Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
HDHC More Citra Than All Citra 10.5%, Other Half Brewing Co., United States
12 ratings
4.1
HDHC More Citra Than All Citra
10.5% Triple IPA

Reviews

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
2 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
4.9
Voi että! Olipas herkullinen olut. Todella pehmeä ja tasapainoinen. Hedelmää on reilusti, vähän makeutta ja hop burnistä ei tietoakaan. Huikean hyvää. Ja prosentit wi maisti ollenkaan.

Post author: muikku3
muikku3
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
4.6
Herra Grey kutsui kyläilemään ja lupasi tarjota kaapista muutaman ölppösen 😎🍻. Tähän tarttui käsi samantien,kun sanottiin että saa kaapista valita🤤.2.7.20 tötsätty eli alle 4 viikkoinen vielä 😋. Tuoksu huumaavaa kyllä varmasti parasta mitä Citrasta irti saa.Raikkaasti puskee eteenpäin. Maku on todella pehmeää näinkin hurjan 10.5% humalapommiksi😅.Sitrusta puskee makeammassa,tuoreessa ja loppua kohden jopa kepeän happamamman katkeroisenkin makuisena.Mangoa ja appelsiiniä löytyy lähes mehumaisen pyreemäisellä koostumuksella myös😋. Aivan huikea Tipa pitänee yrittää haalia kotiin rauhassa testattavaksikin yksi tälläinen tötsä😍🍺.Yllättävän tasapainoinen ja helposti juotava mehka tämä ehdottomasti vielä pidemmälle viety kuin DDH All Citra Everything.

Post author: Grey
Grey
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
4.6
OLUT: HDHC More Citra Than All Citra PANIMO: Other Half Brewing Co. OLUTTYYPPI: TIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10,5% VÄRI (EBC): Mandariininkeltainen (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kepeästi runsaan sitruksinen. Snadisti dänkki. VAAHTO: Kahden sormen mittainen. Tasainen, tiiviin kermainen. GREY’S VIEW Citra & Citra Cryo humaloitu TIPA. Maussa moninaisesti sitruunaa, kuivattua sitruunankuorta, rakeampaa melonisuutta, sekä kypsempää kiiwisyyttä. Suutuntu on täyteläinen ja kuohkean runsas. Kuplaisuus pysyy sopivana ja kuohkeana läpi matkan. Jälkimaussa kuivatun greipin häiveinen, hennon tuollainen samean tasalaatuisen viljainenkin. MUUTA MAINITTAVAA: HDHC = High Density Hop Charge. Hyvin tässä on kyllä persoonaa ja riittävän vahvoilla mauilla tehtynä tämä on itselle mielekkäämpi kuin All Citra Everything. CANNED 2/7/2020 TASTED 30/7/2020

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
4.8
Late check lauantailta. Jo kolmas maistokerta. Edelleen parhaita hopseja evör.

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
4.8
Tätä ihanuutta taas. En muista edes kuinka mones kerta, mutta aina yhtä upea kokonaisuus. Citraa kaikissa muodoissa ja kuiten jumalaisen pehmeä kokonaisuus. Edellisistä arvosteluista löytyy tarkemman specsit.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
4.8

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
5.0
Olen varmasti tästä oluesta sanonut kaiken tarpeellisen edellisessä arviossani. Käykää lukemassa se. Tyydyn nyt vain sanomaan, että Batch 2 on aivan yhtä hyvää, ja edelleen yksi parhaista ipoista maailmassa. Aion nyt vain nauttia tästä rauhassa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
5.0
Olut numero 1300. Beer number 1300. Tällä kertaa sopivasti saapui Other Halfin paras(?) Double/Triple ipa. Tölkitetty 30.12., joten tuoretta on! (noin 2,5 vkoa) Tästä mehusta ovat äijät pitäneet täällä Pintissä sekä lähes 2000 UT-arvostelua antaa keskiarvon 4,63. Ei tämä voi olla kuin hyvää! Tuoksu jo on aivan käsittämätön. Hedelmäisyys on niin intensiivistä ettei ole koskaan aiemmin missään ollut. Citra on mun lempihumala, mutta tässä se on uskomattoman pehmeänä ja samalla raikkaan pehmeän sitruksisena tuoksuna. Ei mikään Double/Triple ole tuoksunut näin ihanalta ja herkulliselta. Ei yksikään herkku. 😍 Ei tällaista voi olla edes olemassa. Ensimmäinen maisto toi jo suunnattoman mahtavan, raikkaan ja pehmeän maun suuhun. Tuoreet ja monipuoliset sitrushedelmät ovat todellakin läsnä. Mielenkiintoista on myös se että hedelmäisyys on Citra-humalamehuksi paljon monipuolisempaa kuin koskaan aiemmin. Kiwiä ja cantaloupea löydän myös helposti. Citrasta on varmasti saatu aivan kaikki humalamehut irti. Winzard, Miitre ja Zaa Z olivat oikeassa. Tämä on uskomattoman ihana herkku. Maku on 10,5%-olueksi käsittämättömän pehmeä ja yllättävän hedelmäinen. Tölkillisen voisi juoda helposti parilla huikalla. Täydellinen dipa/tipa. Ei voi muuta enää sanoa. Lukekaa myös vanhemmat arviot, mä jatkan nautiskelua tämän kanssa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
5.0
Lasissa jotain todella huikeaa, kun tälle Untappdin keskiarvona tällä hetkellä 4,63. Toinen tölkki vielä odottamassa. Tölkitetty 30.12.19 ja juotu 14.1.20, joten tölkityksestä 15 päivää. Lasiin kaatuu todella samea keltainen IIPA, ja pinnalle muodostuu puolen sormen paksuinen valkea vaahto. Tuoksussa hieman kuivakan hapanta sitruunamehua, runsaampaa paksuhkoa herkullista trooppista hedelmämehua (mangoa, mandariinia, ananasta, appelsiinia), kepeää pehmeää humalaista yrttisyyttä sekä kevyttä kukkaisuutta ja kepeää makeahkoa vaaleaa pehmeää maltaisuutta. Maussa happamaa osin kirpeähköä reilumpaa pehmeää sitruunamehuisuutta, runsasta makeaa trooppista hedelmämehuisuutta (mangoa, mandariinia, appelsiinia, ananasta, kepeää aprikoosia ja kevyttä cantaloupemelonia), kepeää kuivakan yrttistä ja kevyen ruohoista humalaisuutta sekä kevyttä kivaa maltaisuutta taustalla. Katkeroa suht keskiverrosti ottaen prosentit huomioon. Jälkimaku on todella pehmeän mieluisa, sopivan kirpeähkö sitruuna taustoittaa makeampaa appelsiinisen herkullista trooppista hedelmää ja kiva kepeä maltaisuus pehmentää taustalla. Suutuntuma on kepeän kirpsakan hiilihappoinen täyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. ——————— Onpas tapaus. Citrasta varmasti otettu kaikki paras irti ja lopputulos on mieletön. Sitruunavetoinen mehuisan trooppinen herkku kyseessä, jossa runko on täyteläinen eikä alkoholia missään. Mieluisa maltaisuus kaiken seassa taustalla, joten aikalailla kaikki elementit löytyvät. Katkeroa sopivasti ollen havaittavissa, mutta jättäen paremmille pääosan. Laitetaan täydet, koska kun kyseessä on vain yksi humala lopputuloksen ollessa tämä, on tehty jotain äärimmäisen hienoa. 👌🏻

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
HDHC More Citra Than All Citra, United States
5.0
Pitkähkö päivä täynnä kaikenlaista puuhaa. Palkittakoon se tällä Winzardin ylistämällä ”aivan järisyttävällä jumalmehulla”, joka on tölkitetty tasan kuukausi sitten. Ensinnä minut(kin) hämmästyttää tuoksu. Aivan mieletön! 😍 Kuin olisi tehty lanttimehutiiviste citrasta! Niin voimakkaan intensiivinen ja tunnistettava ja todella raikas näin vahvaksi mehuksi. Pirskahteleva appelsiini, mango, ananas, persikka ja sitruksisuus. Mieletön tuoksu...ei ole tällaista tullut ihan vähään aikaan taas vastaan. Kermainen suutuntuma kätkee sisäänsä todella raikkaan oluen. Siis käsittämättömän raikkaan, kun suhteuttaa että tämä tosiaan on 10,5%. Menisi ipa-fanille helposti vaikka yhdellä isolla kulauksella. Vahvistan Winzardin näkemyksen: aivan järisyttävä jumalmehu. Mangoa, ananasta, kiwiä, persikkaa riittää vaikka naapurille asti. Kauraisen kakkuisa sitruuna tuo mukaan jälkiruokaista otetta. Mieletöntä, aivan mieletöntä. Kun pitää ajatella arvioivansa kategorian sisällä, niin ei minullekaan jää mitään muuta vaihtoehtoa kuin antaa tälle täydet viisi tähteä. Aivan ylivoimaisesti paras maistamani Other Halfin olut, eikä ole muutenkaan tullut sitten Trilliumin Headroomin ja Trillium/Monkish Insert Hip Hop Reference Here jälkeen mitään näin hyvää tipaa vastaan. Mahtavaa OH! Lisää näitä kiitos! 😋😋😋