Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Citra Cutting Tiles 8.5%, Trillium Brewing Company, United States
17 notes
4.2
Citra Cutting Tiles
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Cutting Tiles is an exploratory series of Double IPA's featuring a range of aromatic single hop varietals brewed with raw wildflower honey. This new version is dosed with 100% Citra in all kettle, whirlpool and two massive dry hop additions. The local wildflower honey keeps the body light and drinkable but provides a earthy backbone. Floral and zesty up front backed up with a nuanced citrus character on the nose that continues straight through in the flavor profile. Pillowy soft mouthfeel, with a restrained bitterness on the finish.

Avis

Post author: Frank B
Frank B
@ This Is Beer
4 months ago
4.5
It pours a cloudy, golden colour with a thin, white head. Aroma is citrussy. Flavour has, initially, pine, leading to a sweet, citrussy finish. Easy to drink, despite the strength.

Post author: orson
orson
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.5
Aijai se alkaa kesäillat saapumaan...... Tuoksussa trooppisuutta, sitrusta, humalapellettejä ja tosi selvästi hunajaa. Suutuntuma hiilihappoinen, runsas, raikas, ryhdikäs, pehmeä, kuivahko ja hieman hopburnia. Upean pehmeä loppuliuku. Maussa sitrusta, mangoa, mandariinia, litsiä, humalapellettejä, hieman hopburnia ja hunajaa. Jälkimaku kuiva ja pehmeä, jossa myös humalapellettejä. On kyllä oikein maittava olut. Tässä on niin moni asia kunnossa. Loistava!

Post author: JSJ
JSJ
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.1

Post author: orson
orson
@ Trillium Brewing Company
2 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.5
Tastingissa maistettu.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.6
Kyllä...oli lasi myös suppilaudalla mukana. 👌🏻

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.4
Mun neljäs Cutting Tiles -versio. Tällä kertaa siis lasissa lempparihumala, eli Citra. Tölkitetty 9. kesäkuuta, eli noin kuukausi sitten. Kuvan mukainen keitto väriltään tuoksu on yllättävänkin pehmeä. Toki syynä voi olla ikäkin, mutta silti odotin hieman stydimpää ja happamampaa otetta. Oikeastaan todella kivan pehmyt tuoksu. Vau! Sitrukset suorastaan pirskahtevat suussa. Maku on muutenkin todella miellyttävän hedelmäinen ja erittäin raikas tapaus. Makeus ja happamuus on tässä hyvässä tasapainossa. Humalointi on tuhtia ja laadukasta. Oluen pehmeys ja sitrushedelmäinen monipuolisuus yllätti. Hyvä Trillium jälleen!

Post author: muikku3
muikku3
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.6
Vkl käyntiin jo torstaina 😎. Trilliumin Citra Cutting Tilesillä 🍻.Ensi kosketus itselle Cutting Tiles sarjaan,Vieläpä ihanalla Citra humalalla🤤.Tölkitetty 9.6.20 eli aikalailla 4 viikkoista tällä hetkellä 👌. Lasista tupruaa runsaan humalan sävyisyyden lisäksi,sitruunaisuuden erillaisia vivahteita,raikasta appelsiiniä ja mangoisuutta. Ohan se kyllä 🤤😍🍺... Puhdasta nautintoaah... Lähdetään vähän makeampien hedelmien matkaan(kepeän marmelaadista appelsiiniä,vähän raa-an oloista ananasta ja mangoisuutta)ensituimaan😋.Kepeän happamat ja myös makeahkon sitruksen,sekä greippisen pirskahtelevat makutulitukset poksahtelevat makunystyröilläni pitkään. Humalointi on napakkaa ja sopivasti kuivaavaa.Katkeroakin on mukavasti antaen tälle vähän haastettakin,ettei ihan liian helposti pääse kiskasemaan🤪. Suutuntuma mielyttävää,ainakin keskitäyteläistä ja juuri tälläiselle HumalaMehulle sopivan rouheaa😎👌. Kyllä taas osuu ja uppoaa kuin isi äitin selkään 🍺🍻👊

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.5
Tölkitetty 9.6.2020 ollen nyt päälle 3,5 viikkoista. Untappd ka. 4,42 26k arviolla. Sormen paksuinen valkea vaahto. Hyvin sameaa keltaista dipaa. Tuoksussa happamahkoa sitrusta, makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (reilummin mangoa, sitten persikkaa, ananasta, kevyttä appelsiinia/mandariinia), kevyttä hunajaisuutta ja kuivahkoa ruohoista humalointia sekä osin keksistä ja vohvelista maltaisuutta. Suht eläväinen tuoksu. Maussa happaman mehuisaa sitruunaisuutta, kuivakan yrttistä ja kuivan ruohoista humalointia, reilummin makean mehuisaa trooppista hedelmää (mangoa, appelsiinia, ananasta, persikkaa, kevyttä melonisuutta) ja kepeää makeahkoa osin keksistä maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti jääden kesysti pistelemään kielen päälle. Jälkimaussa sitruunaisuutta ja kuivan ruohoista ja osin yrttistä humalointia sekä maltaisuutta. Suutuntuma on kirpsakan reilumman hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ———————— Citra-herkkua jälleen lasissa. Lämmetessä muuttuu hyvin täyteläiseksi ja tasapainoiseksi. Makea hedelmämehuisuus korostuu miellyttävästi jollain tapaa sitruunaisuuden kautta. Hunajan sävyjä on tuoksussa läsnä, mutta maun puolella taitaa kadota humaloinnin alle, koska en sitä erikseen havaitse. Maukas ja runsas tapaus.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Citra Cutting Tiles, United States
4.3
Maailman 3.parhaaksi panimoksi valituksi tulemisen kunniaksi hieman Trilliumia testiin. OLUT: Citra Cutting Tiles PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,5% VÄRI (EBC): Aprikoosinkeltainen (20.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Rakean sitruksinen, märkäruohoinen. VAAHTO: Todella nopea. Käväisee sormen mitassa mutta periaatteessa olematon. Äänekäs. GREY’S VIEW Miellyttävä nähdä kuinka tuo Citra se vaan toimii. Maut ovat sitrusvetoiset; sitruunaa, greipinkuorta, mandariinia, ruohoisuutta ja makean kosteaa jotakin mikä varmasti tulee käytetystä hunajasta. Suutuntu on yllättävän rapsakka, kuin järeämpää sitruunamehua. Hiilihapot ovat poreilevan innokkaat palvelemaan. Jälkitunnussa tuplakuivahumalointi tuntuu sopivasti. Kepeän kuivasitruksinen ja raikas alusta loppuun. MUUTA MAINITTAVAA: Citra humaloitu ja villikukkien hunajalla jatkettu DIPA. Taattua Trillium laatua. Vankan kepeä runsaasti humaloituna. Canned 18/1/2020 Tasted 20/2/2020

Post author: Ben A
Ben A
4 years ago
4.9
Wow, big nose straight out of the can, the punchy unmistakable waft of Citra. Pours murky O.J-esque and delivers in spades on flavour! The mouthfeel is nice and light but carries substance, the wildflower honey adds a delicate background zing which is plesent, and the hint of finishing bitterness balances what can only be described as a stunning beer.