Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nanaimo 13.6%, Trillium Brewing Company, United States
4 notes
Nanaimo
13.6% Imperial Stout

Avis

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Nanaimo, United States
4.3

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
Nanaimo, United States
4.4
Trilliumin Nanaimo. Kun näin tämän mainoksen instagramissa, mietin itsekseni, jotta tätä pitää joskus päästä maistamaan. 😍 No eihän siihen kauaa mennyt, kiitos Miitrelle ja Winzardille. Tämä on siis kolmen panimon collab. Ruskeantummaa olutta, mutta läpi ei näy valoa juurikaan. Hieman likainen, joka johtunee graham-kekseistä, joita tähän on käytetty ja paljon. Myös vaniljaa, kookosta ja suklaata. Maussa huomaa makeuden, suklaisuuden, kookoksen ja vaniljan. Loistava stout, mutta ei ihan päässyt siihen hypetasoon mitä tältä odotin. 4.4

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Nanaimo, United States
4.5
Viimeiset hevostelut ennen TCBW-kakkospäivää. Trilliumin Nanaimo...jenkkiläinen ystäväni sanoi tästä: ”It’s like eating Lucky Charms”. Ne ovat kaiketi jotain aamiaismuroja ja nyt kyllä tekee mieli maistaa niitäkin, jos ne ovat näin hyviä! Todellinen pastry isolla Peellä. Suolaisen kinuskisen karamellinen, kauraisen keksinen ja jälkiruokaleivoksinen. Silloin tällöin nämä aivan överijälkiruokaiset impit toimivat loistavasti kaikessa makeudessaan. Tämä on sellainen. Herkku!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
5 years ago
Nanaimo, United States
4.3
Tumman ruskea samea is. Tuoksu on jälkiruokainen. Runsaammin tummaa juoksevaa suklaata, vaniljaa, vaaleeta keksiä, vaahtokarkkista marjaisuutta, toffeeta. Vähä ohkane. Maussa tummahkoa suklaata, kahvia, vaaleeta kuivakeksiä, kuivakkaa paahteisuutta, hieman alkoholia, tummaa sokeria, vaniljaa ja mokkaruutua, kepeää hapanta marjaa. Katkeroa kepeästi. Jälkimaku on suklainen ja kuivakeksinen. Suutuntuma on hiilihappoinen suht pehmeällä ja lähes keskitäyteläisellä rungolla. ---------- Osin erikoinen kokonaisuus, mut mieluisa. Jää vähä ohkaseks.