Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blind Harlequin 11.2%, Sori Brewing, Estonia
163 ratings
3.9
Blind Harlequin
11.2% Oatmeal Stout
Sori Blind Harlequin is a twisted union of comedy and tragedy. A corrupt fusion of the jovial and the macabre. This Imperial Oatmeal Stout aged in XO Cognac barrels is a ballet of dark malts, prestige barrels and craftsmanship. A dance of the sweet and robust. Sit back, take a sip and enjoy the matinée. 33,0 EBU. 25,8 ‘P.
IBU: 33

Reviews

Post author: Pertti R
Pertti R
16 days ago
Blind Harlequin, Estonia
4.0
Tummaa suklaata, vahvaa kahvia. Konjakkisuus korostaa makuun alkoholisen säväyksen.

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
1 year ago
Blind Harlequin, Estonia
3.8
Neljä vuotta ikää, vihdoin pois pyörimästä kellarista. Konjakkitynnyri on edelleen tosi vahvasti läsnä, tuoksussa ja maussa. Maku on muutoin marjainen, hiukan kahvinen, paahteinen ja suklainen. Jälkimaku on jopa voimakkaan suklainen. Kohtuu kuivakka lopussa myös. Paksuutta kaipaisi lisää, hiukan vetinen ja kepeä on yleisilme, varsinkin jälkimaussa. Saattoi olla liian pitkä kellarointi, kuka tietää. Aivan huoneenlämpöisenä parhaimmillaan. Kohtuu ok, mutta ei huippujen joukkoon, lähellekään.

Post author: zepicin
zepicin
@ Alko Kirkkonummi
1 year ago
Blind Harlequin, Estonia
3.9
Lievästi suklainen, taustalla vaniljaa. Hieman konjakkinen. Jälkimaussa lievästi vetisyyttä. Ilmeisesti ei ole kestänyt kellarointia. Ollut kellarissa 2 v 11 kk. Parasta ennen 6.11.2023

Post author: Leif C
Leif C
@ Alko K-Citymarket Kupittaa
2 years ago
4.5
Näftinsormenleveydenverran maitokahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean konjamiinisen paahteisen maltaiselle ja maistuu silkinpehmeän konjakkisen tammisen makeahkon paahteisen suklaisen kaakaoisen maltaiselle, neljä ja puoli bojoo. PE: 15012024.

Post author: BBird
BBird
@ Alko Verkkokauppa
2 years ago
4.2

Post author: Esa M
Esa M
@ Mökki
3 years ago
Blind Harlequin, Estonia
4.7
Useamman vuoden kaapissa odotellut herkku. Lähes täydellinen omaan makuun oleva stoutti! Todella hyvä kokonaisuusjariittävästi kaikkea.

Post author: Arttu T
Arttu T
3 years ago
Blind Harlequin, Estonia
3.7

Post author: Mestari
Mestari
3 years ago
3.0
Kiva konjamiini, mutta miksi näitä tulee nautittua liian kylmänä...🤔

Post author: Hege
Hege
@ Alko Verkkokauppa
3 years ago
Blind Harlequin, Estonia
3.8
Jonkin aikaa jääkaapissa kypsynyt olut. Väriltään se on mustaa ja siinä lilluu seassa valkoista sakkaa. Muodosti kuohkeaa, beigeä vaahtoa parin sormen verran. Tuoksu on etunenässä tynnyrisen konjakkinen. Muut tuoksut jäävät alle piiloon. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja lähes hiilihapoton. Maku on tumman maltainen, tamminen, vaniljainen, suklainen ja kevyen konjakkinen. Maku on aika mukava ja korkea alkoholipitoisuuskaan ei maistu. Jos nyt jotain pitäisi toivoa lisää, niin hieman täyteläisempää suutuntumaa.

Post author: Ville V
Ville V
4 years ago
Blind Harlequin, Estonia
4.0
Konjakki maistuu selvästi, mutta maistuuko se liikaa? Toisaalta olen sitä mieltä, että tynnyrikypsytyksen kuuluukin antaa lisämakua. Hyvä olut joka tapauksessa, ainakin näin viileänä syysiltana.