Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Triple Seesaw: Raspberry 4.5%, Trillium Brewing Company, United States
4 betyg
Triple Seesaw: Raspberry
4.5% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer

Recensioner

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
Triple Seesaw: Raspberry, United States
4.2
OLUT: Triple Seesaw: Raspberry PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: Gose MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 4,5% VÄRI (EBC): Kirsikanpunainen (45.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsaan vadelmainen, kevyesti puumainen ja pensasmainen. VAAHTO: Pinkki, äänekäs ja nopea. Alkuun hieman yli sormen mittainen. GREY'S VIEW No kyllä se syy siihen, että tahtoi Trilliumilta muutakin kuin pelkkää IPAA, tulee ilmi heti ensi alkuun. Tuoreen vadelmainen, kepeän hapan, ja runsaammin suuntakaosaa potkiva oluthan tämä on. Suolaa ei näy, eikä kuulu, mutta tuo vadelma toimii erinomaisesti. Oikein puhtaan makuista. Lisäksi löytyy vadelmapensaan lehtiä, mineraalisuutta ja rennon raikasta luonnollisuutta. Kyllä pihkuna sentään kelpaa. Jälkimaultaan kepeän kuivattava, mukavan puhdistava ja kevyt. MUUTA MAINITTAVAA: Hieno gose. Suosittelen.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Triple Seesaw: Raspberry, United States
4.7
Toisena olusena Winzardin kaljakodassa jaettiin eilen tämä Trilliumin vadelma gose. Hymy nousi korviin, kun ekaa kertaa tuoksutteli. Miten helvetissä voidaan nestemäiseen purkkiin tiivistää juuri pusikosta kerätyt murskatut vadelmat? Aivan järjettömän & mielettömän hyvä tuoreen vadelman tuoksu. Maku jatkoi samaa linjaa tuoksun kanssa. Ensimmäisenä heräsi ajatus, miten hitossa 4,5% olueen saadaan näin paljon makua!? Puhdasta, tuoretta, miellyttävää, hieman sokeroitua, mutta kuitenkin hapanta vattusurvosta alusta loppuun. Happamuus ja suolaisuus ei tässä ollut niin ”gosemainen”, mutta suuhuni tämä istui täydellisesti. Sanon rohkeasti, että paras ei Belgialainen gose, jonka olen toistaiseksi koskaan juonut. Sulatti syrämmeni. 💕

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Triple Seesaw: Raspberry, United States
4.4
Trilliumin vadelma-gosea, jolla melkoisen kova Untappd keskiarvo (4,36). Se on 4,5% Goselle melkoisen kova saavutus. Tölkitetty 10/04/19, joten tänään ikää reilu 6 viikkoa. Kaatuu lasiin syvän punaisena ja täysin sameana. Marjapuuron värinen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksu on aivan huumaava. Kuin suoraan vadelmapuskasta poimittua vadelmaa. Pehmeää, raikasta ja miellyttävää. Nyt on muuten kovaa vadelmamehua. Huh huh. Niin pehmeää ja raikkaan vadelmaista. Kuin suoraan tuoretta vadelmaa puskasta. Ei tietoakaan esanssista tai teollisuudesta. Upean raikas ja miellyttävä. Harvoin maistaa näin raikasta ja puhtaan makuista olutta. 4,4 tähteä.

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
Triple Seesaw: Raspberry, United States
4.3
Lomapäivän aloitus Trilliumilla. Voisi huonomminkin mennä. Uusi olut Pintissä. Lasissa Triple-versio Seesaw Raspberrysta, joka on kyllä upean tummanpunainen. Vadelmaa tietenkin tuoksussa mielinmäärin ja muutenkin marjaisuus on tässä erittäin isossa roolissa. Maussa vadelmaa vasta huomaakin, huh, ja niin aitona. Ihan kuin mummon pensaasta kävisi hakemassa muutaman marjan suuhun. 🥰 Happamuus on täydellisesti tasapainossa, eli makeutta löytyy myös juuri sopivasti. Toki myös suolaisuutta hivenen, mutta kyllä tuhti marjaisuus on se juttu tässä. Varmaan paras marja-gose mitä olen maistellut. Päiväys tölkissä 10.04.19, eli tuoretta on. Nam!