitä makuja sulatellessa. Kaverin kommentti: "Onhan tää nyt ihan s****nan hyvin tehty olut!" ja sitä se on.