Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
ÅAS 100 Jubileumslager 5.5%, Kimito Brewing, Finland
4 notes
ÅAS 100 Jubileumslager
5.5% Pale Lager

Avis

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Kimito Brewing
4 years ago
ÅAS 100 Jubileumslager, Finland
3.1
Vaahtoa kertyi sormen mitan verran haihtuen utuiseksi verhoksi. Tuoksusta löytyy hiivaa, mallasta ja jotain makeaa. Aluksi makunystyröihin nousee raikas, kevyt, matala happoinen, lievän hapan sitrus, mallaksen ja hiivan sekä rusinan kera. Loppumauksi kitusiin jää hedelmäisen makeinen mallas ja hennompana hiiva sekä lievä yrttisyys Kesto on normi pitkä. Kevyt ja helponoloinen olut vähäisellä hapokkuudella. Enemmän makuja löytyy kuin massa oluissa. Muuten ei räjäytä tajuntaa tai makuhermoja vaan kostuttaa miellyttävästi. Sopii saunakaveriksi ja kyllä tämä suuremmankin janoon sopii sekä läträykseen myös.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Kimito Brewing
5 years ago
ÅAS 100 Jubileumslager, Finland
3.4
Illan viimoinen. Keveää pintavaahtoa tuli utuisesti, sekä pienikuplaisesti. Ja tämä olomuoto jäi asustelemaan pinnalle. Tuoksussa on karamellimaltaita, karamellihumalaa, pientä rusinaa, makeahkoa mallasta, hedelmäsokeria ja hedelmäistä hiivaisuutta. Maussa on alkuun karamellimaltaita ja karamellihumalaa semmoisella keveähköllä mallaspohjalla. Myös pientä rusinaa, sitrusta(sitruunankuorta), keksiä ja kukkaisuutta. Jälkimaussa on sitrusta, karamellia, makeahkoa mallasta ja pientä viljaisuutta. Katkeroa myös puskee kehiin. Kestoa jonnin verran. Suutuntuma on semi-hapokas, makeahko ja keskikeveä. Ei mitään odotuksia ja tämä antoi kivan hassun vaikutelman. Amber Lager meininkiä tässä on, eli ainaskin karamellia ja sitruisen freesiä meininkiä. Hmm! 3,4/5.

Post author: Thyy
Thyy
@ Kimito Brewing
5 years ago
ÅAS 100 Jubileumslager, Finland
2.8
Olut on väriltään kuparinruskea ja lähes vaahdoton olut. Tuoksu maltainen. Maku on tuoksun mukainen. Kevyt runko. Ei ole mikään ihmeellinen, mutta mieluummin tätä kuin perus koffia

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
5 years ago
2.3