Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
bright w/ citra 7.8%, Tree House Brewing Company, United States
9 ratings
3.6
bright w/ citra
7.8% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
bright w/ citra, United States
4.1
Lci

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
bright w/ citra, United States
3.7
Perinteisemmän oloinen puumaja. Kuivakka katkero kyllä. Maukas olut mutta jotenkin häviää nyt perustasolle kyllä aika paljon.

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
bright w/ citra, United States
3.7
Saunan jälkeen vähän kevyttä Citra DIPA:a Tree Houselta. Perinteisempi jenkki-dipa, joka on siis humaloitu Citralla. Tölkitetty 08/09/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin aavistuksen utuisena ja melko kirkkaan keltaisena. Uhmakas usean sormen korkea vaalea höttöinen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksussa on julmetusti kuivahkoa sitrusta ja heinäisyyttä. Taka-alalle jäävät ananas, mandariini ja persikka. Todella simppeli, mutta miellyttävä. Maussa on runsaasti Citran tuomaa kuivaa sitrusta ja humalakäpyisyyttä. Hivenen ananasta, mandariinia ja persikkaa. Aavistus kukkaisuutta ja pehmeää yrttisyyttä. Suutuntuma voisi olla parempi, mutta onneksi alkoholi on piilossa. Kyllä tämä auttamatta jää Tree Housen tasolla todella kevyeksi ja mielikuvituksettomaksi tekeleeksi. Olut on toki laadukas ja helposti lähestyttävä, mutta ei lähelläkään sitä mitä Tree House osaa tehdä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
bright w/ citra, United States
3.9
Tree Housen Citra-versio Bright-oluesta lasiin. Tölkkiin päätynyt 08.09.20. Olen aiemmin maistellut Bbbrighttt Citran, joten melko tuttua ööliä luultavasti on lasissa. Aluksi tämä kaatui melko hailakan värisenä lasiin, mutta sameutta tuli lopputölkistä hieman lisää. Tuoksu ja maku on tutun Citra-humalainen, eikä tarjoile mitään muuta. Hieman jopa tylsä. Citra on hyvä humala ja laadukas on olutkin, mutta ei mitenkään ihmeellinen.

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
bright w/ citra, United States
4.1
A showcase of famous Citra hop! A simple malt bill with clean american ale yeast lets the Citra hop shine with it’s bright taste of orange and some soft grapefruity finish😋🍻

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Tree House Brewing Company
5 years ago
4.5
Kursailematon ja kikkailematon citradipa. Miten täst ei vois tykätä 🤗