Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
For the Sake of the Sea 7.1%, Trillium Brewing Company, United States
3 notes
For the Sake of the Sea
7.1% India Pale Ale

Avis

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
For the Sake of the Sea, United States
4.3
Backlogina parin kolmen tunnin takaa: tämä on jakanut hieman joka puolella mielipiteitä. Minun mielestäni tämä oli oikein onnistunut ja tasapainoinen, raikas ipa. Sopi myös ilta-aurinkoon sup-laudan päällä loistavasti ja oli tavallaan teeman mukainen. 😉

Post author: Buma
Buma
5 years ago
For the Sake of the Sea, United States
3.9
Purkitettu 18.6. Eli kuukauden ikäinen. Väriltään kuten edeltäjänsä. Vaalean keltainen ananasmehu. Tuoksu hedelmäisen mangoinen. Maussa erikoinen salmiakki muun smoothien ohessa. Aika kirpeä. Hyvän makuinen on tämäkin, mutta ei missään nimessä Trilliumin kärkipäätä.

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
For the Sake of the Sea, United States
4.0
Uusi olut pintissä. Trilliumin tekemä juhlaolut 50th anniversarya viettävälle The New England Aquariamille. Jenkkityylinen IPA, joka on tölkitetty 18/06/19. Ikää tänään siis kaksi päivää yli 3 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena, ja täysin mehuisan sameana. Puolen sormen korkea vaalea vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksussa on hurjasti raikasta appelsiinia, persikkaa, ananasta, mangoa ja kiwiä. Todella miellyttävä. Mukana myös hivenen kuivaa katkeroa ja havuisuutta. Maku on kuivahkon rypälemäinen, vesimeloninen, sitruksinen ja kiwinen. Makeutta ei ole käytännössä yhtään. Mukana on kukkaisuutta ja kevyttä yrttisyyttä. Happoja melko vähän ja suutuntuma keskipaksu. Alkoholi on piilossa. Vähän erillainen Trillium. Ei ehkä ihan sitä totuttua kärkipäätä, mutta silti oikein maistuva ilmestys. 4,0 tähteä.