Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Past, Present, Pretzel IPA (Trillium) 7.5%, Trillium Brewing Company, United States
3 notes
Past, Present, Pretzel IPA (Trillium)
7.5% India Pale Ale
Past, Present, Pretzel is an IPA features a hefty amount of wheat middlings from One Mighty Mill along with our standard pale malt, American Two Row, while it's hop bill is 100% Citra.

Avis

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Past, Present, Pretzel IPA (Trillium), United States
4.3
Jos vaihteeksi vähän Trilliumia. Tämä yksilö on collab One Mighty Millin kanssa, ja tölkitetty 15/04/19. Tänään nautittaessa ikää siis reilu 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko kirkkaan keltaisena, ja täysin samean mehuisana. Mieto vaalea vaahto nousee pinnalle, ja pysyy siinä pitkään. Tuoksu on mukavan raikas. Tarjolla on appelsiinia, persikkaa, mangoa ja ananasta. Todella miellyttävä. Maku on raikas, runsaasti humaloitu ja mukavan trooppishedelmäinen. Mangoa, persikkaa, appelsiinia, hunajamelonia, kiwiä ja ananasta on tarjolla runsaasti. Jälkimaussa hivenen katkeroa. Happoja keskiverrosti. Alkoholi luonnollisesti täysin piilossa. Oikein loistava, laadukas ja maukas IPA. Ei kuitenkaan mitään erikoista. Takuuvarmaa Trillium-laatua. 4,3 tähteä.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Past, Present, Pretzel IPA (Trillium), United States
4.3
Grillihommat sekä #50 erilainen Trillium. Syvän keltainen ja läpi samea mehu. Tämä Collab (One Mighty Mill) on purkitettu 15.4. eli juodessa ikää noin 6 viikkoa. Raikas mangoisa tuoksu, jossa papayaa ja cantaloupe melonia. Sitruksinen jälkiruokainen kaurakeksisyys. Maukas, makeahkonhedelmäinen, syvä maku. Mangoa, persikkaa sekä verigreippiä. Kohtuulliset verigreippiset katkerot myös. Jälleen erittäin hyvä mehu, mutta yksiulotteisena ei yllä Trilliumin parhaiden tasolle.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
Past, Present, Pretzel IPA (Trillium), United States
4.1
Vielä riittää Trilliumia 🍻 OLUT: Past, Present, Pretzel PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: IPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,5% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (9.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Runsas. Raikas. Hedelmäsokerinen. VAAHTO: Nopealiikkeinen, kauniisti vetäytyvä. Klassinen. GREY’S VIEW Kauniin näköinen olut ja huumaava tuoksu heti kun sihauttaa tölkin auki. Ensialkuun tukevan hedelmäsoseinen, runsaan humaloitu, viljainen ja sähäkkä. Makuina ennenkaikkea appelsiinia, vehnää, ananasta. Citraa ei ole säästelty tämän teossa ja se onkin hyvin napsuva tässä oluessa. Runko on yllättävänkin tukeva, siltikin miellyttävää tasoa. Jälkimaussa sitruunankuorta, litsiä, mandariinia, ollen aika kirpakka ja snadisti dänkki tapaus tämä. MUUTA MAINITTAVAA: Tukevaa humala-hedelmäsose-mehua tämä IPA on. Ei niin monikirjoinen mauiltaan, mutta kuitenkin raikas ja mukava olut nauttia.