Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Madagascar Vanilla Crown And Crate 8.6%, Trillium Brewing Company, United States
5 notes
3.8
Madagascar Vanilla Crown And Crate
8.6% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Winzard
Winzard
@ Sale Piippola
5 years ago
Madagascar Vanilla Crown And Crate, United States
4.2
Vanilja ja laktoosi eivät lähtökohtaisesti sovi mielestäni DIPA-olueen, mutta katsotaan miten Trillium siitä suoriutuu. Tölkitetty 07/06/19, joten ikää tänään päivän vajaa 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin erittäin vaalean keltaisena, ja täysin samean mehuisana. Sormen korkea nopea vaalea vaahto käväisee pinnalla. Tuoksussa raikasta appelsiinia, mangoa, persikkaa, papaijaa ja hunajamelonia. Vaniljaa hivenen ja laktoosin tuomaa makeutta. Ihan miellyttävä ja raikas. Maussa on selkeästi vaniljan vivahde, mutta onneksi reilusti raikasta appelsiinia, mangoa, persikkaa ja ananasta. Laktoosi tuo olueen sellaista silkkistä pehmeyttä, ja aavistuksen makeutta. Happoja on vähän, ja alkoholi on piilossa. Ihan ei lähde tuo vanilja minulle näissä, mutta muuten on oikein raikasta ja hyvää. Ei tosin lähelläkään Trilliumin parhaimmistoa. 4,2 tähteä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Siilinpesä
5 years ago
Madagascar Vanilla Crown And Crate, United States
4.4
Piknikillä. Suomen ehkä söpöimmän Trillium-miehen muulaama vaniljalla ryyditetty Trillium lasiin. Kaunis keltainen olut pienellä vaahtoreunalla. Tuoksu pehmeä, mutta löytyy tästä sopivasti katkeroakin. Vanilja onneksi hentona ja hedelmät sekä humalat tuoreita. Maku on yllättävän kirpsakan hapan, mutta samalla ihanan tuorehedelmäisen makea. Vanilja eikä hunaja pahemmin maistu, mikä on vain hyvä asia. Upea Trillium jälleen kerran. Ei lähelläkään parasta maistamaani panimon tuotetta, mutta silti maukas. Vähän yli viisi viikkoa sitten tölkitetty.

Post author: Buma
Buma
5 years ago
Madagascar Vanilla Crown And Crate, United States
4.6
Päiväys 7.6.2019. Tätä epäilin eniten koska mukana vanilja. Tällä kertaa vaniljan määrä on sopiva ja erottuu edukseen. Väritys ja vaahto sitä mitä edeltäjätkin. Makeus hunajan kautta yhdistettynä vanilijaan toimii loistavasti. Todella kermainen ja pehmeä jälkimaku.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Madagascar Vanilla Crown And Crate, United States
4.5
Hyvin samanlainen kuin juuri hiljattain nauttimani normi Crown & Crate, joten minun ajatukseni tästä luettavissa sen arviosta. Vanilja hentona mukana ja tuo jonkin verran lisää makeutta. Normiversio oli oikeastaan juuri siksi jonkin verran parempi, sillä se ei ollut näin makeaa. Silti: aivan loistava dipa! 👌🏻

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
Madagascar Vanilla Crown And Crate, United States
4.3
Iso kiitos Miitrelle tästäkin! 👏🏻👏🏻 Tölkitetty päivää vaille 5 viikkoa sitten. Kevyt valkea vaahto nousee pinnalle. Hyvin sameaa keltaista dipaa. Tuoksussa happamaa tuorepuristettua sitruunamehua ja greipinkuorta, kepeää yrttistä humalointia, runsasta pehmeää makean tuoretta trooppista hedelmää (mangoa, appelsiinia, nektariinia, ananasta, melonia), vaniljaa ja hunajaista kaurakeksiä. Ihanan raikas tuoksu. Maussa kepeää vaniljaista maitoisuutta ja kepeää makean hunajaista kaurakeksiä, reilummin hapanta kuivattavaa sitruunaa ja greippisyyttä sekä humalaista yrttisyyttä, runsasta pehmeää trooppista hedelmäisyyttä (appelsiinia, mangoa, ananasta, hunajamelonia, aprikoosia). Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on kevyen happaman appelsiinisen sitruksinen ja kuivahkon humalainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla pehmeällä rungolla. ------------ Tutun tuhtia ja pehmeää Trilliumia. Vanilja, laktoosi ja hunaja ovat vaihtelevasti läsnä. Happama sitrusgreippisyys sekä makeampi tuore trooppinen hedelmäisyys ovat hallitsevina. Katkero on osin vielä(kin) pistelevää, joka alentaa hieman kokonaisfiilistä. On nää kyl omanlaisia tapauksia verrattuna vaikka parhaisiin eurooppalaisiin dipan panijoihin. Niin kivoja aina. 😊