Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Finback Brewery
663 notes
Finback Brewery
Queens, United States


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Yanpat H
Yanpat H
1 day ago
4.0
Belle découverte cette brasserie. Tu manges du houblons, j'adore.

Post author: Yanpat H
Yanpat H
2 days ago
4.0
Bien chargée cette américaine.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
21 days ago
3.8
Ei kovin hyvin toimi. Ihan kuin seassa olisi tölkkipersikkaa ja - ananasta.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
22 days ago
2.8
Tuoksu on marjainen, ehkä puna- tai valkoherukkaa. Jotain vähän tympeääkin ehkä jotain ruistaikinaa. Maku hedelmää ja vähän kirpeämpiäkin elementtejä, dankia, mutta myös mangoa ja papaijaa. Valitettavasti myös semmoista pahvista aromia myös. Suutuntuma pehmeä kermainen.

Post author: WilleW
WilleW
@ Hoptimaal
22 days ago
4.3
Aina kun kyse on Finbackista tietää saavansa laatua. Tämä on toki tehty yhteistyössä Hackneyn kanssa. Ei haittaa, sillä jo ensi siemauksella huomaa olevansa hienon oluen äärellä. Suutuntuma on mainio, matalahiilihappoinen, pehmeä, melko täyteläinen ja kunnon rasvainen. Balanssi ei petä edes oluen lämmetessä ja 8,5 ABV pysyy hienosti piilossa. Makupaletti on sitruksinen, kivihelmäinen, hennon marjaisa ja mangoinen. Tätä ryystää hymy huulilla. Olut lisätty Pinttiin 🤝

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
24 days ago
4.1
Syvän, kirkkaan ja kevyen maitomaisen keltaista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan, kypsän ja makean trooppisen hedelmäinen (litsiä, mangoa, papaijaa, guavaa). Hyvin hedelmäsoseinen tuoksu. Maku runsaan, makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, litsiä, guavaa), kevyen ja kitkerähkön greippinen ja pihkainen, kepeän vihreän lehtinen, pehmeän vaalean maltainen sekä maltillisen humalaisen katkera. Hyvät, runsaat ja tasapainoiset, mutta melko yksioikoiset maut. Suutuntuma on melko täyteläinen ja pehmeä. Maukas ja runsaan hedelmäinen, mutta hieman tylsäksi ja yksioikoiseksi jäävä DIPA. Oikein maukasta juotavaa kuitenkin.