Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
(S)APA 5.3%, Humalove Brewing, Finland
11 ratings
3.3
(S)APA
5.3% American Pale Ale

Reviews

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ United Gypsies (UG) Brewery
4 years ago
(S)APA, Finland
3.3
Vaahtoa kertyi vajaa puoli sormen mitan verran, jättäenainoastaan reunoille ja keskelle tosi hento kerroksen vaahtoa. Tuoksu on ruohoinen, sitruksinen ja lievän mallaksinen. Alkuun raikas, happoinen, ruohoinen, hieman happaman sitruksinen aromi sekä lievän mallaksinen. Vastasi maku tuoksua. Loppumakuna on maku muuttuu aluksi hieman hedelmäisemmäksi hetkeksi ennen kuin katkero vaihtaa sen taas lievän happamaksi ja sitrus ruohoisuuden aromilla omaavaksi mauksi. Suussa tämä maku kestää tovin. Tässä on parasta päiväys tässä kuussa joten toi ruohoinen ja happaman maku on todennäköisesti hieman voimakkaampi kuin tuoreemmasta ja tässä on hedelmällisyys tosi lievää. Muuten on kyllä aika hyvä olut. Meni hyvin ruokajuomana ja voisin nauttia tälläisen saunakaverina myös.

Post author: Thyy
Thyy
@ United Gypsies (UG) Brewery
5 years ago
(S)APA, Finland
3.8
Humalove valmistama ehkä paras APAnsa tähän mennessä. Olut on väriltään kullankeltainen ja vaahdoton olut. Tuoksu sitrushedelmäinen. Maku kevyt, sitruksinen, ananaksinen jopa hieman mangomainen sekä mehumainen

Post author: Raunio
Raunio
5 years ago
2.5
Pehmeä, helppo, litkuisahko.

Post author: JJ
JJ
@ K-Market Kallio
5 years ago
3.4

Post author: Heikki Ö
Heikki Ö
@ K-Citymarket Iso Omena
5 years ago
3.6

Post author: Jesse M
Jesse M
@ United Gypsies (UG) Brewery
5 years ago
(S)APA, Finland
3.5
Pieni kupliva vaahto, joka jäi pieneksi utulautaksi oluen pintaan. Tuoksussa on sitrusta, tuoretta ruohikkoa, kukkaisuutta, sitruunan kuorta, pientä appelsiinia, lievää yrttiä ja viljaismallasta. Maussa on pehmeää maltaista sitruisuutta, (pehmeys johtunee käytetyistä kaurahiutaleista), tuoretta ruohikkoa, aavistus karamellia, kukkaisuutta ja kaura/ohra viljaisuutta. Jälkimaussa on tuoretta ruohikkoa, jota pieni pehmeä sitruinen mallas tukee. Kestoa on jonkin aikaa. Suutuntuma on lievän hiilihappoinen, raikas, helppo ja makeahkon kuivakka juotavan kevyellä rungolla. Eipä voi tätä moittia. Todella tasapainoinen ja helpon pehmyt sitruisruohikkois APA. Janoon kuin janoon. 3,5/5.

Post author: Janne E
Janne E
5 years ago
3.5

Post author: Tommi A
Tommi A
@ Deli Baker's Lohja
5 years ago
4.2
Tykkasin. Melkein ipa mutta apa. Hyville pisteille meni.

Post author: teme1977
teme1977
@ United Gypsies (UG) Brewery
5 years ago
2.5

Post author: Limppu74
Limppu74
5 years ago
3.5
Omituinen tuoksu, matalahappoinen, ei kovin vahva humala, pientä makeutta.