Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Melcher Street 7.2%, Trillium Brewing Company, United States
11 ratings
3.8
Melcher Street
7.2% India Pale Ale
This popular edition in our “Street” series of India Pale Ales spotlights the remarkably complex Mosaic hop. Melcher Street is hazy, pale orange in appearance and emits aromatic qualities of grapefruit, mild-earthy pine, and mango on the nose. Dank flavors of pine and green hop, along with juicy notes of tropical fruit, melon, and peach, are accentuated with crisp malt character, mild bitterness, and a soft, effervescent mouthfeel.
Hops: Columbus, Mosaic

Reviews

Post author: ekairi
ekairi
19 days ago
4.0

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
4 months ago
Melcher Street, United States
3.8
Viimeiset löylyt mökin rauhassa, ennen kuin hektinen vuosi 2024 iskee päin naamaa ja todellisuus kutsuu pientä lomailijaa. Toisaalta, hienoa että tuollainen "päivähoitopaikka" mihin voi palata ja jatkaa oravan pyörän polkemista. Menipä filosofiseksi, blääh. Lasiin kaatuu palttiarallaa mandariinin värinen juoma. Tuoksussa on trooppista hedelmäisyyttä ja kuusenkerkkää, mutta missä on vaahto? Sopii muuten oivasti pöhisevään puusaunaan jossa mäntypuu näyttelee suurinta osaa: neulasmainen, kuusenkerkkämäisyys ja havuisuus vievät maistelijan heti metsään. Taustalla supisee kevyesti greippimäisyys, mandariini vähän vahvemmin, sitrus kevyesti, kevyt katkeroisuus viheltelee taustanauhaa. Oisko myös hetki aikaa haukata appelsiinin kuorta? No mikä jottei. Tätä olisi kaivannut useamman tölkin, ihan liian helppo ja nopeasti lasista katoava tuote. Kun tätä vertaa ensimmäisiin Trilliumin oluisiin, niin omasta mielestäni jää laadussa ja tatsissa aiemmista seteistä.

Post author: orson
orson
@ J&B Craft Drinks
6 months ago
Melcher Street, United States
3.7
Tuoksussa havua. Suutuntuma: hiilihappoinen, pehmeä, kuivahko ja vähän sekava. Maussa sitrusta, appelsiinin kuorta ja mineraalisuutta. Ite tykkäisin, että olisi trooppisempi ja humalat olisivat selvemmin esillä. Ei ihan tuore.

Post author: Nicklud
Nicklud
9 months ago
5.0

Post author: Mika M
Mika M
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Melcher Street, United States
4.6
Työpäivän päätteeksi jotain maukasta. Tästä maistettuna DDH-versio jo ennestään. Tölkityspäivä 19.6.20. West coast-tyyliin kallistuva perinteisempi ipa. Kuusen ja männyn neulasia, pihkaa. Taustalta mukaan karamellimallasta, hieman siirappisuutta, myös hentoinen tropiikin hedelmäsekoitus mukana. Humalointi on tukevaa ja katkeroita todella runsaasti, kuivattaa vahvasti suuta. On taas jälleen kerran mahtava tuotos ko. panimolta! Herkullinen!

Post author: Otso K
Otso K
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Melcher Street, United States
4.0
27.4.20 tölkitetty, eli päivää vaille 3 viikkoinen samea IPA. Erinomaisen raikas tuoksu trooppisilla sävyillä ja kuuskerkkäisellä havuisuudella säestettynä. Suorastaan kutsuu saunan raikastamaa juojaa luokseen. Maku on suoraviivainen ja raikas. Rapsakan havuinen, tuoreen puunkuorinen, sitruksinen, greippinen/verigreippinen ja ananaksinen. Greyn lanseeraama "kirvesmiehen janojuoma" on kyllä hyvin osuva kuvaus tästä. Sen verran vahvasti metsäiset elementit, kuusenneulaset, -kerkät, ja pihkaisuus sekä tietty nilamaisuus ovat esillä. Itselle ainakin se sopii! Kevyehkö suutuntuma, mutta erinomainen juotavuus. Ei tunnu kuitenkaan vetiseltä. Vahvuus huomioiden hyväksyttävää. Saha sammuksiin, sahanpurut suunpielistä ja ei muuta kun ääntä kohti. Kyllä tällä sahurin tai kirvesmiehen jano sammuu.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Melcher Street, United States
4.0
OLUT: Melcher Street PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: IPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,2% VÄRI (EBC): Mandariininkeltainen (17.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Antava. Yrttinen ja mäntyinen ja havuinen. Raikkaan dänkki. VAAHTO: Nopea. Käväisee kahden sormen mitassa. GREY’S VIEW Mosaic & Columbus humaloitu IPA. On se nyt kyllä tuollaista kirvesmiehen janojuomaa. Maussa mäntyisyyttä, havumaisuutta, runsaasti yrttisyyttä, ananasta, hieman kepeämmin greippiä ja mandariinimaista hapokkuutta. Suutuntu on tasaisen livakka, keskitaso + hiilihapotuksella ja pyylevällä rungolla. Jälkimaussa kepeästi huulia tahmaavaa pihkaa, verigreippiä, ananaksenkuorta ja muutama hyppysellinen havunneulaisuutta. Mukavan pitkä loppuliuku. MUUTA MAINITTAVAA: Viileänä nautittuna. Mukavan helppo ja hyvin Mosaicia esittelevä perusteos. CANNED 27/4/2020 TASTED 16/5/2020

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Melcher Street, United States
3.8
Extended Quarantine Day #62. The beer pours foggy, peach-nectar-tinted. The lively, sustained carbonation builds a snow-white, airy head that strengthens up to almost two fingers. The foamy cap melts gradually down to a creamy billowy layer on the surface. The contracting froth sprays the glass messy. And appealing. The scent is really, really weak: only a faint grassy note that lingers together with a distant peachy nuance. I'm almost like what?? The taste is, fortunately, bolder although not exactly what I anticipated knowing the spectacular profile of Trillium beers. I get a decently balanced medley of lemon pulp, grapefruit peel, distant raw pineapple and slightly dank, grassy hops. Reasonably tasty but not a big deal though. The body is light to light-medium at maximum. The beer finishes with crisper elements of medium-dry hops, grapefruit peel, lemon pith and a deferred piney note. The aftertaste keeps the tastebuds active for a long time. The mouthfeel is medium-light, somewhat crisp and pithy as well as a bit piney. I can also add that the mouthfeel is juicy, neatly balanced, clean as well as truly refreshing. This is clearly my least impressive Trillium. I would have never thought I'd compare Trilliums to their Finnish counterparts but this is no different from the top-notch Finnish ones. Pity. And by the way: this was canned on 27 April, that is 19 days ago. Age shouldn't be the decisive factor here.

Post author: Juovo
Juovo
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Melcher Street, United States
4.5
Lisää uuden maailman tuotteita testiin. Valitettavasti tölkityspäivämäärä on osunut pohjasta ohi, mutta maks muutaman viikon vanha törppö kyseessä. Lasiin kaatuu kauniin appelsiininkuoren värinen, erittäin samea mutta hiukka valon edessä läpipäästävä mehu. Tasaisen sameassa rungossa nousee happoja siellä täällä. Vaahto on valkoinen, melko isohkon sekakuplainen, alkuun vahva tötterö oluen päällä. Tyyntyessään tarrautuu voimakkaasti lasiin. Tuoksu on odotetun huikean hedelmäinen; mangoa, kiiviä, ananasta ja tuoretta pehmeää sitruunaa, papayaista pehmeyttä ja kovaa hedelmäkiveä samalla. Tuore havuisuus on kuin tiheästä kuusitaimikosta sateen jälkeen. Makean soseisen hedelmän lisäksi hiukka sokerista kaupan marjahilloa. Tuore ruohoisuus ja lempeästi kutitteleva humalaisuus sovellettuna kukkaiseen, hieman nenäperiä kirpeyttävään mausteeseen. Pehmeän hedelmäinen pilvi leijailee kyllä lasin päällä. Maku on edelleen hedelmäinen, mutta skaala hiukka syvenee; mangoa, papayaa, ananasta, sitrus on enemmän käynyttä kuorisuutta ja hapokkuus, sekä kypsyneisyys tulee voimakkaammin esiin. Maltaisuus on mukavan reilua, pehmeää ja leipäisen, tuoreen vaalean viljaista. Erinomaisen makeaa ruohoisuutta joka sekoittuu makeaan mausteisuuteen ja hiukkaan kermaisen oloiseen fiilikseen. Pihkaisuutta ja tuoretta havunneulaista metsäisyyttä, sileää mahlaisuutta. Jälkimaku huikean hedelmäinen, pehmeän pihkainen, kukkainen ja ruohoisen humalainen. Suutuntuma lähes täyteläinen, pehmeän liukuva, hapokas ja pitkäkestoinen. Eipä jätä paljon jossiteltavaa. Tässäkin tuotteessa huomaa kuinka jokainen elementti on saanut tilaa ja toimii kaikkinensa yhteen kuin sinfoniaorkesteri. Vahva, terävä runko ja siihen yhdistelty pehmeys on silkkaa ihastusta suussa. Nautin hitaasti tuskaillen, kun tekisi mieli täyttää kielen päälle aina vain lisää.

Post author: Thibault S
Thibault S
5 years ago
3.2