Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Coconut Cream Pie Blonde Stout 10.0%, Crooked Stave Artisan Beer Project, United States
13 notes
3.4
Coconut Cream Pie Blonde Stout
10.0% Stout

Avis

Post author: Sombry
Sombry
2 years ago
3.8

Post author: Porterhouse
Porterhouse
5 years ago
3.5

Post author: Jirka
Jirka
5 years ago
3.4

Post author: Thralldomizer
Thralldomizer
5 years ago
3.8
Todella hämmentävä. Irish creamiä alkuun, kookosta loppuun. Ei varmaan ihan kaikkien pala kakkua, mutta itse kyllä tykkäsin.

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Coconut Cream Pie Blonde Stout, United States
3.5
Pehmeän kinuskinen ja aurinkorasvaisen kookoksinen blondi! Ohuehko runko, jota sopiva makeus onnistuu paikkaamaan. Hieman teemäistä kitkeryyttä jälkimaussa. Erikoisempi, mutta ihan kelpo pastryhässäkkä!

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.0
Mitä aktuaalista..... todella villi olut, tällanen laktoosi-kookos mäiskemehu voi kyllä olla hyvääkin! Vaikka en oo koskaan kookoksesta tykännykkään.

Post author: Johnny B
Johnny B
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.6
Eka blonde stout. Meripihkan väri. Tuoksussa on kookosta, vaniljajäätelöä ja aprikoosia. Maku on yllättävän kuiva ja paahteiseksikin sitä voisi kuvata. Kuivattuja hedelmiä, kookosta. Happoja niukasti, keskitäyteläinen. Jos olisi makeampi ja täyteläisempi, voisi luulla barley wineksi. Jännä tyyli.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Coconut Cream Pie Blonde Stout, United States
3.8
MBC 06/19. Puolen sormen paksuinen vaalea vaahto. Utuinen tumman oranssinen blonde stout. Tuoksussa runsaimmin makeaa toffeisuutta (fudgea) ja kinuskisuutta (kastiketta), maitosuklaata, jäätelöä ja kookosta sekä makeaa keksisyyttä. Maussa pehmeää ja makeaa toffeisuutta sekä kinuskisuutta, happamaa kypsää greippisyyttä, makeaa maitosuklaata ja kookosta, kepeää kuivattavaa paahteisuutta ja vaniljajäätelöä. Katkeroa suht kepeästi. Jälkimaku on toffeinen ja maitosuklainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen suht keskitäyteläisellä rungolla. --------------------- 10% blonde stout, prosentteja ei huomaa. Nää vaaleet stoutit on kyl omanlaisia tapauksia. Makeaa toffeeta, maitosuklaata, jäätelöä ja kookosta. Happamaa greippiä sekä kepeää paahteisuutta. Jälkiruokainen kokonaisuus, mut ei mene ihan ällömakeaksi.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Coconut Cream Pie Blonde Stout, United States
3.9
Eiliseltä illalta. Jännän kuuloinen olut: kookos-kermapiirakka blonde stout 🤨 ennakkoon odotin tästä äklömakeaa, mutta tämähän osoittautui oikein hyväksi! Nätti samean kultaisen oranssi väri. Pinnalle muodostuu reilu sormen paksuinen vaahtokukka. Tuoksussa iskee ensimmäisenä Bounty-patukka. Kookosta ja karamellia. Karamellisuus on sellaista fudge tyylistä. Lisäksi vaniljaa. Kookos on samaan aikaan voimakas, mutta miellyttävän pehmeä. Suutuntuma on paksu ja kermainen. Suorastaan samettinen. Maku on tuhtia kermaista fudgea, kookosmaitoa, yrttistä humalaa, kypsää kuivattua hedelmää ja lopussa juuri sopivasti paahteisuutta. Hyvin on balanssissa ja juotavuus on yllättävän hyvä! Paljon parempi kuin odotin!

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Coconut Cream Pie Blonde Stout, United States
1.0
Mujua seassa. Ällöttävä esanssi. Osittain Pina coladan tuoksuista. Ei pysty juomaan.