Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Replenish 6.0%, Finback Brewery, United States
4 notes
Replenish
6.0% India Pale Ale

Avis

Post author: Zaa Z
Zaa Z
5 years ago
Replenish, United States
3.6
Tastingissa maisteltu. Tuoksussa on hapanta raikasta sitruunamehua, makeaa ananaksista hedelmämehua, ruohoisuutta (ja hieman sipulia) ja kevyttä vaaleaa mallasta. Maussa on runsaan happaman kuivaavan sitrusgreippinen, kepeän makeahkon mehuisan ananaksinen hedelmäinen, ruohoinen (kevyen sipulinen) ja hieman vaalean maltainen. Katkeroa kepeästi. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen kepeän mehuisalla runko. Kuivakka mehuipa, jossa humaloinnista tulee jotain häiritsevää sipulia mukaan. Muilta osin citran hallitsemaa ipaa. Ihan ok, jossa saisi olla enemmän runkoa.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Replenish, United States
4.0
Tasting ja olut #13. Finbackin ipaa. Mitäpä tästä sanoisi. Citra, citra, citra ja vielä kerran citra. Sekä tuoksu että maku. Sameaa hedelmäsoppaa. Nättiä ku mikä, mutta kaipaisi runkoa. Hyvin pale alemainen ja kepeähkö. Yksiulotteinen esimerkki citrasta. 3,7-3,8.

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
Replenish, United States
4.0
Tasting-ilta - arviot lyhyet. Parin kuukauden ikäistä, kauniin samean keltaista IPAa Finbackilta. Citraa tuoksussa ja maussa, eli sitrusta, miedosti ananasta ja humalaa. Aika yksitoikkoinen kokonaisuus, mutta silti ihan raikas tapaus. 3.8

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Replenish, United States
3.5
Tasting-arvio. Uskomattoman vaalean keltaista olutts valuu lasiin. Täysin tuoremehumaisen sameaa. Tuoksussa on citraa, ja sitä on paljon. Sitrusta, appelsiinia, greippiä ja kuivahkoa katkeroa maltillisesti. Maussa on citraa, citraa ja vähän citraa. Sitrusta on reilusti. Taka-alalla vähän ananasta. Kuivahumaloinnin voi maistaa. Vähän on kevyttä alkoon nähden. Raikas janojuoma vailla syvyyttä. 3,7 tähteä.