Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hurricane 7.7%, Tree House Brewing Company, United States
9 betyg
3.7
Hurricane
7.7% Imperial IPA / Double IPA
Hurricane is a Double IPA featuring intense kettle and dry hop doses of primarily Citra & Simcoe hops. A pungent aroma of earthy citrus gives way to a beer rich with complexity, conjuring perceptions of papaya, melon, mandarin orange, and stone fruit. By applying years of focused brewing execution, we are able to craft Hurricane - a beer that is neither abrasive or harsh, and features tirelessly refined characteristics. We are welcoming this beer to the family as a proud example representing who we are as a brewery. It is the result of our uncompromising dedication to fresh, progressive, and pleasantly drinkable beer. We invite you to enjoy it with laughter, good cheer, and in the company of those you love.

Recensioner

Post author: bbell365
bbell365
3 years ago
3.7

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Hurricane, United States
4.2
Tämä ikoninen Tree House on jäänyt juomatta, joten korjataan tilanne nyt. Tölkitetty 28/07/20, joten ikää tänään vajaa 7 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko vaalea keltaisena, ja täysin samea utuisena. Pinnalle nousee reilu kaksi sormea korkea kuohkea vaalea vaahto. Tuoksussa on runsaasti humalakäpyisyyttä ja katkeroa. Taustalla hivenen appelsiinia, persikkaa, mangoa ja passionhedelmää. Aavistus metsäisyyttä ja yrttisyyttä. Maku on melko perinteinen Tree Housen jenkki ipan profiilinen. Runsaasti greippistä katkeroa ja raikasta hedelmää. On appelsiinia, persikkaa ja ananasta. Jälkimaussa kuivaa rypäleisyyttä ja vaaleaa yrttisyyttä. Suutuntuma on kohillaan ja alkoholi on piilossa. Laadukasta ja tasaista suorittamista Tree Houselta. Ei mitään yllätyksiä, ja lopputulos on miellyttävä Jenkki IPA vailla teräviä kulmia.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Hurricane, United States
4.2
Tölkitetty 28.7.2020 ollen nyt 5,5 viikkoista. Parin sormen paksuinen vaalea kuohkea vaahto. Samean keltaista dipaa. Tuoksussa terävähköä sitruunamehuisuutta, yrttisyyttä ja lehtisyyttä, makeaa trooppista hedelmää (ananasta, aprikoosia, mangoa, appelsiinia). Pehmeä ja aika raikas. Maussa reilummin pehmeän happamaa sitruunaisuutta, yrttistä ja ruohoista humalointia, makeamman pehmeää mehukasta trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia /appelsiinia, kevyttä aprikoosia ja cantaloupemelonia) ja kepeää rouheampaa mallasta. Katkeroa keskivertoa reilummin. Jälkimaku on ananaksisen ja aprikoosisen mehukas tatsilla hapanta sitruunaa. Suutuntuma on kuohkean kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä rungolla. —————— Tree Houseksi vähän tasapaksu. Oiskoha tää ollu tuoreenpana raikkaampi tapaus. No hyvää silti, mut panimon tasolle sellainen helposti unohdettava.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Hurricane, United States
4.2
28. heinäkuuta tölkitetty Puumajan Hurrikaani on taattua panimon osaamista. UT yli 40000 arviolla 4.33. Tutun keltainen väri, rapsakka ja raikkaan hapan ja hieman kesäpeltoinen, kukkaisen miellyttävä tuoksu. Maussa tuttua laadukasta humalointia, raikkautta, happamuutta ja sopiva määrä hedelmäistä makeampaa makua. Jälkimaussa katkerointi on keskitasoa. On se kiva että näitä tällaisia löytyy jääkaapista, vaikka onkin ns perustuotantoa. Mieluinen ja raikas dipa.

Post author: Grey
Grey
@ Tree House Brewing Company
5 years ago
Hurricane, United States
4.1
// Pairs well with spooky szn // OLUT: Hurricane PANIMO: Tree House Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,7% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Raikas, hennon luumarjainen, meloninen ja papayainen. Mielenkiintoinen ja herkullinen. VAAHTO: Kolmen sormen mittainen, pienikuplainen. Kaunis. GREY'S VIEW Pehmeääkin pehmeämpi ensipuraisu. Kuin pumpulia nauttisi. Toki hedelmäistä sellaista, mutta siis, juu. Maut kulkevat sitruksien suunnassa; mandariinia, greipinmehua ja -kuorta tukee kuivakkaampi humalointi. Maut kehittyvät hauskasti ja nopeasti. Myös puolitukevaa papayaa, jälkeisesti esiin pyörähtelevää vesimelonia ja appelsiinia löytyy. Runko on puolitukeva, Tree Housen tyylille uskollisesti, kuohkean kermaisella ja hieman täyttävällä, hiilihapotuksella rakennettuna. Päätteeksi kuivattaa runsaammin, ollen hieman kypsemmän hedelmäinen, aavistuksen dänkki, hennon leipäinen ja kokonaisuudessaan oikein miellyttävää nautintotavaraa. MUUTA MAINITTAVAA: Mielenkiintoisesti maustettu DIPA. Hieman uuden tuntua tuossa luumarjassa. Hienosti tämä pysyy koossa, vaikka onkin pliisu kokonaisuudeltaan. Canned 9/10/2019 Tasted 9/11/2019

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Hurricane, United States
4.4
Tölkitetty 9.10.19. Tuoksussa tuli ensin muovailuvaha, ehdin jo aatella, että mitähän hittoa?! Onneksi aromi kuitenkin vähän muuttui, nyt tuoksussa on vesimeloni, greippi ja vaahtokarkki. Maussa ensin greippi, jota seuraa meloni, jonka jälkeen kuvaan astuu kypsä appelsiini karkkisella vivahteella. Kaikki päättyy makeahkoon jälkimakuun joka jää ikeniin, sekä juuri sopivan täydelliseen katkeroon 🤯 Tämä on kauttaaltaan todella hyvin tasapainossa. Kevyen kermainen tuntuma suussa ja tuoksussa. Jätin tölkin pohjalle sakat ja hiukan oluttakin tietenkin, aikeena kaataa sitten loput lasiin, mutta todella pistävän appelsiinin kuorinen maku oli pohjissa. En sitten kaatanut niitä kuppiin, mielestäni olisi saattanut pilata tämän makunautinnon. Tämä on sellainen olut jota voisin useammankin kiskaista; sopivan kevyttä, mutta silti tuhdin maistuvaa. Nyt oli oikein hyvä Tree House 👌

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Hurricane, United States
4.0
Aika maistella taas pitkästä aikaa Tree Housea. Tämä hurrikaani on luokiteltu dipaksi, mutta prossia on 7,7 eli kevyemmän pään dipa kyseessä. Keltaista ja sameaa, kuva hieman vääristää. Tuoksu on melko kepeä. Maanläheistä sitruksisuutta ja hieman mandariinisuutta. Suutuntuma on hyvin kermainen, kuten Tree Housen dipoissa on tavallista. Myös maku seuraa tuoksua: ruohoisaa sitruksisuutta höystettynä appelsiininkuorisilla katkeroilla. Hieman papayaa sekä kevyt aprikoosinen vivahde. Siitä jännä tapaus, että tämä on selkeästi parhaimmillaan kun purkin pohjilta kaatoi lisää sameutta tuovat hiivat mukaan. Laadukas ja jämpti dipa, mutta ei Tree Housen parhaimmiston tasolle yllä. 4,2.