Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Law Of Duality 8.0%, Neon Raptor Brewing Co., England
7 Bewertungen
3.7
The Law Of Duality
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Bewertungen

Post author: Winzard
Winzard
@ Left Field Beer
5 years ago
The Law Of Duality, England
4.1
Kahden tämän hetken hype-panimon (Neon Raptor ja Loka Polly) collab dipa, jolla todella kova Untappd keskiarvo tällä hetkellä (4,26). Odotukset ovat siis korkealla. Tölkitetty todennäköisesti joulukuun loppupuolella, joten ikää n. 7-8 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella mehuisan sameana, ja kirkkaan keltaisena. Kolmen sormen korkea erittäin kuohkean kermainen vaahto nousee oluen pinnalle. Tuoksu on erittäin humalapitoinen, raikkaan trooppishedelmäinen ja aavistuksen kuivan katkeroinen. Todella miellyttävä ja voimakas. Maku on kuivahkon raikas ja reilun appelsiininen, persikkainen, sitruksinen, mangoinen ja anaksinen. Hento kuiva katkero valtaa jälkimaun, ja miedot hapot pirskahtelevat suussa. Suutuntuma on erittäin paksu ja mehuisa. No ei mennyt tämäkään tuotos vihkoon. Todella helppoa ja raikasta tupla ipaa. Alkoholi on täydellisesti piilotettu. Hieno olut. 4,1 tähteä.

Post author: Juho L
Juho L
@ Left Field Beer
5 years ago
The Law Of Duality, England
4.2
Ai että on kiva juoda erinomaista olutta. Tämä oli just sitä mitä halutti. Hedelmäinen ananasmehu. 4.2

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
The Law Of Duality, England
4.3
Täysin samaa mieltä kuin Ewiq. Oikein mitään heikkoa en löydä tästä. Pehmeä, kermainen ja ananasmehuinen maku. Ei mitään paksua soppaa vaan miellyttävää ja sopivan kevyttä juotavaa. Alkoholia ei löydy mausta tahi tuoksusta.

Post author: Paul G
Paul G
5 years ago
5.0
Absolutely delicious. This is right up there as one of the best IPAs I have ever had. Fruity, smooth, nice bitter after taste, just lovely.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Left Field Beer
5 years ago
The Law Of Duality, England
4.3
Fuerteventuran loma jatkuu kahden brittiläisen panimon, Neoraptorin sekä Loka Pollyn yhteispanon myötä. Kasipinnainen DIPA kyseessä ja näyttää kyllä taas niin hemmetin upealta. Tuoksu on kyllä just niin ihana kuin odotinkin. Maku on pehmeä. Makea appelsiini ja hieman hapan lime antavat raikkautta ja kirpeyttä. Kyllä huomaa että brittien parhaimpiin kuuluvat panimot osaavat asiansa. Lopussa, oluen lämmetessä kuivahumalointi tuo enemmän kitkeryyttä esille ja polttelee nielua, mutta ei liiaksi. Alkoholia ei kyllä maista ollenkaan. Hyvä olut ja iso suositus. 4.3

Post author: wezo
wezo
@ Left Field Beer
5 years ago
The Law Of Duality, England
4.0
Allright

Post author: Chtul
Chtul
5 years ago
3.3