Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Streets (2019) 10.6%, Trillium Brewing Company, United States
4 notes
The Streets (2019)
10.6% Triple IPA
Congress Street was the very first IPA we brewed in 2013. Its success inspired an entire series of beers, all named after streets in Fort Point. Each of these beers uses the same base recipe featuring a different dry hop presenting a unique flavor with common ties. Building off of the Streets series, we decided to brew a beer that was a little bit of each. Using the same base recipe as all our Street beers, we dry hopped with Amarillo, Mosaic, Galaxy, El Dorado, Simcoe, & Nelson. The Streets Triple IPA is a celebratory culmination of all the Streets beers we’ve brewed over the past 4 years.

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
The Streets (2019), United States
5.0
OLUT: The Streets (2019) PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: TIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 10,6% VÄRI (EBC): Aprikoosinkeltainen, samea (17.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Pehmeän, runsaan hedelmäsoseinen. Aavistus makeaa kukkaisuutta lisänä. VAAHTO: Nopea, kahden sormen mittainen. GREY'S VIEW Ensipuraisu on pehmeän, pyöreän, runsaan trooppinen ja aijjai! Kyllä! Nyt osuu hyvin! Makuja ja tuollaista luonnetta piisaa reilusti. Runsaan pehmeä hedelmäinen, mikä kehittyy nopeasti katkeroisempiin sitruksiin ja siitä matka jatkuu sinne pienelle trooppiselle saarelle, keskelle tyyntävaltamerta. . . Runko on tuhdin kepeä. Makuja on hurjasti, hiilihappoja juurikin sopivasti ja onhan tämä nyt ihan juhlajuomaa! Päätöksessä kuivattavaa ananaksenkuorta sekä lievää rypälemäisyyttä, päämaun edelleen kuitenkin pysyen balanssissa siellä appelsiinin, persikan, sokerijuurikkaan ja kaiken pehmeän unelman luona. MUUTA MAINITTAVAA: Huhhuh! Tuhtia abv:n osalta mikä tuntuu ja kolisee, mutta kyllä nämä maut vaan ovat kertakaikkisen hienosti rakennettu.

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
The Streets (2019), United States
4.7
Trilliumin anniversary TIPA, jossa on kuivahumaloinnissa käytetty 9 (!) eri humalaa. Alkoa on miehekkäästi 10,6%, ja Untappdin 4,41 keskiarvo antaa odottaa hyvää. Tölkitetty 18/03/19, joten ikää tänään pari kuukautta. Kaatuu lasiin todella paksun ja samean mehuisana. Kirkuvan kirkkaan keltaista, ja muodostaa mietoa kermaista vaahtoa pinnalle. Tuoksu on huumaavan ja upean raikkaan trooppishedelmäinen. Runsaasti appelsiinia, aprikoosia, persikkaa, mangoa ja hunajamelonia. Hivenen sitruunankuorta ja kiwiä. Oikein loistava ja raikas tuoksu TIPA:lle. Maku on kyllä käsittämättömän upea. Luulisi, että 9 eri humalaa tekisi makuprofiilista sekamelskan. Trillium on kuitenkin onnistunut parittamaan ne kaikki uskomattoman hienosti yhteen, ja kokonaisuus on pyöreä ja saumaton. Makupuolella appelsiini on vahvasti taas läsnä, ja mukana menossa on aprikoosia, persikkaa, kiiwiä ja hunajamelonia. Myös sellaista kuivahkoa rypälemäisyyttä on havaittavissa. Jälkimausta huomaa, että humalaa ei ole säästely, ja olut puraiseekin kielestä mukavasti loppuliu’un aikana. Alkoholi on piilotettu totaalisesti, ja tämä menisi parilla huikalla helposti koko tölkki. Suutuntuma on todella paksu ja erittäin vähäiset hapot pirskahtelevat suussa. On kyllä kova esitys jälleen Trilliumilta. Hypeä on paljon ympärillä, mutta onhan se maine näillä oluilla kyllä ansaittu. Aivan loistava TIPA. 4,7 tähteä.

Post author: Juuso A
Juuso A
5 years ago
The Streets (2019), United States
5.0
Hiljaseks vetää miten Trillium osaa tän pelin näin paljon paremmin kun muut. TIPA jonka voi huitasta saunakoffina tosta vaan. Huh. Vähän ku lämpeni ni törkeen ihanat hop burnit. Jotku ei tykkää, mut ne on väärässä.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
The Streets (2019), United States
4.7
Perjantain lasiin Trilliumin anniversary olut The Streets tipa. Tässä on käytetty kahdeksaa eri humalaa ja 2019 versiossa Citraa vielä yhdeksäntenä. Lähtökohta sellainen, että monella panimolla tuosta syntyisi järjetön sekasotku. 18.3. Tölkitetty eli aikalailla tasan 2kk ikää. Lasiin kaatuu tutusti täysin samea, keltainen paksu hedelmäsoppa. Tuoksu on makeahkon ja vahvan persikkainen, ananaksinen ja limen-/sitruunankuorinen. Suutuntuma todella vahva ja kermaisa. Jälleen kerran runsaan tahmeaa humalahedelmämehusoppaa. Maku on reilun appelsiinimehuinen, persikkainen, aprikoosinen ja kukkaisa. Tästä löytyy mukavasti kukkaisia katkeroitakin. Uskomatonta kuinka jotkut panimot saavat säilyvyyden näin hyväksi. Ihan kuin olisi hanatuoretta mehua. Todella helposti juotavaa tipaa, jossa alkoholi tipotiessään. Huikea mehu jälleen. Eilisen Ballmer Peakin kanssa samalla viivalla.