Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
King Julius 8.2%, Tree House Brewing Company, United States
35 ratings
4.2
King Julius
8.2% Imperial IPA / Double IPA
King Julius is an American Double IPA brewed to be an exceptionally flavorful, juicy, and hop saturated beer while never tiring the palate. Its vivid citrus aromas give way to flavors of orange creamsicle, mango smoothie, and a bounty of fresh tropical fruit. We find it to be supremely soft in the midst of an onslaught of flavor...a beer we are quite proud of.

Reviews

Post author: Johan B
Johan B
2 months ago
King Julius, United States
4.5
Sweet ripe mango and orange is prominent. Sweeter than I remember. Quality from the first sip to the last. Not the same sensation as last time, but it’s a really really good beer.

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
5 months ago
4.0

Post author: Johan B
Johan B
5 months ago
King Julius, United States
5.0
I’ve wanted to try this beer for so long! It’s easy to believe it’s impossibly good when it’s so hyped. Aroma: Lot’s of orange/citrus. Mango, peach, passion fruit. Lovely! Taste: Juicy but with a slight green bite. Orange, tangerine, mango, peach/nectarine, passion fruit, apricot. A slight bitter touch. This is my kind of beer! I love it!

Post author: JSJ
JSJ
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
King Julius, United States
4.7

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
King Julius, United States
4.5

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
King Julius, United States
4.5
Tuoksussa ruohoa, hedelmäisyyttä ja hunajaa. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, ryhdikäs, kuivahko ja todella, todella pehmeä. Myös dokabiliteetti täys sata. On kuivaa ja ruohoista, niin ja pehmeää. Maussa sitrusta, greippiä, ruohoisuutta, humalapellettejä ja hieman hopburnia. Jälkimaku kuiva, pehmeä, greippinen ja ruohoinen. Tässä on ehdottomasti sellaisia piirteitä, jotka ei kolise ei niin yhtään. Mutta no niin...... Kun nämä piirteet saadaan harmoniaan ja varsinkin suutuntuman kanssa keskustelemaan niin loppu on historiaa. Long live the King!

Post author: Joakim P
Joakim P
2 years ago
4.5
Bucket list

Post author: Niko O
Niko O
3 years ago
4.3
Noniin viimein pääsen korkkaamaan tämän, jota olen jo hetken aikaa odotellut innoissani. Olut on täysin samean keltainen, melkein parin sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, appelsiininen, mandariininen, persikkainen, mangoinen, aprikoosinen, hieman humalainen, greippinen ja aavistuksen cantaloupemeloninen. Runko on täyteläinen, pehmeän hiilihappoinen ja makeahko Maussa on runsaasti trooppisia hedelmiä, mangoa, persikkaa, sitrusta, appelsiinia, humalaa, greippiä, hieman karamellia, cantaloupemelonia ja aavistus jotain viinirypälemäisyyttä. Raikas ja maukas kokonaisuus, jota on todella nautinnollista. Toisaalta taas ottaen huomioon, kuinka loistava olut Julius on, niin tätä on vaikea pitää hirveän paljon parempana. Kyseessä siis loistava DIPA, mutta kieltämättä odotin jotain vielä runsaampaa kokonaisuutta pikkuveljeen verrattuna. Kiitos Grey, kun pääsin maistamaan näitä kaikkia Tree Housen loistavia oluita!

Post author: muikku3
muikku3
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
King Julius, United States
4.3
Piitkästä aikaa Tree Housea lasiin 🍺.Ohan se mukavaa kuin saa vielä VKL potkaista ensikertaa käyntiin lähes Legendaarisella King Julius oluella 😋. Tämä on tölkkiin päässyt 13.7.21 elikkäs vähän yli 3viikkoista juonti hetkellä. Tuoksu on raikas ja runsaamman oloisesti appelsiinisen mangoinen. Suutuntuma on kyllä Tree Housemaiseen tapaan runsas ja pehmeästi isolla kädellä "jenkki" tyyliin humaloitu.Silti helpohkosti juotavaa ja imeskeltävää. En muistanutkaan kuinka nämä Tree Houset hienosti alkavat vasta kolmannen ja Viidennen... Huikan jälkeen enemmän ja enemmän vain avautumaan😋🍻. Maun puolella appelsiinia,mangoa ja sellaista aavistuksen ruohoisempaakin sitruksisuutta,mikä taittaa aavistuksen happamampaan päin loppupuolella. Humalointi on suht ronskia,mutta siitä on saatu jotenkin myös sellaista kermaisen pehmeähkösti lähestyttävää 😅. Hieno ja hyvin rakennettu Dipa👌.Mikä varmasti on maineensa ansainnut,mutta itse jään edes sellaista pientä makeuden vilautusta kaipaimaan tähän vielä,jotta se omassa suussa pääsisi vielä korkeammalle 👑 😎✌ Ps. Kiitoksia Lasista herralle X 😎🍻🙏 (toinen lasi testiin vielä illemmalla😉)

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
King Julius, United States
4.5
Yllättävän hyvin kyllä kestänyt aikaa tuon kesäkuun jälkeen. Kyllähän tämä on oikein laadukas tekele.