Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
5th Anniversary Imperial IPA 10.0%, Other Half Brewing Co., United States
3 ratings
5th Anniversary Imperial IPA
10.0% Imperial IPA / Double IPA
Brewed with pilsner malt, malted oats and oats and hopped at 8 lbs/bbl with Citra, Galaxy, Mosaic, Nelson Sauvin and Citra Cryo.

Reviews

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
5 months ago
5th Anniversary Imperial IPA, United States
4.8
Perinteinen hedelmäsalaatti cocktailkirsikoilla ja kermalla höystettybä. Raikad ja pehmeä suutunmaltaan. Raikas. Hyvä.

Post author: muikku3
muikku3
@ Other Half Brewing Company
3 years ago
5th Anniversary Imperial IPA, United States
4.2
OH:n #5 vuosipäivä Tipaa lasii🍺 pikku lauantaitan kunniaksi 😅.Tötsäys on hoidettu 28.1.21 eli noin 7 viikkoista. Humaloittamassa tätä 🤎NY tuotosta on Citra,Mosaic,Galaxy,Nelson Sauvin ja vielä pyyhettä perseelle Citra Cryolla. Kyseiset humalat pelittää omaan suuhun loistavasti joten 😋 pieniä odotuksia on. Pehmeätä hedelmälihaisaa verkkomelonisuutta lähestyy,Nelsonin tuoman miellyttävän kuivemman rypäleisen sitruksisuuden kanssa nenukilleni. Eihän se OH kyllä tästä pehmeän kauraisesta runsaasta suutuntumasta mihinkään pääse😋.Tuntuu suht täyteläiseltä ja raskaamman oloiselta tosimiesten aamumehkalta😅. Maussa paukutetaan sellaista hedelmä discoa 24/7 että... 💃💃🍒🍉🍍🥭🍹 Jos nyt joku poiminta niin makeampaa verkkomelonisuutta sokerisoidulla sitruksisuudella,mistä sitten siirrytään pehmeästi happamampaan greippisempää rypäleisyyteen. Suu tuppaa jäämään joka huikan jälkeen kermaisella tavalla kuivahkon oloiseksi myös. Ohan se taattua OHta 🍻 ja pidänkin siitä.Vaikka ei se tarjoa mitään tajuntaa räjäyttävää 💋💥 rakastajattaren suudelmaa 😅🍻

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
5th Anniversary Imperial IPA, United States
4.2
Pitkästä aikaa Other Halfia. 5-v synttäreiden kunniaksi pantua IIPA:a. Tölkitetty 5.2. eli päivää vaille 7 viikkoa ikää. Paksu, vaaleankeltainen mehu. Tuoksuu runsaan mehuisalle: raikasta ananasta, mangoa ja sitrusta. Suutuntuma on pureskeltavan paksuhko. Happoja on myös enemmän kuin tämän vahvuisissa yleensä. Maku on trooppishedelmäinen: mangoa ja makeahkoa ananasta. Snadisti greippiä sekä vähän appelsiinia. Tässä on loppumaussa ikävää alkoholisuutta, joka laskee pisteitä. Ei voi sanoa, että alkoholi olisi tässä piilossa. Jopa vähän sellaista koskenkorvamaista makua lopuksi. Ilman sitä tämä olisi huikean kova, mutta annan tuosta isohkon miinuksen nyt.