Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dialed-Up (w/ El Dorado & Pinot Gris Juice) 11.0%, Trillium Brewing Company, United States
4 notes
Dialed-Up (w/ El Dorado & Pinot Gris Juice)
11.0% New England IPA / Hazy IPA
Dialed Up builds upon the foundation of our series of Double IPA’s brewed with grape must, Dialed In. For this special release, we bumped the ABV all the way up to 11% and massively dry hopped the beer with Galaxy and El Dorado. Pouring a heavily hazy light orange, this Triple IPA offers an enticing nose bursting with tropical aromas of ripe papaya, fresh mango, dank citrus peel and white wine. The palate builds in intensity as waves of bright, mouthwatering meyer lemon, orange, watermelon and pineapple converge with a beautiful vinous profile of key lime, pear, and white peach from the mid-fermentation addition of Pinot Gris juice. With a soft, creamy mouthfeel and medium body, Dialed Up Pinot Gris’ smooth finish balances its sweeter tropical notes with a moderate and enjoyable floral bitterness.

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
Dialed-Up (w/ El Dorado & Pinot Gris Juice), United States
5.0
Pinot Gris viinirypäleistä tehdyn mehun käyttö oluessa vaikuttaa heti alkuun erittäin mielenkiintoiselta ajatukselta. Katsotaan miten se toimii Trilliumin käytössä. OLUT: Dialed Up (w/ El Dorado & Pinot Gris Juice) PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: TIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 11,0% VÄRI (EBC): Aprikoosinkeltainen (22.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Trooppishedelmäinen ja pehmeä. Mangoa, sitruunaa, valkoviinimäisyyttä. Viettelevä ja tyylikkään pidättäytyvä. VAAHTO: Sormen mittainen, tiiviin kuohkea. Nopea. GREY'S VIEW Makukirjo aloittaa oman pommituksensa heti oluen päästessä suuhun ja tuo on nopeasti kehittyvä, monikirjoinen, omaan suuhun erittäin sopiva ja mitä vielä. Alkuhumauksessa pehmeitä hedelmiä hetken ja kolme neljäsosaa, kunnes hiilihapot avautuvat ja vapauttavat viinimäisyyden maut. Magoa, sitruunaa, ananasta, papayaa, litsimäistä vibaa; kaikkia ja runsaasti. Runko on keskitäyteläinen, notkean mehumainen, napakka. Jälkiliuku on Pinot Gris näytöstä; kirpsakkaampaa rypälettä, kukkaista kuivaa viinilehtoa, sitruunaa, hedelmäistä tahmaavuutta ja kaiken pitkästi kehittyen. MUUTA MAINITTAVAA: Melko korkea ABV. ja vaikka sen huomaakin niin se sopii tähän ja näihin makuihin mielestäni loistavasti. Hienosti korostettu yksityiskohtia tässä erinomaisen persoonallisessa teoksessa. Nämä huippuyksilöt ovat kyllä täysin omalla tasollaan oluiden maailmassa. Canned 4/19 Tasted 5/19

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Dialed-Up (w/ El Dorado & Pinot Gris Juice), United States
4.7
Ewiq niin varauksetta tänään kehui, joten itsellekin lasiin tämä Trilliumin Pinot Gris mehuipa. Olisiko nyt neljäs tai viides dialed-in/dialed-up versio, joka tuli vastaan. Syvän oranssi paksu mehu. Tuoksu on reippaan mangoisa, sitruunainen ja hieman kirpeän appelsiininkuorinen. Makean humalamehuista tavaraa. Todella runsas ja vahva tuoksu. Suutuntuma on dänkki ja tahmea. Mutta ah, niin ihanan pehmeän jälkiruokaisen kermainen. Maussa ensimmäisenä yllättää runsaus. Todella, todella runsas makumaailma. Muistikuvien varassa enemmän vahvaa makua kuin sarjan aiemmissa versioissa. Tuoretta appelsiinia, ananasta ja limeä. Vähän valkoviinimäistä rypäleisyyttä ja persikkaa. On ihana, paksu mehu, joka tarjoilee jälleen odotukset ylittävän kokonaisuuden. Tipaa sen parhaassa muodossaan.

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
Dialed-Up (w/ El Dorado & Pinot Gris Juice), United States
4.8
Kreetalla on tänään hieman tuskaisempi päivä. Vaikka aurinko on pilvien takana, jotenkin ilma vaan seisoo, vaikka ollaan aivan meren vieressä. Siksi onkin hyvä avata seuraava jääkaappikylmä humalajumalmehu Trilliumilta. Hedelmäinen tuoksu alkoi tulemaan esille heti kun tölkki avautui - vaikka en ole edes kaatanut olutta lasiin vielä. Käsittämättömän upea keltaisen värinen olut. Syvänkeltainen, samea ja todella hieno ja kestävä vaahto. 👏 Nyt on upea teos edessä. On muuten sellainen tropiikin ilotulitus nekussa, etten edes muista koska viimeksi. Onko koskaan? Joku Veilin herkku pääsee hieman lähelle. Tropiikkia löytyy vähintään kolmen hyvän oluen edestä ja humalat tuoksuvat ihanan tuoreilta. Mietin vain pelkkiä ylisanoja heti ekan suullisen jälkeen. Upea, mahtava, monipuolinen, upean trooppishedelmäinen. Mangoa, ananasta, appelsiinia, persikkaa, hunajamelonia - aivan kaikkea. Ja humalaa. Miten voi olla näin ihanasti ja upeasti humaloitu olut? Käsittämätön tuoreus vaikka onkin jo seitsemän viikkoa sitten tölkitetty. En ennakkoon tästäkään lukenut oikeastaan mitään ennen avaamista. Näköjään tämä on Triple IPA, johon on lisätty Pinot Gris -rypälemehua. Ja siis mikä 11% Triple IPA? Ei maistu kyllä alkoholi yhtään, mutta kyllä tämä päähän nousee, eiku siis mieltä lämmittää, näin päivän ensimmäisenä oluena. Hienosti oluen lämmetessä kaikki tropiikin hedelmien ja humalan maut vain voimistuvat. Varmasti paras Triple IPA tähän mennessä. Juuri täydellinen mun suuhun. Saisiko lisää?

Post author: SimonsPubTour
SimonsPubTour
5 years ago
4.5