Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cantina BV03 7.0%, Crak Brewery, Italy
2 ratings
Cantina BV03
7.0% Fruit / Vegetable Beer
Collaboration with Nøgne Ø. Italian Grape Ale fermented with grape must and with the wild yeast of the marc, Cabernet and Merlot from local vineyard in Colli Euganei. Aged for 12 months in wine barrels of a local winery, Zanovello.

Reviews

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Cantina BV03, Italy
3.5
Matalahiilihappoinen, greippisen rypäleinen sekä kevyen villihiivaisen tallinen sour ale. Tynnyriä ei isommin huomaa, ehkä kevyenä tammisena/puisena kuivuutena jälkimaussa. Ihan kiva. Mietin, olisikohan parantunut kypsyteltynä? Todennäköisesti. 3,6.

Post author: orson
orson
@ Honest Brew
5 years ago
Cantina BV03, Italy
3.4
Tuoksussa happamuutta, rypäleitä ja tammea. Suutuntuma aika matala hiilihappoinen, mineraalinen, pehmeä ja hieman ohut. Maussa omenaa, rypäleitä, happamuutta, tammea ja mineraaleja. Jälkimaku hieman lämmittävä ja hedelmäinen. Hieman enemmän saisi olla jämäkkyyttä. Makupaletti kuitenkin miellyttävä. Jos nyt luen päiväyksiä oikein(6 vai 8? Vähän epäselvästi lukee) niin pullotettu kaksi vuotta sitten ja BB vuoden päässä. Olisiko aika vähän syönyt terää? Tässä oli kaksi korkkia. Päällimmäisenä kruunukorkki ja sen alta paljastui korkkiruuvilla avattava luonnonkorkki.