Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cuvée de Zrisa 7.8%, Ca' del Brado, Italy
9 notes
3.6
Cuvée de Zrisa
7.8% Sour / Wild Ale
Sour ale with cherries added, a mix of two varieties from Vignola: "duroni". 100% fermented by Brettanomyces Bruxellensis and aged in oak barrels with a mix of bacteria from our cellar.

Avis

Post author: pyksy
pyksy
@ Oluthuone Leskinen
9 months ago
4.0

Post author: Quentin M
Quentin M
2 years ago
3.0
Très bonne bière pas trop acide on sent bien les cerises le tout est bien équilibré bref bonne bière

Post author: Samuel V
Samuel V
2 years ago
3.6

Post author: Conszul
Conszul
3 years ago
4.0

Post author: Grey
Grey
@ Birraland
5 years ago
Cuvée de Zrisa, Italy
3.8
OLUT: Cuvée De Zrisa PANIMO: Ca' del Brado OLUTTYYPPI: Sour MAA: Italia VAHVUUS: 7,8% VÄRI (EBC): Punaviinimarjanpunainen (57.0) KATKEROT (EBU/IBU): 25.0 TUOKSU: Sour. Omenaa, tammea, rypäleitä. Aavistuksen hiivainen, kuten asiaan kuuluu. VAAHTO: Ronskin elävä! Kolmen sormen mittainen, kestävä, pinkki. GREY'S VIEW Italialainen sour. Odotukset katossa ja silti pelkää pettyvänsä. Tämän yksilön kanssa ei tarvitse pelätä. Se onnistuu! Ensipuraisu on kepeän hapan ja viittansa alle ottava. Vihreitä omenia, tammipuuta, puhdasta kirsikkaa ja kepeää raparperia. Maut on sidottu notkeasti raikkaaseen runkoon. Puolitiivis, puolikuohuva, eläväinen ja varma suutuntu tässä on. Jälkimaku on tallisen omenainen pääosin, mutta myös lievää punaherukkaa löytyy oman twänginsä kautta. Käytetyt hiivat tunnistaa, mutta ne eivät ole yliedustettuina. MUUTA MAINITTAVAA: Hyvä, mutta ei erinomainen sour. Odotukset täyttyvät hienosti ja pientä omaa persoonaa oluelta löytyy myös. Helpohko ja laadukas sour.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Panema
5 years ago
Cuvée de Zrisa, Italy
4.2
Hanasta. Sameahkon punainen. Tuoksussa runsaimmin happaman makeaa kypsää kirsikkaa, vähän kevyemmin vadelmaa ja punaherukkaa, kepeää maltaisuutta. Maussa paljon happamuutta, runsaasti osin ylikypsää kirsikkaisuutta sekä punaherukkaa ja vadelmaa, kuivakkaa tammitynnyriä. Jälkimaku on kuiva ja happama, kepeän kirsikkaisen marjaisan mehuisa. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ----------- Oikein kiva sour ale. Ylikypsää kirsikkaa ja marjaisuutta. Tammitynnyriä ja happamuutta. Onnistunut sour ale.

Post author: Eetu
Eetu
@ Korjaamo
5 years ago
Cuvée de Zrisa, Italy
3.7
Syvä on makumaailma tässä tynnyripyöritellyssä Sour Alessa. Mukavan maukas kirsikkaisuus.