Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Alone In Tokyo 6.6%, Neon Raptor Brewing Co., England
7 arviota
3.8
Alone In Tokyo
6.6% New England IPA / Hazy IPA
Alone in Tokyo is a neipa which is low in colour but full body

Arviot

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Pub Kultainen Apina
5 years ago
Alone In Tokyo, England
4.0
Kirkas neipa tällä kertaa. Aina alkaa vähän epäilyttää. Sandia west coastia mukana, mutta pääosiltaan kivan hedelmäinen.

Post author: Winzard
Winzard
@ Left Field Beer
5 years ago
Alone In Tokyo, England
3.8
Neon Raptor tuntuu olevan briteissä tulessa tällä hetkellä, ja mikäs siinä kun laadukasta tavaraa puskee linjalta ulos. Tämä yksilö edustaa kevyempää päätä, ollen vain 6,6% New England IPA. Tölkitetty joulukuun loppupuolella, joten ikää ehkä 5-6 viikkoa juotaessa. Lasiin olut kaatuu keltaisena ja utuisena. Kun tölkin pohjalta pyöräyttää kaikki mukaan, niin ulkonäkö muuttuu mehuisan sameaksi ja kirkkaan keltaiseksi. Kolmen sormen höttöinen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksu on upean raikas ja aavistuksen makeahko. Appelsiinia, sitruunaa, persikkaa ja mangoa. Oikein hyvä. Maku on mehuisan sitruksinen, appelsiininen, mangoinen ja persikkainen. Suutuntuma on todella paksun mehuisa. Maussa on mukana aavistus kauraisuutta ja ehkä jopa vaaleaa leipää. Alkoon nähden todella upea runko ja paksu suutuntuma. Mitään erikoista tämä ei tarjoile, mutta tuoreena on todella maistuvaa ja nykyaikaista juotavaa. 3,8 tähteä.

Post author: Juho L
Juho L
@ Left Field Beer
5 years ago
Alone In Tokyo, England
4.1
Tämä oli oikein mainio neipa. Tuntuisi tälläkin panimolla olevan hyvä syke näin muutaman oluen perusteella 😊 4.1

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
4.2
Aika ihqu!

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Left Field Beer
5 years ago
Alone In Tokyo, England
4.3
Reissun toinen Neoraptorin olut heidän DIPAt ovat olleet kyllä hyviä. Tölkin väritys vähän kärsinyt. Nyt hieman miedompaa, eli 6,6% IPA. Tänään kyllä arvioon tulee pari Pint-pykälää hellelisää. Varjossa 23c ja auringon paisteessa parvekkeella jopa tuskaisen kuumaa - vaikka ilman paitaa olenkin. Niin se olut, jota tässä kuumuudessa siemaillaan. Tölkissä lukee NEIPA ja sitähän tämä on. Väriltään kauniin samean keltainen ja tuoksultaan trooppisen hedelmäinen. Humalat tuoksuvat todella tuoreelta. Ei turhaan kehuttu ölppönen. UT tällä hetkellä 4.12 ja voin sanoa että ihan ansaitusti. Luultavasti noin 8 viikon ikäistä ja päiväys tölkissä on huhtikuu 2019. Neoraptorin Instassa tämä on esitelty 23.11.18. Maku on juuri niin trooppishedelmäinen kuin odotinkin. Appelsiinia, verkkomelonia, ananasta ja tietenkin humalaa. Sen kyllä huomaa että tässä on käytetty kuutta eri humalalajiketta; green bullet, cascade, columbus (hot side), citra, mosaic ja simcoe (cold side). Ei tämä ole mitenkään uusi ja mullistava NEIPA, mutta ihan hemmetin hyvä sellainen - ja helteessä.. 😍 4.3/5.

Post author: wezo
wezo
@ Left Field Beer
5 years ago
Alone In Tokyo, England
4.1
Yksin Tokiossa vai yksin kotona toisen oluen kanssa? Vai yksin kotona kahden naaraan kanssa? 6 eri humalaa. Katsotaan miten käy. Tuoksu: hyvä. Maku: helppo hyvä.

Post author: Christopher T
Christopher T
@ The Beer Stop
6 years ago
Alone In Tokyo, England
5.0
All the neipa beers I’ve had in the past do not get close to this one with its 6 different hops a darkish hazy beer with soft hop aromas that allow for easy drinking of this smooth beer with a low bitter finish it is truly remarkable I can’t actually get across how good this beer is!