Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Crown and Crate 8.6%, Trillium Brewing Company, United States
2 arviota
Crown and Crate
8.6% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Leif C
Leif C
@ Hoptimaal
1 day ago
4.0
Reilunsormenlrveyden verran vaaleaa vaahtoa samean persikankeltaisen hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen ylikypsän mehevän laktoosisen vaniljaisen hunajaisen magialle ja maistuu makean lempeän rapsahtavan pajuisen pihkaisen greippisen hunajaisen vaniljaisen lupsakalta, neljä ja vartti alaspäin. PE: ei ole, tölkitetty: 03/26/24.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Trillium Brewing, Fenway
5 years ago
Crown and Crate, United States
4.7
Eilen yömyssyksi (ehkä) reissun viimeinen olut. Yleensä en ole välittänyt ipoista joihin on sotkettu laktoosia, mutta tämä herkku teki todellakin poikkeuksen! Tuoksu on ihanan pehmeän vaniljainen, hedelmäjäätelömäinen (mango ja meloni) sekä miellyttävän hunajainen. Todella raikas! Etenkin tuo vaniljan ja hunajan liitto tuo veden kielelle! Suutuntuma on liukas, melko täyteläinen ja todella mehukas. Maussa myös päällimmäisenä makea vaniljaisuus sekä hunaja. Maussa myös humalointi tulee selkeämmin esille tuoden esiin mangoa, melonia ja mandariinia. Laktoosi tuo tähän sellaisen hedelmäpirtelömäisen fiiliksen. Suht reippaasti humalan pistelyä suussa huikan jälkeen, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Monipuolinen tupla ipa, joka on aivan loistavassa balanssissa!

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Crown and Crate, United States
4.7
Viimeinen Trillium edellisestä setistä. 😥 Kaihoisana auki toivoen, että on hyvää. Tämä on kevään uutuuksia ja korvanappiini kantautunut tieto sanoo, että on ”vain” 4.22 UT keskiarvo. Tölkitetty 29.4. Lasiin kaatuu paksu, ihanan syvänkeltainen mehu. Tuoksu on voimakas ja hedelmähilloisan mehuisa: kunnon tykitys karamellista trooppishedelmää. Olisiko se tuo hunaja, joka tuo tuoksuun noin hurjasti syvyyttä? Maku on myös todella voimakkaan mehuisa: mangoa, cantaloupe melonia, aprikoosia, sitruunaa, hunajaa ja lopuksi juuri sopivan voimakkaat appelsiininkuoriset katkerot. Purkissa lukee ”lactose”, mutta pitkästä aikaa olut, jossa lisättyä laktoosia ei huomaa muuta kuin sokerisessa suutuntuman tahmaisuudessa. Tämä yllätti. En etuköteistietojen valossa odottanut näin paljoa, mutta yllätyksekseni huomaan, että tämä kisaa edellisen setin parhaan oluen tittelistä. Top-3 parhaissa on ainakin aivan saletisti. Voi huoletta suositella ja kenties hankkia joskus uudelleenkin, mikäli jää rotaatioon ja tulee uutta erää. 👍🏻👍🏻👍🏻